|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1531 Dátum: 09 aug 31, 09:24:08 » |
|
Ha valaki Hamilton-dobálást tervez, arra én is jelentkezek pár kézigránáttal.  Én is detto. Meglátjuk monzában h fog menni neki, hátha ki esik, buttonnal egyetemben. HAJRÁ KIMI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1532 Dátum: 09 aug 31, 10:39:33 » |
|
Amúgy észrevettétek, hogy Ferrari szendvicsben végzett a mezőny? Persze ennek a Ferrari sokkal jobban örült volna, ha mondjuk 3 autó fejezi be a versenyt. 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1533 Dátum: 09 aug 31, 10:42:44 » |
|
Hát igen,tényleg szendvics volt  Uh látom mennyien vannak akik utálják Hamiltont *-* najóóó nem vagyok bunkó 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1534 Dátum: 09 aug 31, 11:15:23 » |
|
Nah jah. Hamilton az F1 sasukéja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1535 Dátum: 09 aug 31, 11:22:33 » |
|
Nem igazán látom Hamilton miben hasonlít Sasukére... szerintem semmiben, de mindegy.  Azonban ez a Hamilton valami eszetlen irritáló figura.  Hatalmas pofája van... majd ha ő is annyt tett le az asztalra az F1ben, mint Sumi, akkor legyen ekkora a szája. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1536 Dátum: 09 aug 31, 11:59:00 » |
|
Én szeretem Szöszkét szal csitt xD Amúgymeg sztem ezt már hagyjuk...utáljuk Hamiltont és kész  az más tészta hogy a személyisége is olyan amilyen...
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1537 Dátum: 09 aug 31, 12:15:57 » |
|
éljenek az antifanok  én már úgy vagyok vele egy ideje hogy ha nem az én kedvencem nyer akkor teszek rá hogy ki... a lényeg hogy Kimi nyerjen a többi nem érdekel  ezek a ki mikor megy a ferrarihoz pletykák meg érdekesek... főleg hogy a ferrari igencsak szorgalmazza a csapatonkénti 3 autót :""D ciki lesz nekik ha végül még is el kell küldeniük az egyik pilótát mert nem jön össze a 3 autós verzió :"D mondjuk ilyen szempontból nekem megint mindegy... megyek Kimi után ha az F1ben marad ha átmegy ralizni akkor is~ 
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1538 Dátum: 09 aug 31, 17:11:55 » |
|
Elég csúnyán bebukott a Ferrari cserepilótája... Nem igaz, hogy egy olyan fejlett géppel ennyi kiesés után se bírt pontszerző helyre feljönni... Emlékeztek rá, amikor az a magyar srác, hogy is hívták? Baumgartner? Azzal a talicska minardival utolsónak 8. helyen bejött?  Igz akkor előtte kihullott az egész mezőny... Na azt a Baumgartner gyereket kéne beültetni a Ferrariba!  Lehet jobban szerepelne mint ez az akárki most...  Hammilton... Pár futamon mákja volt, mert jók voltak a beállítások, és tud is azért vezetni... Elég sok olyan ember van aki hirtelen lessz sikeres, és elszáll magától.. Majd koppan.. Nem kell itt szidni... Magatoknak ártotok csak vele... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1539 Dátum: 09 szep 01, 06:13:57 » |
|
Gabesz kérlek ne az autósport kiszel tündéjét (direkt kisbetű), az izé én úgy gondolom, öhhh úgy érzem mondat feltalálóját....NE sírjuk vissza. Ha magyar versenyzőért akakrunk szorítani ott van Talma, ezt a tehetségtelen szégyent inkább ne is említsük....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1540 Dátum: 09 szep 01, 06:30:08 » |
|
3-0 ra nyert a Barca, Ibra is betalált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1541 Dátum: 09 szep 01, 09:39:06 » |
|
1-0 ra nyert a Nagoya Grampus Eight, Tamada végre betalált. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 01, 09:41:04 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #1542 Dátum: 09 szep 03, 19:51:46 » |
|
xDDDDDDDD xDDDDDDDDDDDD xDDDDDDDDDDDDDDD
A fradi döntetlent játszott megint és senki nem talált be:(.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1543 Dátum: 09 szep 04, 07:29:45 » |
|
Ferrari drukkereknek vigasztalo hír: Fisichella (lehet rosszul irtam) lett Massa helyettese az idény végére. Valszeg többet tud majd kihozni a Ferraribol mint szegény Badoer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1544 Dátum: 09 szep 05, 08:29:25 » |
|
O_O lol hát ez vicc xD Pont őt...najóóóó..érdekes.Bár Fisi jó versenyző azzal semmi bajom sincs,csakhát meglep..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|