Hó-kage
Vendég
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 jún 28, 20:24:41 » |
|
Hm, fiúknak és lányoknak egyaránt hasznos lehet...pl. Sasuke csinál maga mellé egy klónt és máris mehet Inóval meg Sakurával is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 jún 29, 21:02:45 » |
|
Jó kis technika, Naruto szerintem kitűnően bánik vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 jún 30, 18:25:39 » |
|
Jó lenne használni, mert akkor a klónjaim tanulnának én meg pihizhetnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 04, 15:37:11 » |
|
suliba küldeném öket és én addig aludnék amedig akkarok >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 05, 08:05:25 » |
|
Hm, fiúknak és lányoknak egyaránt hasznos lehet...pl. Sasuke csinál maga mellé egy klónt és máris mehet Inóval meg Sakurával is De akkor meg azon veszekednének hogy meiké legyen az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 05, 08:21:13 » |
|
sasuke úgy se csajozos tipús úgy hopgy egyik se lene igazi én is suliba küldeném de tanulásnál lenne a legjobb minden leckére külőn klón
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
kakarotto
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 13, 17:40:15 » |
|
A Kage Bunshin No Jutsu szinte a leghatékonyabb az ellenség összezavarásához és legalább 1000 100000 is tudnak csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 13, 17:47:19 » |
|
Ez a technika csak úgy zabálja a chakrát. Naruto csak azért keni olyan jól és tud annyi klón gyártani, mert már a saját chakra-mennyisége is jócskán átlagon felüli (és akkor még a Kilencfarkúról nem is szóltam).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 13, 18:46:59 » |
|
igen ha jól emléxem azért zabálja mert a chakra egyformán oszlik minden árnyék klónban lásd: neji vs naruto
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 13, 20:07:18 » |
|
igen ha jól emléxem azért zabálja mert a chakra egyformán oszlik minden árnyék klónban lásd: neji vs naruto
igen ez egy hátránya a dolognak, mert ha egy klónt hozol létre felezi a chakradat, ha kettőt harmadol stb... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 14, 20:31:08 » |
|
a tazsu kage busin menyi csakrát vesz el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 16, 12:54:37 » |
|
a tazsu kage busin menyi csakrát vesz el
Szerintem ugyan anyit csak ugy több klónot csinál.(Szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 16, 13:00:44 » |
|
téves.... több chakrát emészt fel, ha ugyanannyit emésztene fel, akkor nem csodálkozna rajta mindenki annyira mikor naruto megcsinálja : meg logikus is hogy többet vesz el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 16, 15:12:35 » |
|
téves.... több chakrát emészt fel, ha ugyanannyit emésztene fel, akkor nem csodálkozna rajta mindenki annyira mikor naruto megcsinálja : meg logikus is hogy többet vesz el Akkor mér nem használ rendes kage bunshint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 16, 17:32:11 » |
|
Ha kevesebb klón kell akkor a "sima" Kage Bunshin no Jutsu-t használ, ha több klón kell akkor pedig a Tajū Kage Bunshin no Jutsu-t (Tömeges Árnyék Klón Dzsucu).
Persze egy párszor el van szúrva az animében, mert van hogy a "simát" használja és kismillió klón lesz és van hogy a tömegest és csak pár klón.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|