Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #3405 Dátum: 13 máj 04, 18:37:12 » |
|
Hát a spanyolok már a csúcson voltak egyszer és onnan bizony csak lefelé vezet az út. Nekem semmi bajom velük imádom a játékukat de miután világbajnokok majd európa bajnokok lettek nem árt egy kis változatosság 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3406 Dátum: 13 máj 04, 23:41:27 » |
|
Jaja, tudom kicsit ellentmondóan hangzik spanyol drukkerként, de tényleg jók a hullámvölgyek, főleg, hogy vannak olyan focirajongók akik mindig a legjobbakat szeretik, és most azok váltanak majd spanyolról németre, de az igazi fanok nem hagyják abba a drukkolást pár vereség miatt. Egy országot vagy csapatot a játékstílusa/játékosai alapján szeressenek ne az eredményei miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3407 Dátum: 13 máj 12, 12:40:26 » |
|
Van rá esély, ha nem ütközik vizsgával, hogy kimegyünk arra a meccsre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.Akatsuki
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3408 Dátum: 13 máj 25, 21:45:49 » |
|
BAYERN MÜNCHEN!!!!!  Wir sind die Nummer1 in der Welt!:D
|
|
|
Naplózva
|
100% Bayern München Fan =)
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3409 Dátum: 13 máj 25, 21:58:56 » |
|
BAYERN MÜNCHEN!!!!!  Wir sind die Nummer1 in der Welt!:D Kend a hajadra az ilyen győzelmet! X'D Undorító féreg ez a Rizzoli!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3410 Dátum: 13 máj 26, 15:45:58 » |
|
Jó meccs volt ez a tegnapi. És még a tippem is bejött, hogy 1góllal nyer a Bayern ^^ Kár, hogy nem fogadtam rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3411 Dátum: 13 máj 26, 16:21:16 » |
|
Én is Bayernt tippeltem egy nyereményjátékon, csak az utolsó gólszerző nevét nem találtam el. Müllerre voksoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3412 Dátum: 13 máj 26, 16:29:27 » |
|
Kit érdekel a BL, amikor végre egy jó MB1-es mérkőzés van? Loki-Fradi !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3413 Dátum: 13 máj 27, 20:46:14 » |
|
Nem tudom, a Loki mostanában mit csinál, de még egy pár ilyen szánalmas meccs, és a stadion miatt kivágott fák fényképeivel fogom őket zaklatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3414 Dátum: 13 máj 28, 18:36:27 » |
|
A Loki vegetál a középszeren (kupasiker ellenére is). Nem rossz keret, amit az edző egyáltalán nem tud motiválni, hogy kitűnjenek. A targoncás szvsz szeretné eladatni magát (Győrt suttognak, ahol nincs épkézláb csatár Varga Rolandot leszámítva), a többiek nem. Pölöskey leigazolása viszont a hab volt a tortán. Szombaton pedig irány a Rohonci út 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3415 Dátum: 13 jún 01, 19:35:34 » |
|
A magyar foci szar. Volt egy jó 5-6évnyi szereplésünk 150év foci alatt, azóta a béka segge alatt van a színvonal. Én egyszer néztem meg élőben egy magyar focimeccset, már nem emlékszem kik játszottak, de az első osztályban voltak. Hót unalmas, gól nélküli, szánalmas teljesítmény volt, amit még a szurkolók undorító bekiabálásai és petárdák dobálása a játéktérre is tetőzött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3417 Dátum: 13 jún 01, 22:14:49 » |
|
Részemről itt születtem, ez a hazám. Hiába van külföldi kedvencem is, ha a magyar játszik inkább azt nézem, akármilyen gyenge játékot nyújtanak (szerencsére javulnak). Az 5-6 évet pedig szorozzuk meg egy kicsit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3418 Dátum: 13 jún 02, 06:40:36 » |
|
Nagy mágus volt Bergkamp, a mai srácok annyira nem ismerik, mert ők nem látták a csúcson.  Imádom Dennist és ez a gól benne van a top 5 kedvencemben, a számomra mégis ez a legszebb találat. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|