bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #960 Dátum: 09 feb 21, 21:58:43 » |
|
Ezen még el se gondolkoztam, de tényleg érdekes, mert úgy van a szerződés, hogy a BL meccsek közül az MTV választó és a viasat (jelen esetben a tv6) pedig a megmaradtak közül mazsolázhat. Ennek ellenére mégis csak egy meccset adnak... Mondjuk az m1nél látszik, hogy erőssen Real fanok vannak, mert mindig az ő meccseiket adják le, ami nem is baj... A Barca kikapott, a Real nyert 6-1re a Betis ellen és 7 pontra csökkent a hátránya.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 21, 22:28:01 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #961 Dátum: 09 feb 21, 22:38:34 » |
|
Izé ha valakinek kell link ahol élőben lehet nézni a létező valamennyi fontos meccset az dobjon meg egy üzivel Am szvsz rég láttam ilyen gyengén játszani a MU-t mint ma, de a szép a dologban hogy még így is nyertek így már zsinórban 10.szerre xdd Jövőhét érdekes lesz, kedden Inter 1.jén Ligakupa döntő Irány a mesternégyes (érti aki értixD) Na de am nem ezért írtam, csak ezt az aranyos kisfiút akartam megmutatni, szerintem hatalmas oltás azt hiszem 6 éves xDD http://www.youtube.com/watch?v=XejtYoetNcQApám ez a gyerek akkora mint a labda és... Honosítani most!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #962 Dátum: 09 feb 21, 23:12:39 » |
|
Nem lebecsülve a srácot (Isten áldotta tehetség) viszont Magyarország tele van ilyen srácokkal! Hogy mért nem látjuk őket aztán később világsztárokként? Mert megrekednek egy bizonyos szinten nagyjából 18-19-20 év körül (sőt többek inkább abbahagyják fiatalabb korukban mert sok minden elvonzza őket a sportolástól ezt most nem részletezem) mert addig tényleg a világ elítjébe tartozunk lásd 90%-ban kint vagyunk az utánpótlás VB- ill EB-ken csak itt a Magyar NB I-ben már nem tudnak fejlődni mert az csupán 1-2 évig jó pl. egy 18 éves fiatalnak aztán beleszürkül a mezőnybe. Megoldás asszem eddig is egyértelmű volt: Nagyon korán ki kell szerződni külfőldre! Tudom ehhez a tehetség mellet szerencse is kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #963 Dátum: 09 feb 22, 11:01:49 » |
|
Am nem követem a spanyol bajnokságot de tegnap pont láttam a Real -Betist xD És hát le a kalappal 6-1es első félidő nem semmi Bár nem tudom mennyi van még hátra de 7 pont az még behozható... ha így játszanak Más: Priskin Tamást már istenként tisztelik Watfordban, legutóbbi 5 meccsén 5öt rúgott és elhozta a csapatot a kieső helyről. Szerintem érdemes rá figyelni, nem hiszem hogy sokáig marad a másod osztályban:D Az előzőhöz hozzászólva még...ezzel a külföldre igazolósdival egyetértek. De még azelőtt, hogy ez megtörténhessen egy nevesebb magyar klubnál kell felnőnie, (itt nem titkoltan az mtk akadémiára célzok pl ) csak onnan van lehetőség kitörni. Aztán ha szerencséje van az illetőnek még tinédzser korában kiviszik egy nagy csapat akadémiájára, és ha ott nő fel akkor még akármi lehet belőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #964 Dátum: 09 feb 22, 11:07:18 » |
|
Nos én Husztin voltam ledöbbenve...Nagyot játszott a Zenitben...Második meccsén szinte góllal kezdte a meccset... A Kicker szavazásán , a meccs 3. legjobbja volt Huszti Szabolc... Most feléledt a Real így legalább izgalmas véghajrát produkálhatnak , sőt akár meg is fordíthatják a tabella állását . Barca Powaa
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #965 Dátum: 09 feb 22, 21:41:48 » |
|
Szerintem csak kiingás volt ez a barcának, ettől még bajnokok lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #966 Dátum: 09 feb 22, 21:51:57 » |
|
Így van és a Juventus sem az a csapat amelyik 9 pontos hátrányból feladná a bajnokságot!!! Ja és ott van még a BL! Forza Juve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #967 Dátum: 09 feb 24, 21:04:15 » |
|
Valakiiii gyorsan mondjon egy oldalt ahol tudo online nézni a MU-Intert! Kezdek kétségbeesni >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #968 Dátum: 09 feb 24, 21:39:18 » |
|
http://www.tv6.co.hu/Talán ezzel segítettem. Ha jó a géped akkor bejön az adás..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #969 Dátum: 09 feb 24, 21:48:26 » |
|
Hmm...akk nekem nemjó a gépem xD Mert csak vmi reklám jön be meg a tévéműsor··
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #970 Dátum: 09 feb 24, 21:52:34 » |
|
Úgyszintén...viszont én is örülnék egy online lehetőségnek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #971 Dátum: 09 feb 24, 21:57:42 » |
|
Bocsánat.. http://focitv.com/bajnokok-ligaja/champions-league-live-tv/Inter-Milan-Manchester-United.tvA videólehetőség csak internet explorerrel működik.. Kicsit lejjebb válasszátok ki a 8 közül valamelyiket, gondolom mindegyik működik..És jó szórakozást. Szerk.: Az állás 0-0. Ha Ti is hallgattok rádiót, gondolom már tudjátok..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 24, 22:06:17 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #972 Dátum: 09 feb 24, 22:06:24 » |
|
Én feladom, még itt sem megy, pedig IE-vel nézem