CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #1950 Dátum: 10 jún 05, 14:14:41 » |
|
Ti többiek melyik válogatott szorkolótáborát fogjátok bővíteni? Szerény személyem elsősorban holland, másodsorban spanyol drukker lesz. Utána esetleg még angol és brazil.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1951 Dátum: 10 jún 05, 14:28:35 » |
|
Én elsősorban német, utána brazil, meg angol. És esetleg olasz, ez attól függ, hogy az első pár meccsükön hogyan játszanak. Ha csak betonfoci, akkor biztos nem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #1952 Dátum: 10 jún 05, 14:36:39 » |
|
Én tibetnek szurkolok. Mármitn a Tibeti aktivistáknakxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1953 Dátum: 10 jún 05, 15:00:15 » |
|
csak a Spanyolok jöhetnek szóba^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1954 Dátum: 10 jún 05, 15:35:19 » |
|
Én nem leszek divatdrukker maradok az olaszoknál, mind 4 éve meg 8 meg 12 éve... De ha kiesnek akkor az argentinoknak és az angoloknak fogok szurkolni. Az argentin keret k*va erős, menni fog nekik, nem kell a két vén SInteres. Bár szerintem a hollandok nyerik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1956 Dátum: 10 jún 05, 16:34:50 » |
|
Hehehehe 6-1 re nyertek a hollandok! hehehe
Hajrá ők! a magyarok meg olyanok amilyenek. Én biztos nem játszatnák ilyen torgelle stb féléket. Az egy Balázs aki tud, a többi xart se ér. Igazán örülhetnek, h a németek nem akarták megszórni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1957 Dátum: 10 jún 05, 20:56:24 » |
|
Renningan a képről eszembe jutott a 94-es Holland-Brazil meccs...öcsém az mekkora volt 2-0-ról jött fel Bergkampt++Winter góljával utnna meg bíró befujt egy jogtalan szabadrúgást és nyertek a brazilok >.> Belinkelem ha már youtubon is fenntvan: http://www.youtube.com/watch?v=_GC1laiGlWEAmúgy franciák hajrá !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1958 Dátum: 10 jún 06, 08:12:29 » |
|
A szomorú, hogy kúman marad...én önként felálnák ezek után...mármint A selejtezőben, még kiscsapaptok ellen is csak ne kapjunk ki taktikával játszottunk. Nem éles meccseken megalázó vereség 2 egymás után, de kérem milyen jogon akakrunk mi vb-én vagy eb-én szerepelni? Ezzekkel a botlábú szerencsétlenekkel? Pár jólakott alkoholista idiótával elől, akik azt hiszik mert nem a szaros nb1ben játszanak (ami akárhogyan is nézzük egy vicc, nem bajnokság), már világsztárok... Mi itt tartunk, a világ meg ott amit láttunk, lehet holt szezonban tudunk játszani egy barátságos x-et a németekkel, vagy bárkivel, de egy éles világbajnokságra készülő csapattal szemben reális különbséget láttunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1959 Dátum: 10 jún 06, 18:00:27 » |
|
Hehehehe 6-1 re nyertek a hollandok! hehehe
Hajrá ők! a magyarok meg olyanok amilyenek. Én biztos nem játszatnák ilyen torgelle stb féléket. Az egy Balázs aki tud, a többi xart se ér. Igazán örülhetnek, h a németek nem akarták megszórni.
Inkább nem mondok véleményt... Az aláírásodban az a legjobb hogy egyik játékos sem lesz ott.  ::DD:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1960 Dátum: 10 jún 06, 18:09:56 » |
|
Nem mondasz ujjat  Őket azért tettem ki, h tisztelegjek, ugyanis anno ő miattuk szerettem meg egy egy válogatottat  Ronie 2002 es vbén lőtt 45 méteres gólja azóta is a kedvencem. Szegény Seedorfot meg már jó ideje nem hivták be, mert Van Persi rasszista. (persze ez nem hivatalos, csak tény). Meg mind2en ott vannak a Milanba, ami szintén nagy öröm. Anno ronaldinho miatt szurkoltam a Barcának a Milan mellett. Monjuk ő most is ott lehetne, de Dungának érdekes a játék filozófiája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1961 Dátum: 10 jún 06, 18:12:22 » |
|
Tényleg azért nem hívja be mert ott van egy Van Der Vaart vagy egy Sneijder esetleg egy Affelay hanem mert rásszistá! Jó mentalitás. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1962 Dátum: 10 jún 06, 18:17:58 » |
|
Jó kicsit rosszul fogalmaztam. Mostmár öreg és vannak helyette uj játékosok, de én pl a 2006 os vbre gondoltam. 4éve ő még erősen a toppon volt, egy évvel előtte nyert asszem a milánnal Bl-t. Ugyan a keretben ott volt pl Snejder, akkor még közel se volt sztár, és Seedorfnak rengeteg tapasztalata volt, csak akkor egy feltörekvő csatár, és pár társa nem tetszését fejezte ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1963 Dátum: 10 jún 07, 12:01:17 » |
|
És igen, Rafael Nadal vissza tér régi önmagához, és megnyerte a Roland Garrost.  (Bocsánat, tudom nem a teniszről beszéltek, de gondoltam beírom  ) Gery0704: Köszi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 09, 12:24:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető