con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 feb 24, 21:44:01 » |
|
Hát az OVA-kat én sem nagyon csípem! A movie-kat mind láttam,azok úgy elmennek,és én is már az 5.-et várom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 feb 25, 20:41:19 » |
|
ez evidens hogy nézem a movikat és már nagyon várom a shippuden movie 2-őt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 feb 25, 21:47:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 feb 26, 07:01:28 » |
|
Én nézem, vagyis már néztem mindegyiket. Várom én is a Shippuuden Movie 2-tőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 feb 27, 11:54:29 » |
|
Én megnézem mindig, habár nem tetszik pörgetik rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 ápr 15, 22:37:51 » |
|
én megnézem addig is 1 óra plusz narutot nézhetek de az ova-k létezéséről nemrég vettem tudomást és még mindig nem láttam csak a moviekat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 ápr 17, 20:10:32 » |
|
mindent nézek ami narutoval kapcsolatos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pikkon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 máj 09, 23:11:08 » |
|
Én is mindent igyekszem megnézni, ha már a Narutohoz készítették, de már régebben rájöttem, hogy vigyáznom kell, ezeknek a színvonala jóval a manga alapján készült sorozat alatt lehet, na persze nem a grafikára gondolok, hanem minden más, a sztori meg szerkezeti felépítés. A fillereket is csak azért nézem meg, hogy lássam mit csinálnak a Narutoból, de amúgy azokat nem élvezem, sőt gyakran szenvedek. A moviekat, ovákat legalább lehet rendesen élvezni, csak épp nem annyira jók, mint a sorozat vagy is a manga. A legelső movie nagyonnagyon jóra sikeredett, a második nem rossz, de a többi már nem jó szerintem. Illetve gyarló módon az új Shippu moviet még nem néztem meg, csak belenéztem, lehet, hogy tetszeni fog, de az első Shippuuden movieban iszonyút csalódtam. Az ovák elmennek, a sport fesztivál a kedvencem, mert baromi poénos. Főleg a WC-nél álló sor, amiben benne van Itachiéktól kezdve egy csomó mindenki, az egy örök poén maradt!
|
|
|
Naplózva
|
Believe in the Will of Fire inside you!
|
|
|
kudara1111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 máj 13, 18:46:57 » |
|
Megnéztem eddig már majdnem az összeset. A moviek közül mindegyiket, az ova-kat is bár azok nem tetszettek annyira, mint a moviek. A specialokat bevallom még nem láttam, de tervezem, hogy megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 aug 04, 13:44:01 » |
|
én eddig még csak a shippuden movie-kat nem láttam, de majd azokat is megnézem... a többi jó volt ( a movie-k az OVA-k és a secial)
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Ichigo-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 szep 18, 20:27:12 » |
|
én nem nagyon szoktam nézni mert eltér a mangától
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 szep 18, 20:40:26 » |
|
Én ezek közül csak a moviekat nézem, de ha nem is bánom meg hogy megnéztem, annyira nem tetszenek,a manga története és stílusa mellett elég alacsony színvonalúak, de végülis lehet hogy csak a manga túl jó
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 szep 18, 21:53:18 » |
|
Én megnéztem az összes kiegszítő izébigyókat a Narutohoz [legalábbis amiről tudomásom van ] A történethez abszolút nem kapcsolódó *részek* de vannak vicces és érdekes pillanatok meg úgy megnézhetőek a dologok És még mindig jobb Narutot nézni mint addig is unatkozni szal xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 18, 21:54:16 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 szep 22, 02:08:10 » |
|
Régebben egyet végigkínlódtam, de most már úgy vagyok, még a fillereknél is feláll a hátamon a szőr.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 szep 24, 21:58:24 » |
|
Én szeretem az ilyen kiegészítéseket... És nézek mindent ami Naruto
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|