Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1290 Dátum: 09 júl 12, 16:50:39 » |
|
őőő 1.Webber,2.Vettel vagy nemtom meg asszem Massa...én meg még kómáztam =/
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
klosinho
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1291 Dátum: 09 júl 12, 18:26:17 » |
|
Webber, Vettel, Massa, Rosberg, Barrichello, Button, Alonso és Kovaleinen asszem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1292 Dátum: 09 júl 14, 10:51:59 » |
|
Egy kis tenisz, Szávay Ági megnyerte a Budapesti tornát nyögve nyelősen holott simán kellett volna grat neki, és ezzel már benne van a legjobb 30-ban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1293 Dátum: 09 júl 18, 10:26:32 » |
|
Uhh de ideges voltam amikor raikönen kiesett .  Am annak viszont örülök hogy massa harmadik lett , igaz én raikönen fan vok , de raikönen csapattársának mindig drukkolok , akárki is az .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1294 Dátum: 09 júl 18, 21:23:32 » |
|
Én is hasonlóan vagyok, csak én annak szurkolok aki a Ferrariban van. Az a helyzet most, bár nem nyilvános de nyilvánvaló, h Raikonnen nem illik a ferrariba. Ő tul laza, nem törődöm, neki mindegy h hol 1 v utolsó. Nyert egy Vb cimet, neki az elég most már lényegtelen h nyer vagy veszit. Nincs benne Küzdeni akarás  . Jövőre már nem lesz a ferrarinál, az kézpénznek vehető lassan. Alonso megy a Ferrarihoz, ő meg megy a Brawnhoz Barichello helyére, és a ferrari fizeti 1 évig a fizuját, mert 2010ig van szerződése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1295 Dátum: 09 júl 18, 23:41:41 » |
|
te minden sajtós pletykát készpénznek veszel? LOL  Remélem Kimi ralizni megy ha megy... :"D neki nem az mindegy, hogy hányadik... akkor nem érdekli a dolog ha nem lehet első amúgy de mindegy... xD idén nincs kedvem a Hringhez... így nem is megyek  nem akarom látni a sok divatdrukkert :""D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1296 Dátum: 09 júl 25, 13:53:12 » |
|
Én spec Kiminek drukkolok,nem konkrétan Ferrarinak...szóval ha rallizni megy,támogatom ^^ Most meg Massának lett balesete...remélem jól van 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1297 Dátum: 09 júl 25, 15:03:22 » |
|
én is kimi drukker vagyok de én szeretem a Ferrarit is  massa balesete télleg durva volt de azt mondják hogy nincs életveszélyben azért ezt jó hallani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1298 Dátum: 09 júl 25, 15:32:12 » |
|
idén nincs kedvem a Hringhez... így nem is megyek Pojén nem akarom látni a sok divatdrukkert :""D inkább mégis megyek mert kíváncsi vagyok... >.> amúgy érdekes volt az időmérő... miért ne itt romlana el az időmérő cucc? (szerencse hogy nem a magyar rendezők "hibája") Massát sajnáltam... elég idétlenül "repülgetett" ott az a rugó remélem jó rajt/verseny lesz és most nem fogja a fél célegyenest kitakarni egy naaagy reklámtábla X'D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1299 Dátum: 09 júl 25, 15:37:33 » |
|
Legalább jól van  igaz hogy holnap nem valószínű hogy versenyezni fog... Jajj én már 3 éve ki akarok menni de sose jutok el odáig xDD akkora finn zászlót vinnék *____*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1301 Dátum: 09 júl 25, 16:00:52 » |
|
én tegnap voltam kint a szabad edzésen király volt főleg azért mert bemehetünk a boxba is meg volt ingyen kaja 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1302 Dátum: 09 júl 25, 17:34:12 » |
|
Most mondja a híradó, hogy Massa olyan súlyos sérülést szenvedett délután, hogy jelenleg is műtik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 17:35:27 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1303 Dátum: 09 júl 25, 17:38:59 » |
|
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiia f@sz nemááár....  szerencsétlen,csak gyógyuljon meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1304 Dátum: 09 júl 26, 15:14:16 » |
|
Komolyan... én behívnám Schumachert Massa helyére: 1. Végre újra az élen lenne a Ferrari 2. Rohadt sokat kaszálnának 3. Cart rohadtul örülne xD De neeeeeeem... >>>.<< Nemtok kinek szurkolni... mindenkit utálok  xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 26, 15:15:01 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
|