jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 08 aug 01, 23:15:37 » |
|
én akkor is megnézem őket, ha egyáltalán nem érdekelnek, de mind a 3 OVÁt és mind a 4 moviet láttam.. (a 4. movie végén pl. leestem a székről a röhögéstől:D)de már a falat kaparom úgy várom az 5. moviet. a bemutató alapján nagyon jó lesz 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 23:16:16 írta jennybaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 08 aug 01, 23:18:09 » |
|
Nem, még egyet sem láttam... És enm is tervezem, max a 2. shippuu muvit megnézni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Avenger1992
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 08 aug 24, 13:18:55 » |
|
Szerintem nagyon jók a movie-k, főleg majd az új Shippuden-es movie!Az nagyon ott lesz, én megnéztem az összeset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 08 aug 28, 15:38:15 » |
|
Természetesen mindent láttam, amit csak lehet! a specialok és ovák mind ott voltak, a movie 1 is egész jó, a movie 2 az már nem annyira tetszett, a movie 3 pedig borzasztóan unalmas lett (legalább is nekem). a shippuu movie az viszont nagyon jó volt , de az 5. fog mindent vinni úgy sejtem! 
|
|
|
Naplózva
|
 [/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 08 aug 28, 18:02:18 » |
|
Én nem nézem őket egyáltalán, nem szeretem őket tiszta filler szaguk van, mindig egy új rasengan a végén, ráadásul néha már az ellenség is annyira erőltetett. Plusz nem illik bele a storylineba. Nem Kishi munkája ergo nem érdekel. Bár a most következőt csak Naruto Sasuke harc miatt sztem youtubeon megnézem, vagy más olyan helyről ahol nem kell várnom a letöltésre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 08 aug 30, 02:23:54 » |
|
Én se szoktam nézni, mert igazából nincs kedvem, se időm. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 08 nov 08, 13:23:49 » |
|
Én nem nézem, mert az eredeti Naruto jobban tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 08 nov 09, 15:43:28 » |
|
Nos Néha ha nagyon unatkozom és Tudom hogy PL a héten nem lessz manga és nincs olyan animém amit éppen folytatnék akkor igen megnézem őket amúgy pedig nem igazán érdekelnek legfeljebb egy kis unaloműzőnek elmegy
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 08 nov 18, 22:00:10 » |
|
persze h nézem mert nagyon szórakoztatók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 08 dec 31, 08:35:55 » |
|
Hát én nem nagyon szoktam nézni, nem nagyon érdekelnek  mondjuk 1-2őt láttam, de elég unalmas volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 09 jan 17, 02:02:09 » |
|
Van egy két jó de álatalában uncsik az Ovák... Ha jól tudom Naruto Ova 3 van és a Shippuudenből is 3. Meg van asszem 1-2 special is.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 09 jan 17, 18:14:34 » |
|
Shippuuden OVA-k? Hol? o.O Vagy ott a mozikra gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 09 jan 17, 21:24:29 » |
|
xd igen mert nekem annyira egybe olvad az Ova-movie... köszönöt h pontosításra ösztökéltél 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 09 jan 18, 11:12:23 » |
|
Bevallom csak két OVAt láttam a filmekből egyet se csak részleteket, de nem is érdekelnek annyira. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 09 feb 24, 20:04:47 » |
|
Én a filmeket láttam,az első OVAba belenéztem,de elég uncsi volt,úgyhogy nem is néztem meg őket,de filmek nagyon menyők!
|
|
|
Naplózva
|
 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
|