USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2835 Dátum: 11 jún 04, 12:29:21 » |
|
én meg elis felejtettem hogy válogatott meccs volt tegnap xDDD...ma néztem meg (sajnos időpocsékolás volt :S) még a végén san marino elver minket xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2836 Dátum: 11 jún 04, 14:39:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2837 Dátum: 11 jún 05, 17:06:59 » |
|
Nem tudom ki nézi a Rolland Garrost, vagyis ki nézte de nagyon nagyon jó. Az elődöntőben Novak Djokovic vs. Roger Federer meccs olyan izgalmas és szép volt. Ahogy játszottak, ahogy vissza adták a labdákat. Szét izgultam magam.  A nőket annyira nem szeretem, mert ők nagyon hangosan és idegesítően nyögnek föl, de most a döntőben az olasz Francesca Schiavone és a kínai Li Na mérkőzés volt. És Li Na nyerte meg, az első ázsia, az első kínai aki Rolland Garrost nyert. Nagyon boldog volt és meg is érdemelte.  Jelen pillanatban meg megy a férfi döntő, a 3. szettel, és Nadal áll nyerésre.  Hehe bocsi, de gondoltam azért megosztom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2838 Dátum: 11 jún 05, 23:18:37 » |
|
amúgy foci rajongók!!:megkezdődött a nyári átigazolási időszak, remélem egy-két nagy játékos a nyáron klubbot vált  ) miért van egy olyan érzésem hogy a manchester city 100 milla fölött fog költeni :PP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2839 Dátum: 11 jún 09, 20:14:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2840 Dátum: 11 jún 10, 12:24:50 » |
|
két ilyen mákos góltxDD...mondjuk én kapus vagyok és volt már hasonló eset,de én mindig a vonalon maradtam míg megnem bizonyosultam róla hogy a labda vagy elhagyta a játékteret vagy nemfog bemenni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2841 Dátum: 11 jún 12, 13:21:38 » |
|
Most jöttem haza Gyöngyösről, a Magyar-észt kézimeccsről. Fantasztikus volt.*.* Mocsai rendesen megkomponálta, az első félidőt tűkön ültük végig. De aztán jött Mikler, ami jelentett plusz öt gólt. Az idős mamák pedig már nem akkora hévvel lobogtatták az észt zászlót.. De bezzeg a veszprémi szurkolók!! 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
 |
« Válasz #2842 Dátum: 11 jún 12, 17:12:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2843 Dátum: 11 jún 13, 17:41:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 17:52:21 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2844 Dátum: 11 jún 15, 16:47:57 » |
|
hát ezek mekkora vidik xDDD amugy én örülök hogy dzsudzsi az anzsiba igazolt. szerintem jó döntés volt, mert az anzsi ha ilyen játékosokat igazol ,mint pl roberto carlos is  , akkor előbb-utóbb tuti bl-be indulnak majd 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2845 Dátum: 11 jún 15, 17:00:52 » |
|
Szerintem meg Dzsuzsák eléggé gáz, hogy eligazolt ebbe az Anzsi Macskába.  Innen egyenes út vezet a rodéziai másodosztályba. Azért oda mert csak az van méginkább a világ végén. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2846 Dátum: 11 jún 15, 20:01:20 » |
|
amugy én örülök hogy dzsudzsi az anzsiba igazolt. szerintem jó döntés volt, mert az anzsi ha ilyen játékosokat igazol ,mint pl roberto carlos is  , akkor előbb-utóbb tuti bl-be indulnak majd  Ez nagy butaság , de miért is? Mert Roberto Carlos egy kiégett sztár , aki azért igazolhatott oda , mert máshol nem volt igény rá. Ez olyan mint az LA Galaxy és David Beckham története. Dzsudzsáknak nem fog jót tenni ez az igazolás sportszempontból , keresetileg viszont nagyon nagy döntés volt ez. Balázs egy szajha lett magyarul akit csak a pénz érdekel. Pedig ebben a világban már édesmindegy , hogy mekkora a fizetés , mert gyönyörűen meg lehet élni akár egy közepes csapat játékosaként is... Ez a legszebb a hét főbűn közül... A Kapzsiság. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 20:01:55 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2847 Dátum: 11 jún 16, 21:29:44 » |
|
hát végülis van benne valami...de én azt mondom majd meglátjuk mi hoz a jövő számára :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2848 Dátum: 11 jún 17, 13:38:33 » |
|
Roberto Carlost megértem, hogy elment a Macskába. Gondolom akart még focizni, meg pénzt keresni, és mivel ő már régóta nagy sztár, bőven megfelel neki ez a csapat levezetőnek. De Dzsudzsáknak ezt szerintem ki kellett volna hagynia. Jó persze pénzben megéri, de akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2849 Dátum: 11 jún 17, 16:27:56 » |
|
szinte mindenki ezt mondja hogy rossz döntést hozott Dzudzsi...dehát na ő karrierje,ő dönt hogy hova igazol és ha ő a pénzt választja a karrier helyett akkor nesze neki,de én azt mondom nem biztos hogy ezzel elrontja a karrierjét:P...az igaz hogy Roberto Carlos átengedte neki a szabadokat az Anzsinál?:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|