25 jún 08, 15:44:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 288
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sport  (Megtekintve 759472 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3060 Dátum: 12 máj 21, 11:45:33 »

De ha az adott ország tehetségei elmennek, akkor azzal még nagyobb lesz a szakadék a pénzes és híres klubbok, és a kevésbé gazdagok között. Igaz, nem könnyű ellenállni a jó fizetésnek, de ha minden tehetség elmegy külföldre, nem is lesz semmi a hazai fociból.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3061 Dátum: 12 máj 21, 12:28:32 »

Akartam fogadni a Napolira de még jó, hogy nem mentem végül mert a BL döntőn elment volna  ikszdé Jó az a Cavani Mosolyog.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3062 Dátum: 12 máj 22, 14:25:51 »

Kedvelitek a kézilabdát? Én a válogatott meccseket szeretem. A téli olimpián a hokit is szerettem. Elég kemény sport.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 22, 14:54:36 írta RoronoaZoro » Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
-Dr. House-
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3063 Dátum: 12 máj 22, 16:33:47 »

Én szoktam nézni, a nemzetközi kupákat is, főleg a Veszprém a meg a Győr női meccseit.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3064 Dátum: 12 máj 22, 16:49:16 »

Én kedvelem, poén főleeg ahogy a csajok nyomják, igazi női bunyó, barátnőm kézizik aztán mutogatja a lila foltjait.  smirksweat
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3065 Dátum: 12 máj 22, 21:37:42 »

Jó dolog az a kézilabda, játszani is, csak napi szinten kéne edzeni, hogy tűrhető szinten menjen Mosolyog.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3066 Dátum: 12 máj 23, 12:43:49 »

Kár, hogy a Győr a 7. kupadöntőn is kudarcot vallott Neeem. Pedig ha valamikor akkor most igazán volt keret. A Ferencváros viszont szépen elhozta a KEK-et  Nevet.
Naplózva

-Bleach-
-Dr. House-
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3067 Dátum: 12 máj 24, 01:38:09 »

Jaja, pedig idén volt a legnagyobb lehetőség. Jövőre sokat fog erősödni a mezőny a Győr meg nem feltétlenül, sőt.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #3068 Dátum: 12 jún 01, 20:52:53 »

Hmm csehország-magyarország. Igaz, hogy csak egy barátságos mérkőzés volt, de azért ez az 1-2 a javunkra mégsem olyan rossz.
Mondjuk kb 10 percet láttam a meccsből, szóval nem tudom mennyire adja vissza a meccs képét az eredmény, de aért a labdabirtoklás árulkodik kicsit. Nevet 79% csehországnak azt hiszem. ikszdé A gólok viszont legalább szépek voltak.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3069 Dátum: 12 jún 01, 20:56:37 »

Csehek támadtak, voltak helyzeteik, Bogdán viszont védett. Kaptak egy kamu 11-est mi lőttünk két szép gólt. Nekünk nem fekszenek a brit bírók. :/
Naplózva
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3070 Dátum: 12 jún 06, 17:06:40 »

Akkor ha a Magyarok jobban teljesítettek akkor miért nem a magyarok vannak az Európai ligában  a csehek helyett?
Ki űzi itt az asztalteniszt? Én nagyon szeretem Mosolyog.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3071 Dátum: 12 jún 06, 17:52:28 »

Ez Európa Bajnokság. Mosolyog És igen, sokszor a sorsolás dönti el, hogy melyik csapatnak pecsételődik meg a sorsa, vagy melyik röhöghet a markába. Mi jól jártunk, jók is voltunk, továbbjutás pedig nem sokon múlott. Konkrétan, ha nem kapunk ki a Svédektől egyszer, akkor mi lettünk volna ott Európa legjobb 16-ja között. Én nagyon bízom ebben a generációban, világot nem váltják meg, de a magyar focit megválthatják!
Naplózva
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3072 Dátum: 12 jún 08, 17:36:55 »

A mostani játékosok jók. Dzsudzsák mindenhonnan beadja a labdát. A Bogdán vöri is jó kapus. A többiek is jók.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3073 Dátum: 12 jún 08, 17:53:29 »

Hogy a rákba van az, hogy ilyen saláta együttes mint a görög világtornán vesz részt mikor a román vagy a magyar válogatott is jobb nála. Úgy, hogy volt 1 bazi nagy szerencséjük 2004-ben és ott megugrottak a világ ranglistán. Ezután ilyen hulló csoportokba rangsorolják őket és így sikeresen jutnak ki a többi világtornára, ahol szánalmasan teljesítenek.

A magyar válogatott tökéletes ellenpélda! Hiába 31. most. A vb selejtező csoportban csak 2 gyengébb nemzet van náluk így sorra fognak kikapni, ezután visszaesnek az 50. hely környékére, ezután sorsolnak majd a 2016. eb-re. Következmény nehéz csoport, megint nem jutnak ki Szomorú.

A lengyeleket hogy tolja most a bíró pffff... brutális.
Naplózva

-Bleach-
-Dr. House-
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3074 Dátum: 12 jún 08, 22:05:58 »

Mindkét mérkőzés jó volt, mindkét meccsen voltak bírói bakik. Én Orosz csoport elsőséget képzelek el és a második helyre  a Lengyeleket látom nagyon esélyesként.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 288
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins