Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3420 Dátum: 13 jún 02, 09:07:46 » |
|
Akkor ez a videó biztosan előhoz belőled is érzelmeket. A legszebb, hogy ilyen montázst egy Van Pussyról nem lehet összerakni. Volt másfél idénye és ennyi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3422 Dátum: 13 jún 02, 09:53:36 » |
|
X'DDDD Hatalmas az első kommentátor! Már majdnem annyira jó , mint az öreg Horty! XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3423 Dátum: 13 jún 02, 13:41:55 » |
|
Nekem is Bergkamp az egyik kedvenc labdarúgóm. Kiskoromba imádtam őt Raúl a másik nagy kedvencem no meg Shearer.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3424 Dátum: 13 jún 18, 16:02:29 » |
|
Ebben mekkora Knézy már, legalább egy generáció kívülről fújja a ezt: Vincze Ottó jön, lerántsák, nem lehet lerántani, ott a csel, hooohóóóó hooohóóóóóó hohhóóóó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cool
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Cool.
|
 |
« Válasz #3425 Dátum: 13 jún 18, 18:05:20 » |
|
A fociról nagyon megy a téma , valaki innen nem műveli esetleg a Wing Tsun nevű harcművészetet? Mi a véleményetek úgy általánosságban a Küzdősport/Harcművészet témáról? Számomra a Kung-Fu fontos , a Karate nem nagyon jön be persze ez a kettő töredéke az összes létező formának de ahol én tanulok kicsi a választék viszont pont megfelel a teríték! Magyarországon az egyik legnagyobb baj hogy az oktatás minősége nagyon széles skálán mozog Küzdősportokban és Harcművészetekben egyaránt. Van ahol elkérik akár a kétszeresét az árnak a nagy büdös semmiért. Nagy a motiválatlanság szinte mindenhol , legtöbbször a test lustasága felülmúlja a lélek akaratát , már ha egyáltalán van akarata.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 18:06:47 írta Cool »
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #3426 Dátum: 13 jún 19, 08:52:55 » |
|
Én rajongok a küzdősportokért és harcművészetekért, bár a forma mozdulatokat nem nagyon kedvelem szerintem harcban nem túl sok haszna van. Esetleg rituálékon, tisztelet adásoknál stb... Nem szeretem lekötni magam egy-egy sportágnál inkább kipróbálok mindent és abból azt fogok használni ami nekem bejön/bejött 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3427 Dátum: 13 júl 08, 16:16:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3428 Dátum: 13 júl 22, 10:51:18 » |
|
Úgy érzem ez tipikus szerencsétlenkedés volt az Arsenaltól megint.  Higuáin le nem igazolásával elveszítettük Súarez leigazolásának esélyét is, mivel az uruk-hai csatárt nagy valószínűséggel a Margit fogja leigazolni. Ha pedig Fabrégast megveszik a bocik, akkor eret is vágok képletesen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3429 Dátum: 13 júl 28, 15:04:27 » |
|
Nem volt unalmas futam a mai.  Kimi második helye nagyon szép.  Grojeant sajnáltam a bünti miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3430 Dátum: 13 aug 04, 13:38:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #3431 Dátum: 13 aug 09, 11:01:48 » |
|
végre kezdődik a bundesliga.  Hajrá Bayern! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaname
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3432 Dátum: 13 aug 10, 09:26:04 » |
|
Azért Hosszú Katinka nem semmi!!!! A VK-n hány világcsúcsot úszott meg!!  Nagyon jól tolja a csaj!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi