Miroku
|
 |
« Válasz #975 Dátum: 09 feb 24, 22:15:00 » |
|
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.  Pedig egyszer egy koncertet neten így néztem végig.. Legközelebb, ha hamarabb szóltok, vagy hamarabb olvasok ide be, talán jobban tudok segíteni..  De a hírekben lesz eredmény, majd hallgassátok.^_^
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #976 Dátum: 09 feb 24, 22:55:07 » |
|
Még elolvasom este a neten...asszem most lett vége :'D Tippem szerint vagy 1:0 lett vagy 0:0...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #977 Dátum: 09 feb 25, 06:43:59 » |
|
Manchester United - Inter : 0 - 0 Magyar kézi't néztétek hétvégén?
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #978 Dátum: 09 feb 25, 12:23:56 » |
|
Jáj gyerekek legközelebb adok nektek normális linket mondom hogy szóljatok... Am tegnapi Inter- MU nem elég gyengusz meccs volt... az első félidőbe még mondhatni jól játszottunk, talán ha Berbatov nem egyedük kezd elől akkor vezethettünk volna. Második félidőben néha már a fejemet fogtam xD De akkor már látszott rajtuk hogy arra mennek hogy kihúzzák gól nélkül. Kiváncsi vagyok a visszavágóra. Aki nem látta az nem sokat veszített vele  Lyon- Barca viszont egy fokkal érdekesebb voltxD De szerintem a Barca otthon tovább jut majd... szerk: inkább belinkelem aztán keresgéljen mindenki kedvére: http://www.rojadirecta.org/van amihez kell progi azt lekell tölteni külön ha azzal akarjátok nézni, de semmi percbe nem telik mert ott helyben le lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 12:39:37 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #979 Dátum: 09 feb 25, 19:30:26 » |
|
Kis Madrid jót játszott Porto ellen , de szerintem nehéz dolguk lesz majd a visszavágóm...Nehezebb. Barca viszont elszállt sajnos és csak X-re volt jó...Valdes pedig olyat esett Xd ahelyett , hogy védett volna...Jól helyezte Juninho , de illett volna szerintem kivédenie. MU-Inter? Szánalom volt. Arsenal hozta a kötelezőt , majd idegenben lesz kiélezett a meccs  Ma a csúcs meccs az a Rejál Magyridé lesz  Sajna elpicsázzák szerintem a Liverpoolt és a Chelsea is megveri a Juvét. Forza Juve & Barca Powaa 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #980 Dátum: 09 feb 25, 19:37:44 » |
|
a mai meccsek közül sem közvetít semmit sem az m1? Mert ha megint TV6-on lesz elérhető, fejbe lövöm magam...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #981 Dátum: 09 feb 25, 19:40:09 » |
|
Real - Pool M1 sok a Madrid drukker plussz Szalai meg Németh Krisztián miatt adják azt a meccset, az más kérdés, hogy egyik se lesz ott a pályán.  Vasárnap volt a mtvén ilyen webcamos beszélgetés velük, hogy mire lehet számítani... Egyébként régen mikor a Viasaton volt a BL közvetítés, egyszer a Liptai Klaudia is bennt volt egy Real meccsen, mert hogy tetszik neki az egyik focista vagy valami hasonló ok miatt... Hát egy betüt nem tudott hozzátenni a műsor színvonalához....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 19:43:19 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #982 Dátum: 09 feb 25, 19:41:43 » |
|
Áhh, nem is kell több nekem  Azt megnézzük, már előre látom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #983 Dátum: 09 feb 25, 19:47:30 » |
|
Visat6-on mi lesz , ha lesz?
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
 |
« Válasz #984 Dátum: 09 feb 25, 19:51:16 » |
|
Visat6-on mi lesz , ha lesz? A mai élő meccs a TV6-on: Chelsea-Juventus Felvételről meg a Sporting-Bayern megy. 
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #985 Dátum: 09 feb 25, 20:15:45 » |
|
Nincs Realban Szalai  Ez nem semmi... Benitezt leváltani? Ez nagy baklövés lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #986 Dátum: 09 feb 25, 20:17:01 » |
|
apa kezdődik! Na én megyek is meccset nézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #987 Dátum: 09 feb 25, 20:19:36 » |
|
De jó , hogy a gép mellett van a TV-m  Kinek szurkoltok? Én a Real-Liverpoolon a Liverpoolnak és a Chelsea - Juvén pedig a Juvénak... De sajna szerintem mindkét favoritom a mai napom veszíteni fog....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #988 Dátum: 09 feb 25, 20:25:15 » |
|
Real- Liverpoolt én is meglesem azt hiszem... kiváncsi vagyok mit hoznak össze a hétvégi 'éppenhogy csak döntetlen a City ellen' után xD Látatlanban is azt mondanám, hogy a Real megy tovább  Benitezt leváltják? Nem lennék meg lepve, szerintem jót tenne a Liverpoolnak, folyamatosan döntetlenre hozzák az olyan meccseiket amiket nyerniük kéne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #989 Dátum: 09 feb 25, 20:27:18 » |
|
Raúl powa... nem kell mondani kinek fogok szurkolnixDD. Természetesen a madridnak és annak, hogy a Bayern kapjon vagy 10-et  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|