Olcsó hajkozmetikázásArizona beindult, ha jövő héten megverik a Coltsot, amire mondjuk sok esély nincs szerintem, akkor nagyon komoly esélyhez jutnak a Wcardhoz! Amire még ott verseng a Bears, a Packers, Panthers és a 49ers is. Kemény meccsek lesznek a season végére, mindenkinek hajtani kell, nem lehet a play-offra tartalékolni. NFC West tetszik, jó lenne látni a Lionst és a Bearst is a play-offban látni.
Tampa átmenetelt az Atlantán, mint a Németek a Franciákon... Fél Falconst kitenném FA-be, ha én lennék a boss. Vicc amit ezek leművelnek hétről hétre. Ez nem magyarázható Julio Jones kiválására. Egyszerűen kiöregedett a csapat, és nincs minőségi pótlás, hanem a nyugdíjasokat, vakokat és gyengénlátókat játszatják. Viszont ebben a Harry Douglesben van potenciál. Szegény White meg annyit kap el, hogy legyen valami alibi adat a statisztikákban. xD
Steelers meglepő feltámadást mutatott be a Lions ellen. Szerencsétlen Stafford alig dobott kb. 40 yardot a második félidőben. A nem létező defense előbújt a pittsburghi rejtekhelyéről? Big Ben meg jól játszott, pedig ott is megy a szarkutyulás a fizetéssel.
Eagles szárnyal amióta megsérült Vick. Csak Chip Kellyt nem értem. Miért nem takarítják el végleg Vicket a képből. Nincs olyan ember akinek hiányozna. :'D Ez a Foles gyerek nem rossz QB, ha #1 QB lehetne a következő évben is az Eaglesben, akkor Jackson elit QB-ké tehetné.
Houston we got a problem here. Kb. ennyiből állhatott Keenum kommunikációja.

Shaub se tudta megváltani a világot, hiába hozták be. Jennings szétfutotta J.J. Wattékat. Azon kevés meccsek egyike volt, ahol azt éreztem, hogy ez a Raiders tényleg jobb az ellenfelénél. Texans, Falcons, Vikings. Mindhárom csapat elég nagy csalódást kelt idén.
Dalton összeteheti a kezét, mert az a védelem, amelyik elbukta a Dolphins elleni meccset, az megnyerte neki a tegnapit a kutyusok ellen. Browns jól kezdett, de a Bengals speciális egysége ellen kb annyit értek, mint a vietkongok Rambo ellen. Ha nem lenne új szabály a kick-offra akkor tuti, hogy abból is visszahordták volna.

Mellesleg nem sok olyan meccset láttam, ahol így van elosztva a pontok száma. 1. negyed only Browns, második negyed only Bengals, 3. negyed only Bronwns, 4. negyed only Bengals.

Chicagoban kiszenvedték Cutler nélkül a hosszabbításos győzelmet a Ravens ellen. Kellet az ítéletidő is ehhez a győzelemhez. Érdekes, egy gurolós foci meccsen, ahogy Sanyi mondja, ott lefújták volna a meccset és átrakják egy másik napra, itt meg , amint az ítéletidőből, csak óriási vihar lett, már ment is a játék.

Azért kicsit érezni lehetett Cutler hiányát. Szerintem jövő héten jön vissza, hogy újra lesérüljön. XDDD
Bills is elég jól játszott a Jets ellen. Gino Smith is eddig bírta, kipukkadt a lufi. Ivory próbált ott kocogni, de kellett volna defense is a Jetsnek, hogy beszélni lehessen itt egy esetleges szoros meccsről.

Ed Reed is dísznek volt a pályán. Volt egy tackleje és aztán ennyi.

Dolphins Chargers meccset semmilyen formulában nem követtem, arról nincs mit mondanom. X'D
Seahawks megmutatta, miért ők a királyok az NFC Northban. Nem dobálják magukat szarrá, mint a New Orleans, vagy a Denver, de mégis megcsinálják a pontokat, megvannak a TD-k, mondjuk ebből a defense is kiveszi a maga részét belőle. Most is volt 3 interük, 1 Fumble és az egyik inteceptiont vissza is hordták TD-ra. Seattle szerintem idén meglepetéseket is okozhat az NFC play-offban. SB esélyesek a szememben főleg a defense miatt.
Giantsnél gumibogyószörpöt ihattak, ezzel a győzelmi sorozattal. Igaz a kb. QB nélküli Packet nem nehéz legyőzni. Lehet azt kellene csinálni, mint amit a Bengals. Oda adni a labdát egy elkapónak, hogy az dobjon first downt vagy touchdownt.
Saints és a 49ers csatáját meg szépen elaludtam, de látom hozta a meccset a New Orleans. Ott az első negyed puntháborújánál döntött úgy az agyam, hogy átkapcsolt másik csatornára, az alfa hullám adására. X'D Valami foszlány van még a második negyedből a Boldin td. De kb. ennyi. xD
Brónik megállították a Chiefs menetelését. Azért a defense kitett magáért, nem lett ponteső, de az offense kb 2 fillért nem ért. A Kansas így is a legnagyobb esélyese szerintem az AFC wcard egyik helyéért.
Uhhh ez a Carolina meccs nagyon izgalmas lett a végére. Megérte fennmaradni !

Már várom, hogy sikoltozzon a sok Pats fan FK-n az interception miatt. Szerintem ők komolyan hihetnek benne, hogy az nem elkaphatatlan labda. xDDD Newton meg a legjobb színesbőrű QB! RG3 túlértékelt hozzá képest.