xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #810 Dátum: 08 aug 03, 14:43:32 » |
|
NEEEEEE MASSA NEEE T_T elfüstölt az utolsó előtti körben a motorja NEE T_T és Kovalainen nyert NEEEEE T_T de azért glock nak örülök és Legalább Raikönen jó futamot hozott össze a végére De massát nagyon sajnálom akkora barvurt hozott össze T_T
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #811 Dátum: 08 aug 03, 21:54:31 » |
|
Kova szerencsés első győzelme... hááát én ne örülnék neki nagyon X"D Ham milyen béna volt ( hehe Deathy nem láttad mi? X""D) ÉS Kimi is dobogós lett hogy ne kelljen bokán rúgnom (amúgy most értem haza.. leégett a karom, fája lábam de baromi jó volt ) a képeket majd szortírozom és feltöltöm... első nekifutásra a 200képből kb 50 lett jó X"D mert ugye mi a francnak olyan gyorsan kigyorsítani? gondolhatnának az én szegény gépemre... nem érzékeli az ő sebességüket Massa... úgy sajnáltuk szegényt (úgy pár ezren a könyékünkön X'D) Hamiltont meg kiröhögtük (szintén néhány ezren X'D) sikerült ugyanis 90%osan Kubica és/vagy ferrari drukker szektorban ülnünk X"D nem mintha máshol nem ez lett volna az arány X"D volt azért néhány renault fan meg egykét mclarenes is akadt... de az ő arányuk a Kimi/Kubica fanokhoz képest szinte semmi nem volt X""D nem akartam most ilyen hosszú hsz-t írni.. csakúgy kijött... de megyek is aludni holnap ugyanis munka reggel X"D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #812 Dátum: 08 aug 03, 22:00:47 » |
|
hát én Kubikát (xD tudom hogy nem így van ) nem kedvelem valahogy Heidfeld et jobban bírom És Szegény Massa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 03, 22:01:51 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #813 Dátum: 08 aug 03, 22:04:46 » |
|
Hát ja szegény Massa miatt én is a hajamat téptem, amit az művelt a rajtnál meg a versenyben szerintem megérdemelte volna a győzelmet Hamiltonon meg én is röhögtem úgy kell neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #814 Dátum: 08 aug 03, 22:14:12 » |
|
Massa sajnos sok pontot vesztett így még mindig Hamilton vezet a bajnokságban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #815 Dátum: 08 aug 04, 18:24:44 » |
|
Ááááááááh.... első foci minyá megpusztulok és egész héten mindennap utána pedig heti 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #816 Dátum: 08 aug 04, 18:33:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #817 Dátum: 08 aug 04, 19:13:17 » |
|
verdict nagyon jók lettek a képek és köszi h megmutattad őket Hajrá Kimi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #818 Dátum: 08 aug 04, 20:00:59 » |
|
eggyteértek narinnal Hajrá Kimi de am ne kövezzetek meg de én szeretem Hamiltont is mega mclarent is a Bmw-t is Nico Rosberget is sőt Sebastian Fettelt is ( kár hogy ki kellet álnia ) szinte a pilóták 30-40% csak Neee Alonso legyen xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #819 Dátum: 08 aug 04, 20:05:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #820 Dátum: 08 aug 06, 09:55:49 » |
|
Sztm Kimi a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #821 Dátum: 08 aug 21, 11:19:31 » |
|
am.. olimpia van... gondolom figyelemmel követik néhányan elég rossz hogy még(?) nincs arany... de miért is várunk jó eredményeket olyan sportolóktól akiket nem támogatnak kellőképpen ok hogy Igaly Diána sportlövő és gondolom tényleg zavaró lehet a (volt) lőtere mellett lakni de bazz... nem igaz hogy nem tudnak neki építeni lőteret egy olyan helyen ahol senkit nem zavar.. azért mégiscsak olimpiai bajnok... Most megy a magyar-ausztrál bronz meccs ( női vízilabda) Hajrá Magyarok! * meg F1 is lesz a hétvégén.. Hajrá Kimi! XP ** ááá kikaptunk büntetőkkel de azért gratu a negyedik helyhez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 21, 11:44:33 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke957
Vendég
|
|
« Válasz #822 Dátum: 08 aug 21, 12:17:53 » |
|
csá nekem a Barca a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
|
« Válasz #823 Dátum: 08 aug 21, 18:24:15 » |
|
Az Olimpia jó helyen van most szeretem Pekinget. Kár, hogy nincs még aranyunk, a táblázatban a kínaiak az elsők, és USA a második asszem... azért USA-nak jó volt az a Phelps szupermen, ő jól keni XDXD, de büszkék lehetünk Cseh Lacira úszásból, stb. az Olimpián kívül a foci VB-t, EB-t szoktam megnézni, amikor vannak, a csapatokat egyáltalán nem ismerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #824 Dátum: 08 aug 21, 18:33:15 » |
|
Én nem nagyon nézegetem az olimpát, de a húgom nézi és mindig tőle kérdezem meg h épp h állunk Nem olyan rég belekezdtem egy nekem még új sportba, parkourozok nekem nagyon tetszik. Épp azon vagyok gőzerővel h jobb legyen a kondim és az állóképességem h rendesen és ügyesen tudjam űzni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|