Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #795 Dátum: 08 júl 05, 14:33:59 » |
|
Nemrég ért véget a forma-1. Kovalainen, Webber( ) Rai. A ferrari küzködött az oldalszéllel. Webberék meg nagyot alakítottak. Egyedül annak örülök, hogy Hamilton elszúrta, és csak negyedik lett.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #796 Dátum: 08 júl 05, 15:07:49 » |
|
én is örülök webbernek és sajnálom massat T_T nekem hamilton csak akk zavar ha a ferarikkal hadakozik amúgy bírom (hülye kavalainen hagyta volna webbernek az első helyet
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #797 Dátum: 08 júl 05, 15:14:31 » |
|
Az biztos, hogy holnap a rajtnál sok minden eldől... félek tőle hogy Ham annyira erőlködni fo hogy megint nekimegy Kiminek Webbernek nem lesz vesztenivalója a rajtnál... Kova híres a "jó" rajtjairól X'D Rai tisztább oldalról indul... legjobb esetben eljön elsőnek 3-ik helyről legrosszabban meg Ham okoz problémákat másoknak érdekes volt mondjuk, hogy mennyire erőlködött a pole-ért pedig tavaly sem ért vele sokat Kimi ellen Massanak nem kellett volna most ez a probléma
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #798 Dátum: 08 júl 06, 17:44:48 » |
|
Vége a futamnak, Hamilton győzött ( ), Heidfeld a második, Barichello a harmadik, Kimi a negyedik. Massa bénázott, de legalább senki nem foghatja rá, hogy unalmas volt miatta a futam. A ferrari akár győzhetett is volna, ho Kimi új gumit kap, de elrontották, és Kimin múlt, hogy egyáltalán pontot szerezhettek. Bár igaz, ha Kovalainen nem pördül meg, Kimi, csak az ötödik, de ideje volt, hogy a Ferrari is kapjon némi szerencsét. Valamit negyon elrontottak ezen a a hétvégén. De ha tényleg a szél volt az oka, szvsz. a lyukas orrkúp miatt szenvedték meg ennyire.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #799 Dátum: 08 júl 15, 19:13:42 » |
|
Vége a futamnak, Hamilton győzött ( ), Heidfeld a második, Barichello a harmadik, Kimi a negyedik. Massa bénázott, de legalább senki nem foghatja rá, hogy unalmas volt miatta a futam. A ferrari akár győzhetett is volna, ho Kimi új gumit kap, de elrontották, és Kimin múlt, hogy egyáltalán pontot szerezhettek. Bár igaz, ha Kovalainen nem pördül meg, Kimi, csak az ötödik, de ideje volt, hogy a Ferrari is kapjon némi szerencsét. Valamit negyon elrontottak ezen a a hétvégén. De ha tényleg a szél volt az oka, szvsz. a lyukas orrkúp miatt szenvedték meg ennyire. fordítva is elsülhetett volna és Hamiltonék is megszívhatták volna. Érdekes, hogy amióta nincs Brown a Ferkánál azóta csak szenvednek az ilyen futamokon... Domenicali nem tud annyira rendet tartani mint mondjuk Todt. És hajrá Hami
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
klosinho
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #800 Dátum: 08 júl 15, 22:03:20 » |
|
Ha Schumi lenne a csapatfőnők sztem sokkal jobb lenne. Hajrá Massa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #801 Dátum: 08 júl 15, 22:09:03 » |
|
hát azért nem feltétlenül hiszen más pilótának és más csapatfőnöknek lenni de az biztos hogy ha egy volt pilóta is ott van a csapatfőnök melett sokkal jobb döntéseket lehet hozni hiszen valamivel jobban tudja milyen érzés az autóban és talán jobban átlátja a helyzetet
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #802 Dátum: 08 júl 16, 10:24:01 » |
|
Jah biztos. Igazából olyan érzésem van már az F1-gyel kapcsolatban hogy a Ferrarisok direkt ostobák, a többieket meg ez nem érdekli. Jah és ha sport, akkor amerikaifoci: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=189504Kikapott a Cowboys..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klosinho
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #803 Dátum: 08 júl 16, 10:26:09 » |
|
Az amerikai focit nem annyira szeretem. Németország 2:1 Spanyolország. Éljen!!!Német fan vagyok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #804 Dátum: 08 júl 17, 19:30:19 » |
|
Spanyolország 0 - 1 Magyarország U19-es Európa Bajnokság Ezzel az eredménnyel kijutottunk a jövő évi egyiptomi U20-as világbajnokságra, és persze még ennek az Eb-nek sincs vége. Remélem megnyerjük az Eb-t. hajrá fiúk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #805 Dátum: 08 júl 19, 15:50:26 » |
|
nekem a kedvencem a a man utd....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #806 Dátum: 08 júl 19, 15:57:00 » |
|
Spanyolország 0 - 1 Magyarország U19-es Európa Bajnokság Ezzel az eredménnyel kijutottunk a jövő évi egyiptomi U20-as világbajnokságra, és persze még ennek az Eb-nek sincs vége. Remélem megnyerjük az Eb-t. hajrá fiúk. Mekkora jó lenne már...csak arra leszek majd kíváncsi, hogy ez a generáció tud -e bizonyítani a felnőtt válogatottban...mert ez alapján kéne...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #807 Dátum: 08 júl 30, 20:04:21 » |
|
Hétvégén végre Magyar GP Forma1be és én meheteeek ááá már úgy várom első sorban fogok ülni így nem áll majd senki elém mint 2006ban csak attól félek hogy hamar betelik a fényképezőm 1GBos memóriája vagy lemerül az összes elem amit viszek X"D Van még valaki aki esetleg kint lesz a Ringen valamelyik nap? Most épp a jótékonysági foci mecccs megy a magyar all star és a pilóta válogatott között... és persze hogy a pilóták vezetnek X"D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #808 Dátum: 08 júl 30, 20:18:05 » |
|
Hát sajna én nem tudok menni de a tv-be majd nézem.
Persze h a pilota válogatott vezet de lehet h döntetlen lesz majd.Schumi nagyon ügyesen játszik és Vettel is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #809 Dátum: 08 júl 31, 08:00:39 » |
|
Drága anyum, esetleg megkaphatnám én is azokat a fényképeket? Sajnos idén sem sikerült kijutnom De már alig várom a futamot Remélem a Ferrari összekapja magát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|