Syzygy
|
 |
« Válasz #3840 Dátum: 14 máj 31, 16:53:55 » |
|
BL az mi? Biztos nem olyan jelentős mint a hazai bajnokság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3841 Dátum: 14 máj 31, 18:32:17 » |
|
Nyilván nem az.  Mondjuk azt meg is nyerték szóval mit sír a szám nem tudom. xD De úgy látszik az alkohol se volt nekem ma gyógyír eme traumára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 31, 18:34:36 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3842 Dátum: 14 jún 01, 18:04:38 » |
|
Na, a bronzérem csak meg lett.  Jövőre felkötheti a gatyáját a Debrecen, mert jövünk! Hajrá Fradi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3843 Dátum: 14 jún 01, 18:21:05 » |
|
Ezt a jövőre dolgot annyiszor hallottam már valahol, jah igen az újpestnél. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3844 Dátum: 14 jún 01, 18:21:43 » |
|
Ja, igen és jövőre kiesik az újpest. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3845 Dátum: 14 jún 01, 18:25:58 » |
|
Szerintem meg jövőre a Gyakadémia lesz a bajnok... na na na? Ugye? Jó tudom ez még viccnek is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3846 Dátum: 14 jún 01, 18:32:54 » |
|
Viszont újra itt van a nyíregyháza és a dunafer. Az ilyen alibi csapat mint az akadémia helyett kellene még a zte meg a vasas és akkor egy kurva jó mb1 mezőny lenne, meg persze egy újjászervezett stadler fc.  öregnek érzem magam, hogy rájuk még emlékszem.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3847 Dátum: 14 jún 01, 18:51:04 » |
|
Öreg is vagy. xDDD De amúgy lesz ez még jó mezőny, nem szabad leírni, előbb-utóbb ezek a csapatok is kiesnek valamilyen csoda folytán és jön helyettük normális. Remélem.(Ú most meg de g*ci kárörvendő vagyok, ilyet is rég éreztem. *-* Nesze neked biszem-b@szom liga. De nagyon büszke vagyok a kedvenc játékosomra, hogy idén gólkirály lett. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 01, 19:07:01 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3848 Dátum: 14 jún 01, 19:08:50 » |
|
Viszont újra itt van a nyíregyháza és a dunafer. Az ilyen alibi csapat mint az akadémia helyett kellene még a zte meg a vasas és akkor egy kurva jó mb1 mezőny lenne, meg persze egy újjászervezett stadler fc.  öregnek érzem magam, hogy rájuk még emlékszem.xD Ja, nagyjából ez lenne egy jó mennyei, mondjuk a Stadler helyett a Kaposvárt szeretném inkább, mert a sokszínűség gyönyörködtet.  Az újpest meg cseszheti az eurépa ligát.  Mondjuk a Fradi is, mert szerintem az első körben ki fognak b*szarintani minket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3849 Dátum: 14 jún 02, 14:38:34 » |
|
Akaszton voltam párszor fradi meccsen. Még taknyos kölyökként vitt fater meg a haverjai. Emlékszem a kocsmában ki tört a verekedés repültek a székek és asztalok. Valaki elkiabálta, hogy gyerek is van itt, erre mindenki megállt ki mentek a kocsma elé és folytatták. Sose fogom elfelejtenixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3850 Dátum: 14 jún 02, 15:24:02 » |
|
A faterod tudta, hogyan kell fiúgyereket nevelni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3851 Dátum: 14 jún 05, 08:17:40 » |
|
Nyert a válogatott!!444négy Végre egy rendkívül izgalmas mérkő... ja nem. Anyám meg rakott mixet: Németország-Örményország félidőben 0-1... Nem ért ez a nő a focihoz.  (Bár röhögnék, ha így lenne.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 08:22:18 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3852 Dátum: 14 jún 05, 09:28:45 » |
|
Olasz Luxenburg 1-1 után lehet gazdag lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3853 Dátum: 14 jún 12, 06:51:02 » |
|
"Franciaország" is készül a labdarúgó világbajnokságra: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3854 Dátum: 14 jún 12, 08:30:47 » |
|
hol vannak a franciák? ez egy afrikai válogatott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|