Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #870 Dátum: 08 nov 07, 17:22:06 » |
|
Jó vágom, és meg csak azt magyaráztam, hogy Hamiltontól és a Mylarentől nem vagyok annyira oda meg vissza. A fedélzeti gépet az f1hirek. hu-n olvastam, és úgy döntöttem ez a hihetőbb, mert a hibás váltó nem szokott csak úgy helyrejönni:D Azt hiszem ez az egy év minimális fejlesztés, örök vita lesz köztünk. De nem baj így szép az élet! (Amúgy ha a Mclaren véletlenül tényleg így tett, akkor ne nyavajogjon aköltségvetése miatt ) És még ehhez. Alonso és Hemilton egymagában tényleg nem volt elég. Kellettek a Ferraris adatok is.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #871 Dátum: 08 nov 09, 21:29:03 » |
|
Abbahagynád? A Ferrari 1950 óta csal, és utal a FIA-nak folyamatosan.
Ilyeneket én is tudok mondani, olvasd el az elsőző két oldalt, ott cáfoltam, hogy a McLarennek, mint autónak semmi köze a Ferrarihoz, mint autónak.
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #872 Dátum: 08 nov 09, 21:53:03 » |
|
A Ferrari 1950 óta csal, és utal a FIA-nak folyamatosan.
Itt nem vagy kicsit elfogult? Miből gondolod, hogy a Forma-1 kezdete óta csal? Csak mert ő nyerte a legtöbb konstruktőri VB-t? Vagy mert Hamiltont meg merték büntetni? Én nem adok semmit Dávid Sándor véleményére mert elfogultan ír... a Mclaren meg annyira nem is különbözik a ferraritól. Ennyi szabályozás mellett.... Most a motorokat is egységesíteni akarják... Komolyan a költségcsökkentésekkel már negyon tele a hócipőm!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #873 Dátum: 08 nov 12, 12:27:25 » |
|
Ha észrevennéd, a következő sorban írtam, hogy "Ilyeneket én is tudok írni" még ha alapja nincs is. Szimpla vádaskodás, mint amit te csinálsz. De hajrá, cáfold meg
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #874 Dátum: 08 dec 19, 13:07:36 » |
|
Nah, hogy egy kicsit felélesszem a topikot írok ide. Ma volt a sorsolták ki a nyolcaddöntők párosítását a Bajnokok Ligájában és lesz egy-két nagyon jó meccs. Négy meccset emelnék ki: Chelsea (angol) – Juventus (olasz) Villarreal (spanyol) – Panathinaikosz (görög) Sporting CP (portugál) – Bayern München (német) Atlético Madrid (spanyol) – FC Porto (portugál) Olympique Lyon (francia) – FC Barcelona (spanyol) Real Madrid (spanyol) – Liverpool FC (angol)Arsenal (angol) – AS Roma (olasz)Internazionale (olasz) – Manchester United (angol)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #875 Dátum: 08 dec 19, 13:19:21 » |
|
Fúha...engem legjobban az utolsó érdekel (ManchesterUnitedpowa) Mikor lesz?*___________________*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 19, 13:20:26 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #876 Dátum: 08 dec 19, 13:31:21 » |
|
Hát az első meccsek 2009. február 24–25-én, nem tudom a MU melyik napra esik. A visszavágó meg március 10–11-én és itt se tudom melyik napon játszik a Manchester, de még eléggé odébb van a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #877 Dátum: 08 dec 19, 13:38:28 » |
|
Kár...na mind1 addigra tutira felspannolom magam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #878 Dátum: 08 dec 19, 15:14:12 » |
|
Hoppá ezek nagyon durva párosítások, Real Madrid - Liverpool, na ez érdekes meccs lesz, már türelmetlenül várom. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #879 Dátum: 08 dec 19, 16:55:54 » |
|
Hm.. hát ha nem sorsolják őket össze a vége előtt akkor megint simán MU- Chelsea döntő lesz MU- Inter hmhm érdekes... nem aggódok miatta túlzottan x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #880 Dátum: 08 dec 19, 18:47:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #881 Dátum: 08 dec 20, 23:44:43 » |
|
Nemtom...MU vs. Inter...érdekes lesz... Időpontokat közben megtudtam: Nyolcaddöntő:2009. Február 24. 20:45 (Milánó) Nyolcaddöntő visszavágó:2009. Március 11. 20:45 (Manchester)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 17, 01:37:46 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #882 Dátum: 08 dec 25, 01:46:44 » |
|
hajrá inter a legjobb csapat első meccsen adriano meg ibrahimovic villan oszt elis vannak intézve a MU-sok.mindent meg fog nyerni idén az inter:bajnokság bl olasz kupa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 08 dec 25, 10:07:11 » |
|
Az interrel már évek óta 1 baj van!!! Nem tud a Bl-ben nagyot mutatni és most se fognak szerintem,bár Ibra nagyon jó formában van!De a Manchester-nél ott van a világ jelenlegi legjobb játékosa tehát: go go Man.Utd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #884 Dátum: 08 dec 25, 22:20:04 » |
|
tudom h nem megy jól az internek deh most lesz az év amikor bl-t nyernek mert zanettit ezzel búcsúztatják h a bajnoki meg a kupa mellé 1 bl trófeát is begyűjtenek.am meg attól h ottvan ronaldo nem jelent semmit mert mostanában nincs jó formában ibra viszont pedig....egyszóval szentem az inter fog továbbmenni habár a MU-t is naon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|