Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2640 Dátum: 11 feb 13, 23:16:19 » |
|
Én nem próbáltam meg veled beszélgetni. Nem érdekel mit gondolsz az olasz foci színvonaltalan és unalmas. Egy értelmes meccset nem látsz köztük. Spanyol angol holland német, de még a francia foci is izgalmasabb és látványosabb. Hiába mondasz mást ez tény. Szóval kár pazarolni a szavakat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2641 Dátum: 11 feb 14, 17:05:48 » |
|
Na a spanyol bajnokság az tényleg nagyon izgalmas. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2642 Dátum: 11 feb 14, 17:25:03 » |
|
Ha sorrendet kéne állítanom akkor Angol minden meccs vérre megy. Harcolnak küzdenek. Utána a spanyol a látvány miatt. Az szerintem a francia jön. Megint csak a látványosság miatt. Talán mert kiegyenlítettem mint a többi bajnokság. Azt valahol a német és olasz között az Olasz. Mondjuk én a német Focit se szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2643 Dátum: 11 feb 14, 18:11:25 » |
|
Az angol az első ez egyértelmű az és a spanyol fúziója, még ha nulla angol játékos is van kb már... a spanyol látványos mármint a nagy csapatok játéka a többieké inkább szánalmas. Az olasz foci a legkeményebb és az is tud látványos lenni, elég megnézni a mostani Milan vagy Napoli meccseket. A holland, szép gyors passzos foci de inkább kinevelik a játékosokat, így igazi sztárcsapat már régen nincsen ott. A francia és a német foci jön fel de ők mindenhonnan lesnek el valamit és nincs egyéni arculatuk. Az orosz bajnokság is egyre jobb amúgy és meglepő de a spanyol vonalat képviseli. A legizgalmasabb szerintem az angol és utána az olasz, mert ott 5-6 csapat harcol a bajnokságért és a bl-ért, nincsenek nagy különbségek és jó meccsek vannak, még ha nem is hiszed. Kinek a pap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2644 Dátum: 11 feb 14, 18:11:44 » |
|
Ha valóban látványos focit akar nézni az ember, nézze az argentin bajnokságot. lehet, hogy nem olyan ismertek a csapatok, de a Boca Juniorsról már szerintem mindenki hallott. Hatalmas gólok, gyors, technikás játék. Így tudom jellemezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2645 Dátum: 11 feb 14, 18:49:42 » |
|
Barzilre is igaz ez. Félelmetesen sok gól van. Nem is védekeznek csak darálnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2646 Dátum: 11 feb 21, 17:05:33 » |
|
Jelen esetben ez aHolland bajnokságra is igaz,hisz emlékszünk,PSV-Feyenord 10-0
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2647 Dátum: 11 feb 21, 17:08:24 » |
|
nem is volt semmi. 2x néztem meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2648 Dátum: 11 feb 21, 17:16:30 » |
|
Hol semmi? Szinte mindig 5 gól felett vannak a meccsek... Sztem: 1. Angol:Fav csapat:Manchester United 2.Holland:Fav csapat:Ajax 3.Német:Fav csapat:Bayer Leverkusen 4.Skót:Fav csapat: Rangers 5.Olasz:Fav csapat:Roma
Magyarázat: Angol: Egyértelműen a legnagyobb hajtás,gyönyörű mecsek,nem is kell nagyon ecsetelnem Holland: Sok gól élvezetes,ahogy a fiatalok játszanak Német: Nagy küzdelem,sok meglepetés,az utcsó is emgverhet egy elsőt Skót: Celtic-Rangers... Olasz:Ahogy irták előttem,6-8 csapat harcol az első helyért
És tudom sok támadást fogok kapni de sztem a Spanyol bajnokság,a két nagy örök párharca miatt nagyon unalmas már...Csak ők ketten...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2649 Dátum: 11 feb 21, 23:16:18 » |
|
Hát nekem a kedvenc csapataim minden bajnokságból: ( persze csak egy csapatnak drukkolok de az titok melyik. muhahaha)
Angol: Totenham, Liverpool Holland: PSV Skót: Celtic Spanyol: Barca Olasz: Juventus Német: Bayern Müchen Francia: Lyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2650 Dátum: 11 feb 22, 07:23:49 » |
|
Nos olasz foci... Idén érzem azt elősször a Juve botránya óta , hogy van olasz foci. Eddig egy olasztalan Inter uralom volt , idén már az igazi olasz csapatok is feltudtak mutatni valamit. Ezt persze nem nemzetközileg értem , hanem a bajnokságon belül. Ha így megy egy-két évig , akkor nemzetközi szinten is értékelhető focit tudnak majd játszani értékelhető teljesítménnyel. Premier League hajtós , de azért valamit nézzünk meg. Pénz!! Európa egyik legmasszívabb gazdaságával rendelkező országáról beszélünk , ha Angliát említjük. Sok milliárdos forgatja meg a gazdasági helyzetnek köszönhetően a pénzét itt és ennek köszönhető a jelenlegi helyzet. Gondoljunk bele 10-15 éve mit csinált a Chelsea és a M. City? Mellesleg ez a Torres vásár mekkora szánalom volt. Itt látszik meg , hogy a Chelsea csak a nevekre megy , semmi logika nincs az igazolásokban. Ahelyett , hogy helyre ráznák a csapatot , inkább átrendezik átigazolással. Ez a FIFA játékokban működik , de itt emberekről van szó , akiknek különböző a játékstílusuk. Kíváncsi vagyok nyáron hova adják el Drogbát. Neki talán francia vagy olasz bajnokságba kellene igazolnia. Se a spanyol se a német nem tenne neki jót a premier league meg pláne. Favoritok : Spanyol : Barcelona , Ath. Madrid Angol : Arsenal Skót : Celtic Olasz : Juventus , SS Lazio Német : Werder Bremen Francia : Lyon Holland : PSV Eindhoven , Vitesse Arnhem Brazil : Corinthians Argentin : Boca Juniors MAGYAR : FERENCVÁROSI TORNA CLUB
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2651 Dátum: 11 feb 23, 19:40:46 » |
|
Magyar: Fradi Spanyol: Real madrid Angol: Newcastle, Wigan, Chealse Olasz: nincs Német: nincs/kis csapatoknak szoktam szurkolni Francia: Lyon Holland: nincs Skót: Celtig
Ha már midneki felsorolta:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2652 Dátum: 11 feb 23, 19:45:44 » |
|
Angol: MANCHESTER UNITED, Arsenal Spanyol: Barca Holland: Ajax, PSV Igazából csak a Unitednek szurkolok, de a többi felsorolt csapat is szimpi. Na jó, a PSV csak Dzsudzsi miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2653 Dátum: 11 feb 23, 19:49:05 » |
|
Magyar: nincs Spanyol: Real Madrid Angol: Liverpool, Arsenal Olasz: nincs Német: nincs Francia: Lyon Skót: nincs Hát nagyjából ennyi, más bajnokságokat nem nagyon követek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2654 Dátum: 11 feb 23, 20:14:35 » |
|
Angol: CHELSEA!!!! és mostanság a Totthanem mecseit is megnézem Német: Bayern Olasz: senki utálom az olasz focit!! Spanyol: Real , Valencia Magyar: FRADI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|