Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #405 Dátum: 09 júl 04, 11:46:58 » |
|
milyen robanó klón????? hisz ő mindig csak genjutsut használ, és a knónjai is varjakká alakultak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #406 Dátum: 09 júl 04, 12:03:29 » |
|
Lásd Naruto manga 142/11. De ott szerintem csak egy víz klón robban fel.
Moderátor: Renningan, elég csak egy ? is, úgy is megértjük.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #407 Dátum: 09 júl 04, 12:10:25 » |
|
Renningan, elég csak egy ? is, úgy is megértjük.[/color]
Igenis, nem ta vagy első akit zavar. Amikor naruto tanulta a RS-ent a klónokkal, akkor az egyik klón elkezdett változni a Kyuubi vá, h lehet ez, a klónok is áttudnak alakulni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #408 Dátum: 09 júl 04, 14:01:54 » |
|
Mikor Kimimaro ellen küzdött, azok is felvették a KN0 formát - gondolom, mivel a KB egyenlően osztja meg a chakrát, ebbe a Rókáé is beletartozik,tehát elvileg ők is átalakulhatnának. De mivel KN2-nél már kipukkannak a hőmérséklet miatt, nem sokat ér a dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 04, 14:03:00 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #409 Dátum: 09 júl 05, 11:22:49 » |
|
... De mivel KN2-nél már kipukkannak a hőmérséklet miatt, nem sokat ér a dolog.
A hőmérséklet miatt... Nem amiatt, hanem azért, mert a Kilencfarkú chakrája olyan, mint a folyékony méreg. Narutót is sebzi, főleg a Démonróka Palástjában és a feletti szinteken.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #410 Dátum: 09 júl 05, 13:29:11 » |
|
Hát a 277/09 -ben azt mondták a klónok, hogy "Túl forró!"
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 09 júl 05, 14:06:49 » |
|
Ez az 1. hsz-em mióta tag vok...elég szomorú,de ez van m1 a meglátásom a kage bunshinnal kapcsolatban h bár Naruto mindig ezt használja és ezt sokan nem kedvelik benne,de...ez a legnagyobb előnye.Mivel a technika eléggé elfárasztja a használót,Naru pedig mindig csinálja így nagyban növeli az állóképességét és a chakra szintjét is.Ha nem tanulta volna meg közel sem lenne jelenlegi szintjéhez.Sztem (Lehet h hüleség volt írni és lehurrogtok de ez van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #412 Dátum: 09 júl 07, 22:07:33 » |
|
az kónal elég sok dolgot csinálnék helyetem beküldeném suiba az köz ben tudom mi folyik ott és rádássul a julcsit elterelném az csaj szi aki nagyon szerelmes belém sajnos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubiz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 09 júl 12, 16:48:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #414 Dátum: 09 júl 12, 19:01:11 » |
|
Én csinálnék vagy 20 klónt és elküldeném őket a világ különböző pontjaira nyelvet meg hasonlókat tanulni, mint Madrox az x-men-ből
Amúgy mi van ha egy klón hosszú ideig külön él az eredetijétől?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 19:02:05 írta uchiha tamás »
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 09 júl 12, 19:28:01 » |
|
Én arra gondoltam hogy skizofrén lesz vagy hasonló
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Blackheart92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 09 júl 31, 06:32:59 » |
|
Még jó h a klónok segítségével hamarabb tanulhat meg Naruto S szintű technikákat is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 09 okt 14, 19:46:01 » |
|
kicsit visszatérve, igen a klónok azt mondták hogy ez forró, azért mert bellűlről égeti a testét a vörös chakra...és igen, ez egy érdekes felvetés hogy a klónok miért nem változnak át...és íme a teóriám: amikor Kimimaro ellen harcolt az egy álltalános ingerültséget keltett benne, de az edzésen vagy Deidara ellen már ott voltak a klónok és utána csak az egyik naruto lett ideges vagy erőltette túl magát.
Példával: Vegyük úgy hogy a klónok naruto ikertestvérei akik ugyan azt akarják, ha az egyiknek rálépsz a lábára akkor csak 1 lesz ideges, de ha elveszed mindegyiktől azt amit mindannyian szeretnek mindegyik ideges lesz. És mivel tökéletes klónokról beszélünk nem csak hasonmásokról, reális hogy ugyan úgy a démoni chakrát is klónozza de gondolom az is eloszlik, pl nem tudna 2 faroknál több előjönni ha kint van mind az 1000 klón
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #419 Dátum: 09 okt 15, 19:59:03 » |
|
Ha klónokat elküldjük nyelveket tanulni, az szép és jó, de csak addig van értelme még nem lesz valami harc, és nem fogy el a chakrája, és akkor a klónok piff és puff eltünnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|