|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 12, 20:20:05 » |
|
Igen, megnéztem őket. Nem mindegyik tetszett, de nem voltak rosszak :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 aug 09, 12:31:42 » |
|
én láttam az első két moviet, a harmadikba belekukkantottam h mik vannak benne, megnéztem azt a konohamarus OVA-t, de a többit nem. ja meg a sportfesztivált, de azt többször is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D!-chan
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 szep 08, 18:16:25 » |
|
Szerintem alap egy Naruto-fannak, hogy megnézze az extrákat! 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 szep 08, 18:20:13 » |
|
Akkor szerinted én nem is vagyok fan? :leüt: :heee?: :cenzúra: :idegroncs: :nyelvki: :ninjaáá: :lovoldoz: :ninjaideg: :naruto_ideg: (Amúgy mik azok az extrák?)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 szep 08, 18:25:24 » |
|
Az extrák a movie, OVA meg hasonlók. Általában olyan filmek, amik ugyanúgy mint a fillerek nem kapcsolódnak a mangához, vagy az eredeti cselekményszálhoz. meg hasonlók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D!-chan
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 szep 08, 19:09:38 » |
|
Ezt nem mondtam! Most már kombinálsz! Nem állítom azt, hogy nem vagy fan!!! 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 szep 08, 19:47:38 » |
|
Oké, oké végülis az első OVA-t láttam!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rikka
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 okt 12, 04:58:01 » |
|
Láttam őket mind és kíváncsian várom a Shippuu mozit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 okt 12, 05:41:10 » |
|
Én még csak a 3 moviet láttam, azok se voltak a legjobbak(nézhető kategóriába sorolnám őket) és ahogy olvastam az ovák-ról ismertetőket meg hasonlókat nem nagyon jönnek be.Persze nem kéne elhamarkodottan döntenem hisz még nem is láttam őket (^^) de nem szeretem az olyan ova-kat amikben az összes karakter szerepel(akik a rendes sorozatban még csak véletlenül se lehetnének 1 helyen, 1 időben). A másik 2 ovát azért nem néztem meg mert Sasuke benne volt:X(de amennyire én tudom ezek a részek nem hatnak ki a rendes sorozatra, ha mégis valaki világosítson fel és úgy megnézem őket )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 okt 12, 13:07:59 » |
|
A movie-k és OVA-k nem hatnak ki a "rendes" sorozatra. A másik dolog pedig az, hogy én még akárhány ismertetőt olvastam movie-ról, OVA-ról, anime sorozatról (nemcsak Naruto), az sosem egyezett 100%-ban a tényleges animével. Szóval, nem kell annyira hinni az ismertetőknek, mert mindíg lehet 1-2 olyan rész ami megtetszik az embernek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 nov 26, 23:17:19 » |
|
Én láttam mindegyik moviet már a 4-re is kiváncsi vok nagyon >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 dec 01, 09:18:32 » |
|
Énidáig a sport fesztiválosat és a movie 1-2-t láttam,és a 4-et biztos megnézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 dec 01, 13:15:45 » |
|
Én úgy vagyok vele, hogy a kedvenc animéimből mindent megnézek ami csak létezik, így term. az összes ovát és mozit megnéztem már:3 Najó, az uccsó OVA-t nem néztem végig, mivel idegesített, h nincs rendes vége, hanem majd megtudod a játékból; persze psem az nincsen ;D
A 4. mozifilmet pedig már alig várom... olyan régóta nem kaptunk infót belőle, h mostanában még azt is elfelejtettem, h bizony, ki fog az is jönni egyszerXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|