Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 aug 04, 20:48:29 » |
|
Nem mert abban a részben amiben ez volt írja is utánna h semmi bántódás nem érte a fickót sem most sem később.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 aug 04, 20:55:14 » |
|
Ki tudja, hisz katona az ember.... lehet.... Egyébként nemrég (pár hónapja) jött ki egy új trailer, szóval nemhiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 aug 05, 09:17:28 » |
|
vagy csak egy sima átverés volt az a katonás cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 aug 05, 15:55:22 » |
|
Nem halt meg, de igen is, katona.
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #319 Dátum: 08 aug 06, 14:59:01 » |
|
Igen, Omni bácsi katona, van is róla videója, milyen érzés lehet annak lenni Persze csak olyan poén az egészXD Am meg csak oda kell figyelni a videónál, ahol írkálja, h meghalt... aztán van az, h Kisame a gépnél mondja, h nemár, tényleg megölték... hogy mondhatná ezt, alias h lenne az egész meganimálva meg hangok rámondva, ha a készítő már a sírban lenne? Csak gondolkodni kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 aug 11, 08:36:42 » |
|
De egyébként mikor Tobi mondja h oh fogd be. Előtte írja h nem érte semmi bántódás sem most sem régebben.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #321 Dátum: 08 aug 23, 17:26:34 » |
|
Most egy 10 perccel ezelőtt néztem meg! komolyan mondom sírtam a röhögéstől :D amikor Kisame mondja h anya és erre ott van a hal az akváriumban meg a Szarráégető no jutsu és amikor nézik a shippuudent a TV ben mewg a szülőértekezlet meg Orochimaru kínzása, és ahogy Sai elintézte az akatsukit! ez a legjobb extra amit láttam xD a csúcs az volt amikor megjelent Voldemort a Harry Potter zenéje alatt és a sebhely kikészültem hány része is van eddig a Fun with akatsukinak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 17:33:28 írta jennybaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 aug 23, 17:31:45 » |
|
Eddig asszem 9 + a 10. előzetese + az extra , de nemtom lehet h a 10. már elkészült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 aug 23, 17:34:53 » |
|
nem hiszem h elkészült, mert én még csak 9. et találtam, csak azt hittem nincs fenn a többi a Yyoutube on! de köszi! nem tom kicsinálta, de elég élethűnek tűnik : http://www.youtube.com/watch?v=UH41Bq7LGgk&NR=1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 17:50:14 írta jennybaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 aug 23, 18:34:05 » |
|
AZTA!!! Ez a tag aztán tud rajzolni:D Mondjuk Hidant és Itachit nem igazán sikerült eltalálniaxD Illetve hol van Zetsu-san? Tobi itt is kegyetlen, mint mindig:D http://www.youtube.com/watch?v=5yClEijT5mo&feature=related ez se rossz hamár itt tartunk:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 18:38:28 írta Sapis »
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #325 Dátum: 08 aug 23, 18:39:26 » |
|
X'D huhh ez nagyon kemény. azigen sok munka lehetett vele. Nagyon jóóóóóóóó. majdnem sírtam a röhögéstől -szerk- Na ittvan tőlem egy rajzolt opening. A rajzok nem a legjobbak mert rajzoltak,de Tobi most is adja a laza csávót. Link---------> http://www.youtube.com/watch?v=EfoJMdPyhe8
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 24, 09:49:14 írta Uchiha Sasuke-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 aug 26, 03:54:13 » |
|
Szerintem Naon jó lett Pein lett e legjobb
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 aug 27, 17:21:03 » |
|
Emberek, ezekre ott van az AMV, Flash...stb., ide csak az FWA-ról kéretik beszélni, köszönségesem szépecskén^^ Kíváncsi avgyok, mikor lesz már 11. rész... az előzetes tetszik, és igen, ebből is látszik, h a való életben nem működik a beleugrunk egy szénakazallal teli szekérbe, és megússzuk a zuhanást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 aug 27, 20:34:22 » |
|
Nagyon jóóóóók!!!! Én angolul láttam még, amikor megnéztem a Blind Itachi FC-t, onnan bukkantam rá erre. Szegény Itachi itt is vak A 2. rész a kedvencem, amikor Itachi azt hiszi Ishidára, hogy Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vera15
Újonc
Nem elérhető
Rikaaah^^
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 aug 27, 21:51:27 » |
|
uhh én már amikor felrakták youtub-ra akkor megnéztem...nem volt semmi...igy magyarul meg pláne.itachi tök flash hogy vak..xD
|
|
|
Naplózva
|
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt...
|
|
|
|