Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #3345 Dátum: 13 márc 11, 20:55:02 » |
|
Nem tudom, hogy vagytok vele de mi értelme van a fradi-újpest rajongók egymással való harcának???
Mondjuk én leszarom az egész focit, ugyanis az én szemembe ez nem férfinak való sport. Nem véletlen hogy amerika/kanadában is nagyrészt csak nők rúgják a bőrt. Ott amit férfi sportnak tartanak/tartok Amcsi foci, Küzdősport-harcművészetek, hoki és még biztos van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3346 Dátum: 13 márc 11, 21:04:07 » |
|
Mi értelme van? Hogy lehet ilyet kérdezni?  Az az értelme, hogy a (f)újpest rajongók azok lila majmok, a Fradi meg király, és a fradistáknak szent küldetése a lila majmok elleni harc!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3348 Dátum: 13 márc 11, 21:14:33 » |
|
Klasszikus beszólás.  Knézy amúgy tényleg fradista volt, állítólag egyszer elismerte valahol médiában is, de ezt nekem csak úgy mesélték, nem tudom biztosra.  De az tény, hogy ez magyarázat lehet arra, hogy miért ekézte a Fradit kb minden meccsen. xD Nem akarta elszólni magát.  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 11, 21:16:16 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3349 Dátum: 13 márc 11, 21:19:36 » |
|
Egyébként aki az m1-en közvetített az is fradista  volt, mert a csukics gólnál asszem ilyet szólt, hogy csukics góljával győz a ferencváros!!!...valószínüleg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3350 Dátum: 13 márc 11, 21:21:15 » |
|
Nem tudom, hogy vagytok vele de mi értelme van a fradi-újpest rajongók egymással való harcának???
Mondjuk én leszarom az egész focit, ugyanis az én szemembe ez nem férfinak való sport. Nem véletlen hogy amerika/kanadában is nagyrészt csak nők rúgják a bőrt. Ott amit férfi sportnak tartanak/tartok Amcsi foci, Küzdősport-harcművészetek, hoki és még biztos van...
Jah pl a kosár...az aztán nagyon kemény egy sport,mégis óriás fekák játszák. Az amcsi foci meg nekem sok benga idióta gyülekezete,ahol csak zúzzák egymást,miközben van a kezükben egy hülye alakú labda. Ez csak nézőpont kérdése. Magyar foci meg igazából nem létezik,legalább is én nem nevezném annak ,szóval a fradi-újpest viszály mondhatni értelmetlen(na persze a sok barom csak a feszkót keresni megy oda,mivel biztos nincs jobb dolguk).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3351 Dátum: 13 márc 11, 21:23:47 » |
|
Egyébként aki az m1-en közvetített az is fradista  volt, mert a csukics gólnál asszem ilyet szólt, hogy csukics góljával győz a ferencváros!!!...valószínüleg xD Most őszintén, ha valakinek már annyi eszen van, hogy oda merjék engedni a mikrofonhoz egy ilyen fontos meccsen, az már nem lehet újpest drukker. Azokat nem engedik oda, még a végén beleböfögne élő adásban vagy valami hasonló.  Kedves Fed! Azért az amerikai foci ennél picit bonyolultabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3352 Dátum: 13 márc 11, 21:41:13 » |
|
Pont ezért szeretem én is az amerika focit, mert elég összetett. Oda nem csak egy féle alkatú ember kell. Szükség van jó futókra, elkapókra, magas irányítókra, mackósabb védőfal emberekre, pontos rúgásokra. A taktika része meg kb mint a sakk. Egyedül ami probléma van vele, az az hogy egy meccs kb 3óra, de akár 4 is lehet. És ez itt Eu.-ban elég zavaró, ha hajnalban nézed élőben, és már alig várod hogy vége legyen, hogy suli előtt még tudj aludni néhány félórácskát 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3353 Dátum: 13 márc 11, 21:48:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3354 Dátum: 13 márc 11, 22:06:29 » |
|
Láttam.  Őrült a fazon nagyon.  És itt van ugye ez: Erről tudni kell, hogy van egy focibuzi bocs' focimeleg haverom, aki amúgy nem fradista, de ha nagyon nagyon részeg, akkor velem együtt énekli a Fradi nótákat, főleg ezt.  Akárhányszor meghallom, mindig eszembe jutnak a közös italozások.  Pl. amikor egyszer késő éjjel kétfős tömegfelvonulás keretében végigmasíroztunk Orfűn, ezt a dalt énekelve teli torokból. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3355 Dátum: 13 márc 11, 22:16:18 » |
|
Egyetértek azzal aki nem szereti az ameriaki focit. Megnéztem a top 5 legizgalmasabb meccset és 1 óra 30 perc után mindig elalszom. Agyon kokszolt szét doppingolt börtönbe való négerek feszülnek egymásnak. Még, ha jó nők lennének vagy valami. Amerikában azért van ez mert buták és dagadtak másra nem képes a 90% a sok zsírból meg pár szúrással lesz "izom". A tolvaj kis néger meg gyorsan fut:D Íme az amerikaifoci:D Az irányító fehérember lesz, mert ahhoz kell agy:D
Mi értelme utálnom az újpestet? Nos, ha kicsi fradi vér is lenne benned ilyet nem kérdeznél. Születésem óta fradista vagyok és járok meccsekre minden porcikám gyűlöli a lilát és az újpestet. Az kérded miért? Nem tudom nevezzük ösztönnek. Velem született dolog:D Az élet így rendelte stb stb:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 11, 22:17:09 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3356 Dátum: 13 márc 11, 22:22:36 » |
|
Ez tényleg veleszületett dolog.  Én pl előbb voltam fradista, mint hogy tudtam volna mi az a Fradi. Kicsi koromban is néztem néha meccset, ha beültem a tévé elé, de nem sokat tudtam róla, csak ezt olyan nagyon fiús dolognak éreztem.  (Kicsi korom alatt 4-5 éves kort értek xD) A gólt azt tudtam, hogy mi, de kb ebben meg is állt a tudományom.  És mindig a zöld-fehéreknek drukkoltam, ha játszottak, mert tetszett a színük.  Aztán később apám felvilágosított a focit illetően, és mondta, hogy a Fradi a legjobb csapat. Az ilyesmiben alapból az apjára hallgat a fiúgyerek, de azért azonnal megkétrdeztem, hogy milyen színben játszanak, és amikor válaszolt, úsztam a boldogságban.  Jah, Hiei, az előző hszemben emlegetett haveromat te is ismered, ott volt tavaly Kaposváron.  Gondolom meglepődsz, hogy az a csendes arc ekkora műsort tud levágni, de hát ez van, ha iszik az ember. xDD Itt van még ez is, mekkora nosztalgia: Siófokon voltunk fent, egy kocsmában néztük a közvetítést, persze piszok részegen.  De akkorát ünnepeltünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3357 Dátum: 13 márc 11, 22:31:20 » |
|
Erre én is emlékszem, nagyon nagy élmény volt, utolsó év Gerával... Igazából itt az mtk-n múlott, nagy szerencse volt, de megérdemelték. Léderer meg elélvezett párszor közben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3358 Dátum: 13 márc 11, 22:35:18 » |
|
Jah hát vicces volt a másik meccsen közben a libásoknak drukkolni a lila majmok ellen. De hát ezt is túl lehetett élni, csak arra az egy alkalomra. Gerát nagyon kedveltem, illetve még most is kedvelem.  De én Tökölit is bírtam, ezen a meccsen is nagyon drukkoltam neki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3359 Dátum: 13 márc 15, 14:35:25 » |
|
BL sorsolásról kinek mi a véleménye? Barcelona szerencsére úgy néz ki visszatért a hatalmas mélypontról, úgyhogy a PSG ellen kötelező a továbbjutás. Galatasaray-nak már akkor is szurkolnék ha nem a Madrid ellen játszana, de így főként kötelességemnek érzem biztatni őket.  Dortmund Malaga sima német továbbjutásnak tűnik, de én látok rációt a spanyol csapatban is, vicces lenne Malaga-Galatasaray döntő  ... Bayern-Juventus pedig egyértelműen a legizgalmasabbnak ígérkező párosítás, mindkét csapatban nagyon ott van a továbbjutás lehetősége. Fogjuk rá hogy a Bayernnek szurkolok, de csak mert nem szeretem az olasz focit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|