gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #435 Dátum: 08 ápr 03, 14:47:05 » |
|
Hehe... érdekes "játék" Tuti, h Amerikaiak találták ki, csak nekik van ennyi eszük xP olyan kosár szerű játék, de mégsem... hát egy biztos én tuti, h nem próbálnám ki xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #436 Dátum: 08 ápr 03, 21:27:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #437 Dátum: 08 ápr 04, 20:00:29 » |
|
(szívroham utáni első hsz  ) F1 Bahrain:szabadedzések alapján eddig nagy ferrari fölény és Hamilton féle autótörés 
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #438 Dátum: 08 ápr 04, 20:03:58 » |
|
Anyu már nagyon várom. Remélem a Ferrarik megint lealázzák a McLarent. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #439 Dátum: 08 ápr 04, 21:06:49 » |
|
Fiam én remélem hogy Kimi ahogy akarja most "sima" rajt-cél gőzelmet arat Massa meg remélem beevickél valahogy máodiknak nem kellene megint nulláznia  Hamilton meg folytathatná az autó törést vasárnap is Holnap időmérő 12:45től !  a múlthétől okulva időlimitet vezettek be: Részletesen itt  Kubica a poleban! Lauda szerint Kimi meg beteg /középfülgyulladás/ eredmények
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 05, 14:56:46 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #440 Dátum: 08 ápr 05, 16:15:21 » |
|
ÁÁÁÁÁáá! Nem hiszem, el, hogy Massa lecsúszott az első helyről! Olyan közel volt! AMúgy ti mit gondoltok a piros zászóról? Szerntem nem volt annyira veszélyes a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #441 Dátum: 08 ápr 05, 16:20:11 » |
|
nem volt az de, ha más is hibázott volna és belemegy Sato autójába akkor az gáz lett volna nem? kigyullad vagy ilyenek  gondolom ilyen kockázatot nem akartak vállalni a szervezők  Remélm holnap nem fogja felidegesíteni Massát Kubica vagy Hamilton és végigmegy  Kimi meg nyerje meg a futamot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #442 Dátum: 08 ápr 05, 16:22:58 » |
|
Hát nem azé, de ott volt a közelben egy autó... Se perc alatt ki lehetett volna vontatni kevesebb felhajtással is. Ráadásul Sato továbbgurult, tehát nem is ott volt, ahová a bénázókat várták. De legalább láttunk piros zászlót, az úgyis olyan ritkán van!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #443 Dátum: 08 ápr 05, 16:33:41 » |
|
Harag szerencsére! Nem szeretem a piros zászlót akkor már inkább Safety Caros kavarodás különben igazad van gyorsan elvihették volna és a reakció idő is kicsit késői volt az eset után kb 2 perccel? akkor már azt hittem valami más történt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #444 Dátum: 08 ápr 06, 19:58:06 » |
|
Elég jó kis futam volt, végre Massa is összekapta magát.  Gratula a Ferrarinak. Hamiltonnal meg nemtudom mi volt, de most nem jött össze neki. Viszont az tényleg jó kérdés volt a kommentátoroktól, hogy miért kell integetni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #445 Dátum: 08 ápr 06, 20:00:13 » |
|
Alonso miatt lett Hamilton olyan lent .Aze kicsit szemet volt Alonso Hamiltonnal mer direkt fekezett  >Aze szep volt , Massa vaganyul indult 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #446 Dátum: 08 ápr 08, 14:10:10 » |
|
Na végre! Láttátok, hogy Massa felesége rózsafüzért markolt a futam alatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #447 Dátum: 08 ápr 08, 14:13:16 » |
|
Igen azt én is észrevettem. De ez a győzelem már nagyon kellett neki, most össze tudja szedni magát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
 |
« Válasz #448 Dátum: 08 ápr 08, 16:17:27 » |
|
Alonso miatt lett Hamilton olyan lent .Aze kicsit szemet volt Alonso Hamiltonnal mer direkt fekezett  >Aze szep volt , Massa vaganyul indult  vagy csak alFonso alves megint meg nyomta a GOMBOT 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence0206
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #449 Dátum: 08 ápr 08, 16:31:51 » |
|
Tök jónak tartom hogy a fórumon ilyen sok a téma és mindenki megtalálja a saját, tetsző témáját!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|