Syzygy
|
 |
« Válasz #3525 Dátum: 13 szep 22, 18:39:59 » |
|
A pillanat amikor nem értem mit ír Saphira, és nem a biológia a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3526 Dátum: 13 szep 22, 18:46:11 » |
|
Volt benne egy kis szövegegyeztetési-ragozási hiba. Probléma?  Inkább azt kommentáld, hogy a Loki a második percben gólt kapott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3527 Dátum: 13 szep 22, 18:59:28 » |
|
Nem gondoltam volna, hogy érdekel téged az angol premier league. Azt a gólt lehetőség szerint nem kommentálnám, bár a magyar nyelv erre felettébb választékos kifejezések tárházát nyújtaná. Harmatgyenge Győr már 2 - 0 vezet, hiányzik Coulibaly. T_T jaj holnap végre újra láthatom az épülő stadiont, vajon hol tartanak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3528 Dátum: 13 szep 22, 19:04:03 » |
|
Hihetetlen, ennyit az első helyről.  Én elég gyakran látom, nincs messze. Múltkor meg véletlenül a 22-esre szálltam fel, és kivitt a köztemetőhöz, ahonnan nagy boldogan sétálhattam vissza. Akkor is megcsodálhattam, milyen gyorsan haladnak... szemben a kettes villamossal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3529 Dátum: 13 szep 22, 19:09:37 » |
|
Választásokra az is kész lesz!  bár nem mintha lenne konkurencia ezen a területen. nem hogy örülnél, hogy a Nagyerdőn sétálhattál egy jót. Gondolom furcsán néztek rád az öregasszonyok, gurulós kocsi és virág nélkül a temetőnél. Hogy ne legyen off, igen itt nem lesz első hely, de szerintem dobogó sem a Lokinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3530 Dátum: 13 szep 22, 19:12:53 » |
|
jaj holnap végre újra láthatom az épülő stadiont, vajon hol tartanak  Állítólag novemberben már kipróbálhatják a füvet. És áprilisra meg full kész lesz.
Ishida: 49ers győzelem lesz 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3531 Dátum: 13 szep 22, 21:04:14 » |
|
Shaubot már múlt héten is leakartam cserélni fantasyben. Csak nincs kire. :'D 49ers meg átmegy a Colts defensen ez nem kérdés, de ha Luck valamit kezd Waynenel, akkor a ligában szorosan kaphatok ki.  A keeper funkció miatt a draftom egyenlő volt azzal, hogy a felénél bekapcsoltam az autodraftot, mert annyira volt jelentősége! X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3532 Dátum: 13 szep 22, 21:26:26 » |
|
Cowboys-Rams 31-7 Phili bukta, Giants *urva nagy bukta, Redskins - Lions 20-27 és még van belőle 1:30. Ebből a fordulóból nagyon jól jöhet ki a Dallas, remélem megmarad ez a lendület.
NFL.com-n játszod? Vagy egyéb helyen?
(mire leírtam, már a Washington veresége is biztos lett )
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3533 Dátum: 13 szep 23, 04:16:34 » |
|
Igen az NFL oldalán játszok, de szar szerintem a ligánk pontozása. Futómnak például van x yardja és 1 TDje, ellenfélnek meg a futója futott 20-30 yarddal többet és több pontot is kap. Kb. szart sem ér maga a TD a fantasyben. xD Hatalmas meglepetés, mit művelt már a 49ers? xD 7 pont az nagyon gyenge. Haribó sok rossz playt hívott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 15:15:49 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3534 Dátum: 13 okt 11, 19:30:42 » |
|
Gondolom megint egyedül vagyok azon véleményemmel, hogy ez a Himnusz remix zavaró? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3535 Dátum: 13 okt 11, 19:34:00 » |
|
Érdekes volt, mert amit kiadott a minisztérium sportcélokra, egyáltalán nem így hangzik. Nem tudom, a hollandok mit szedtek le megint.
Bárhogy is, elég... furcsa volt a jól hangzó holland himnusz előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3536 Dátum: 13 okt 11, 19:37:09 » |
|
Lehet az is, hogy keverési hiba miatt hangzott nagyon furán, mert késik a kép a hanghoz képest kb. 2 másodperccel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3537 Dátum: 13 okt 11, 19:38:24 » |
|
Holland streamen nézem, itt nem késett a hang. Az a trombita(szerű) valami volt elég fura (lehet nem az, hülye vagyok a hangszerekhez, valami fúvós).
>>>>>>
Na, emberek, kikaptunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 11, 19:49:29 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3538 Dátum: 13 okt 11, 19:58:22 » |
|
Ez nem volt kérdés. Csak ugye most ebben a helyzetben már vesztenivalón, így simán fel kellene tollni a védelmet. 2-0, 5-0, 15-1... Édesmindegy lenne mennyivel kapunk ki, csak lenne valami. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3539 Dátum: 13 okt 11, 19:59:35 » |
|
ÚRISTEN, mit csinálnak ezek??? Mégis milyen gólt kaptunk?  Nagyon szánalmas volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|