Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 jún 28, 09:47:08 » |
|
Én a Naruto-ba nem nagyon láttam biciklit, hmm ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 jún 28, 10:06:11 » |
|
az OVAnak nem kell hünek lennie a sorozathoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 jún 28, 10:07:56 » |
|
Értem...Akkor Lövészet, Star Craft party...érdekes versenyszámok, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 jún 28, 10:12:45 » |
|
azért valld be hogy kiváncsi lennél ki hogy csinálja ez olyan mint a chuunin vizsgán amikor azt néztük hogy ki hogy puskázik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 jún 28, 10:14:05 » |
|
Igen...asszem kiváncsi lennék rá...jöhetne ki egy ilyen OVA is, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 jún 29, 18:58:42 » |
|
nagyon jó special, tele humorral. megéri megnézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 05, 21:11:14 » |
|
Természetesen Yondaime miatt néztem meg ezt a specialt(azért a röpke 2-3 másodpercért), de nagyon megkedveltem. Kedvenc részem, a Wc-re várók sora. Naruto (részben)az Akatsuki tagok miatt nem tud bejutni a mellékhelységbe
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
L
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 11, 16:58:52 » |
|
Hát, sokkal jobban élveztem mint a második és a harmadik filmet együttvéve, azt meg kell vallani. A legbrutálisabb rész az, mikor Sasuke felnyomja a váltóbotot neki. És még csak nem is beszéltem arról, ez mennyiek fantáziáját indította el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 11, 18:30:48 » |
|
Ehhehhehe! L jó fej vagy te:D Így van. Egyébként sztem Shino volt a legkegyetlenebb:D Itt ismertem meg igazán mi is rejlik benne:D Nagggyon durvaaa:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 15, 13:28:03 » |
|
Shino azért tényleg gonosz volt. De én azt nem értem,h amikor Naruto rájött,h a klónjai belülről bezárták a WC-ket, akkor mért nem változott át valami kicsi bogárrá vagy ilyesmi és repült be a kulcslyukon vagy az ajtó alatt. Ha jól emlékszem alatta vagy felette volt nyílás. ???
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 15, 18:44:33 » |
|
Moderátor: 1 témába nem illő hsz törölve spet95-től.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 16, 19:42:43 » |
|
Shino azért tényleg gonosz volt. Szerintem csak azt hitte, hogy Naruto begyulladt, és el akar lógni... 8)
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 24, 22:14:18 » |
|
ez bizony nagyban valószínű, mert Shino annyira nem kegyetlen. de mennyire szivacs volt NArutonak, hogy tejet kellett inni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 26, 00:26:18 » |
|
szerintem is nagyon jóra sikeredet ! az a jelenet amikor naruto épen mene be a nő wc be de hinata meg zavarja mert be akarjah neki valani hogy mit is érez a végén meg csak anyit mond sok sikert hát ez nagyon jó jelenet volt meg amikor meg tudjah hogy vanak a versenyzőknek fentartot mobil wc épen elérné amik a hústank kugli bábuknak nézzi a wc-ket akkor meg ino vonszolja naritot a versenyhez ! inkáb egy olyan ova-t várnék ami még jóbban a poénokra helyezi a hangsúlyt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 26, 16:28:41 » |
|
ez bizony nagyban valószínű, mert Shino annyira nem kegyetlen. de mennyire szivacs volt NArutonak, hogy tejet kellett inni Meg amikor Sasuke telibe találta Naruto hátsóját... (Van is róla animációm, csak nagyon rossz minőségű ;D És túl nagy a mérete ahhoz, hogy csatoljam )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
|