seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #690 Dátum: 08 jún 09, 20:49:11 » |
|
jahogy nem is volt les és még szép gólok is voltak most nem megy az olaszoknak elkell fogadni :'X a gólokról meg nem a bíró tehet, ahoz mutatni is kéne valamit ha ezt beakarják hozni HAjrá Holland Nistelrooy és Van der Sar powah! gyerekek nem néztétek a szünetben nem volt semmilyen rossz döntés x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #691 Dátum: 08 jún 09, 20:50:11 » |
|
De amúgy ez csak azért van mert mecs előtt játszottam gépen focit és ott 2:0 legyőztem az olaszokat a hollandokkal Teljes győzelem 3:0 HAHAHAHAHAHAH Hollandok POWA
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 21:23:26 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #692 Dátum: 08 jún 09, 21:23:17 » |
|
Ez az már 3:0, lassan elég megalázó lesz a helyzet az olaszoknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 21:23:53 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #693 Dátum: 08 jún 09, 21:24:05 » |
|
IIIIGen ezis mekkora gól volt pedig most az olaszok nagyon szorították a kaput de ez jól jött ki YIPPPIIII
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #694 Dátum: 08 jún 09, 21:25:03 » |
|
ahh ez annyira jó meccs Van der Sar meg szenzációs miket véd már (mint mindig xD) Hollanddd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #695 Dátum: 08 jún 09, 21:57:34 » |
|
Hollandia Rulez Lehet, hogy velünk volt a bíró, de amit az olaszok csináltak, hát az nem volt méltó egy világbajnokhoz. A kommentár meg egyszerűen siralmas, inkább egy Faragó Ricsit kellett volna odaültetni, nem ezt a temetésről jött hulla szagú embert. Az egész Holland csapat nagyon össze lett rakva erre a mecsre és csak így tovább. Holland varázs: az oranje oktatta a világbajnok olasz válogatottat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 22:10:47 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #696 Dátum: 08 jún 09, 22:00:49 » |
|
Jaja én is a hollandoknak szurkoltamxDD. Meg érdemlik a birka olaszok eztxDD elmehetnek a retekbe a bunker focival...xDD Egyedül Del Pierot sajnáltamxDD őt jó játékosnak tartomxDD nem is inkább elismeremxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #697 Dátum: 08 jún 09, 22:15:53 » |
|
Ez a mecs nem a hollandok érdeme hanem a bíró szégyene az olaszok meg az első gól után össze estek egyre rosszabak a bírók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #698 Dátum: 08 jún 09, 22:25:20 » |
|
Nekem osztálytársam bíró és ez nem volt les egy teljesen szabályos gól volt. Erröl jut eszembe ez a Gundel már megőrített össze vissza védte a szerencsétlen olaszokatxDD meg a bírot hibáztattaxDD.
Az olaszok csak és kizárólag maguknak köszönhetik a vereségetxDD egy értelmes megmozdulásuk nem voltxDD. Igaz én ennek csak örülökxDD. Sok söröm van az olaszokon hogy tovább jutnak a csoportból de nem bánnám ha fizetnem kénexDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #699 Dátum: 08 jún 09, 22:39:16 » |
|
Nem gondolod hogy elvetemült vagy az egyik csapat iránt mindegy kikaptak ezen már nem lehet változtatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #700 Dátum: 08 jún 09, 23:17:23 » |
|
Egyetértek veled Hiei, az olaszok nagyon rosszul játszottak és a védekezésük elég "Real Madridos" volt ha értitek mire gondolokXDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #701 Dátum: 08 jún 10, 14:34:36 » |
|
Az olaszok ebbe szépen bele szaladtak. A védelmből nagyon hiányzott Canavaro. Azzal meg nem értek eggyet hogy az olaszok rosszul játszottak. Az első félidőben igen, de a másodikban szépen támadtak, csak sajnos nem lett gól. A bíró meg igen részrehajló volt. Nem a gól miattm, hanem mikor a holland meglökte az olaszt semmi, utána 1 perccel Gatuso meglökte az egyik Hollandot rögtön szabadrúgás.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #702 Dátum: 08 jún 10, 14:37:44 » |
|
Nem igazán csípem az Olaszokat. (ne kövezzetek meeg!) Én inkább Németpárti vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #703 Dátum: 08 jún 10, 16:04:00 » |
|
szerintem a holland olasz 3-0 az nagyon durva lett . amugy a portugáloknak és a hollandokna k drukkolok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #704 Dátum: 08 jún 10, 16:47:16 » |
|
rocklee: az olasz védelem nagyon sz*rul játszott, ráadásul nem volt semmi középpálya. A hollandok úgy mentek át a védőkön ahogy akartak konkrétan. Azután volt csak jó az olasz támadó sor, amikor már lecserélték a fél bandát. Hajrá Hollandok és Spanyolok! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|