Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1680 Dátum: 09 okt 11, 09:47:17 » |
|
Ez tényleg nagyon kiábrándító volt. =/ Én általában igyekszem optimistán hozzáállni a focihoz, de ez megrázó volt. Valamit tényleg csinálni kell, talán valóban fiatalítani kéne az egész csapaton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #1681 Dátum: 09 okt 14, 16:38:53 » |
|
Huh gyerekek Gera otthagyta a csapatot:( Koeman még a cserék közé se nevezte:( + Gera többé nem tekinti magát kerettagnak:( Az U20-nak meg hatalmas gratula szép volt a bronzot mi nyerjük:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1682 Dátum: 09 okt 16, 18:04:54 » |
|
Gyerekek Magyarország bronzérmes lett az U20as vb-n. azért nem semmi hogy tolták, nagynagy grat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1683 Dátum: 09 okt 16, 18:21:24 » |
|
Á, gyerekek, nagyon nagy meccs volt. A 80. perc körül, amikor CRC gólt rúgott, már megijedtem, hogy vesztettünk... És bazz... :DDDD Bronzérmesek lettek. *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1684 Dátum: 09 okt 16, 19:42:12 » |
|
Hát jobban is játszottunk mint a Costa Ricaiak. Megérdemelten nyertünk. Négy büntetőt kihagytak ekkora egy csicskákat.
A felnőtt válogatottat le kéne cserélni rájuk igaz, hogy még érniük kel de igy is sokkal jobbak mint felnőtt válogatott, mert képesek támadni és gólt lőni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 19:43:51 írta Balin »
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
 |
« Válasz #1685 Dátum: 09 okt 16, 19:56:52 » |
|
Gratula a fiúknak! És igen, megérdemeltük ezt a sikert, de nagyon. Véleményem szerint nem a Costa Rica-iak lőtték rosszul a büntetőket, hanem Gulácsi védett nagyon is jól.  Brazil-Ghána meccset ki figyeli? Most megy Eurosporton a döntő. Én bele fogok lesni a meccsbe, az tuti.  Ui: Costa Rica ott szúrta el, h lerúgták a büntető előtt Némethet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 19:58:34 írta Han-Joe »
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1686 Dátum: 09 okt 16, 20:29:00 » |
|
Jók voltunk.  Csak így tovább. Asszem nem fog ártani a nagy válogatottnak sem egy kis fiatalítás... talán lesz még jó magyar foci, csak be kell érnie egy új nemzedéknek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1687 Dátum: 09 okt 16, 21:53:34 » |
|
Gratula a fiúknak! És igen, megérdemeltük ezt a sikert, de nagyon. Véleményem szerint nem a Costa Rica-iak lőtték rosszul a büntetőket, hanem Gulácsi védett nagyon is jól.  Brazil-Ghána meccset ki figyeli? Most megy Eurosporton a döntő. Én bele fogok lesni a meccsbe, az tuti.  Ui: Costa Rica ott szúrta el, h lerúgták a büntető előtt Némethet. Figyelj a 11-est nem lehet védeni csak rosszul lőni ezzel én nem szeretném Gulácsi érdemeit kisebíteni, de ők rohat s***ul lötték a büntetőket. Egyébként meg a Costa Ricai nem tudott mást csinálni mint lerántani Némethet mert valószínüleg belőtte volna. Isten áldja meg tettérét.  Gána nyert Brazilia ellen. Azt hittem eldobom az agyam, hogy voltak képesek ilyen rosszul lőni a büntetőket a Brazilok. Szó se róla jól játszott Gána de a Brazilok jobbak voltak maguknak köszönhetik a vereséget.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Hivatásos fórumleső xD
|
 |
« Válasz #1688 Dátum: 09 okt 17, 11:25:31 » |
|
Igaz is, a tét miatt mind Costa Rica, mind Brazília "bemérgeződött", és ez hatással volt rájuk a 11-es párbajokban, nem csoda, hogy kimaradtak a büntetőik. Tehát a túlságosan nagy nyomás miatt is lőttek rosszul.
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1689 Dátum: 09 okt 18, 11:09:28 » |
|
Kedden Loki - Fiorentina  Jó lenne már, ha gólt lőnénk végre  (1 millát kap aki megteszi ) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ge**i. Ilyen izgalmas egy rajtot. 3 bazi nagy karmbol, Kovalainen levitte a töltő csőt, Kimi bekapta a benzint az arcába, ami begyulladt!!!!!!!!!!! Á szegény Kimi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 17:10:30 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Hivatásos fórumleső xD
|
 |
« Válasz #1690 Dátum: 09 okt 18, 17:24:35 » |
|
De legalább túlélte, ez a lényeg.  Am téll nem volt semmi az eleje az F1nek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1691 Dátum: 09 okt 18, 17:27:22 » |
|
O_____O bakker jó hogy benéztem,mert simán elfelejtettem xD Kimi T__T
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1692 Dátum: 09 okt 18, 18:33:48 » |
|
Ekkora kitolást (nehogy cenzurázni kelljen). Button VB bajnok. Sajna  Japánban sajna nem lesz tétje, de ez legalább jó futam volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Hivatásos fórumleső xD
|
 |
« Válasz #1693 Dátum: 09 okt 18, 19:03:05 » |
|
Már elnézést, de Abu Dhabi jön ezután, Japán korábban volt. "Ekkora kitolást": Az, de attól függetlenül gratulálok neki, ha már megnyerte ezt a VB-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1694 Dátum: 09 okt 18, 19:04:02 » |
|
Dettó,de attólmég gyűlölöm  Ja és igen,japcsiknál már voltak ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|