Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
 |
« Válasz #2115 Dátum: 10 jún 25, 10:22:14 » |
|
Én végig Japánoknak szurkoltam és nem bántam meg  Nagyon jók voltak szervezettek és jól tudnak szabadrúgást rúgni xD 3-1 azért szép eredmény  És énis Braziloknak szurkolok, remélem minden összejön 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2116 Dátum: 10 jún 25, 11:26:15 » |
|
Én sajnálom hogy kiestek a dánok, így nem láthatom ezen a vb-n többé kijelzőn a nevem.
A brazil-portugálon semleges vagyok, de a főoldalon a portugálokra szavaztam, mert ha azok nyernek nagyobb az esélye, hogy én kapom a labdátxD Szóval annyira mégse vagyok semleges, kicsit Portugália felé húzok emiatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 11:37:08 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2117 Dátum: 10 jún 25, 14:51:30 » |
|
Én a Brazilokra szavaztam főoldalon... Az a labda nekem túlságosan tetszik xD Sírni akarom látni C.Rondaldot!!!  :D Lehet ez gonosz, de akkoris *w*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2118 Dátum: 10 jún 25, 15:39:58 » |
|
Ez a Brazil meccsnek nagyobb volt a híre sajna... Nem vagyok elégedett. Elefántcsontpart meccs jobban játszik most mint előző mérkőzéseken. Drogba is megmer húzni olyan dolgokat , h két védő között elmegy  Remélem komolyabb második félidő lesz itt a Braziloknál :PPP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2119 Dátum: 10 jún 25, 15:55:54 » |
|
Én x-re szavaztam. Minek hajcsanak?? Szinte tuti mind a két csapat továbbjutott, még az ellenfelüket se tudják, mind a kettőjük megkaphatják Spa.-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2120 Dátum: 10 jún 25, 16:02:45 » |
|
Hát igen ez a mondat fémjelezi a futball jelenjét. Minek játszunk jól , elég a sttisztika is gyerekek. Peléék nem csak azért mentek a VBre Copá Américara , hogy megvan oszt kész. Őket a futball öröme ösztönözte. Talán ezért lesz az , hogy ha a Japók Paraguay ellen egy Dánok elleni játékkal kiesnek , minden tiszteletet megfognak kapni. Ellenben az olaszok akik eredményre akartak menni , jó az X alapon mentek és elbuktak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2121 Dátum: 10 jún 25, 17:00:32 » |
|
Nah,0:0... csak a második félidőt láttam,de nem volt olyan rossz meccs szerintem.Volt pár jó lövés,de egyik csapat se nagyon akart nyerni sajnos. akik a döntetlenre tettek jól jártak,amúgy is nekik volt a legnagyobb esélyük megnyerni a labdát xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2122 Dátum: 10 jún 25, 17:32:57 » |
|
Eltaláltam a döntetlent, tutinak éreztem, bejött. Én vagyok az 582 ember közül az egyik, aki megnyerheti a Jabulanit. Pont a döntetlenre tippeltek a legkevesebben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #2123 Dátum: 10 jún 25, 20:12:17 » |
|
Hát én buktam... a Brazilokra tippeltem... nem nyerhetem meg a jabulanit  Na majd a VB döntőt jól tippelem meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2124 Dátum: 10 jún 25, 20:19:36 » |
|
Mond meg mikre lehet tippelni a vb döntőn..... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #2125 Dátum: 10 jún 25, 20:25:34 » |
|
Hazai döntetlen vendég  Ennyi biztos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2126 Dátum: 10 jún 25, 21:12:46 » |
|
Szerintem sem volt rossz meccs  Amúgy szavazással kapcsolatban nézitek az IP-t mert mivan ha valaki mind2 ra rakott külön felhasználón? xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #2127 Dátum: 10 jún 25, 21:16:45 » |
|
Azért én egy vb döntőn döntetlenre nem tippelnék xD az jól is nézne ki  Spanyolok ha így áll tovább jutottak ...nem volt annyira egyértelmű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2128 Dátum: 10 jún 25, 22:25:01 » |
|
Azért én egy vb döntőn döntetlenre nem tippelnék xD az jól is nézne ki   :D ebben igazad van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2129 Dátum: 10 jún 25, 22:38:33 » |
|
Azért én egy vb döntőn döntetlenre nem tippelnék xD az jól is nézne ki  Gondolom rendes játékidőbeni döntetlen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|