Micsudi
|
|
« Válasz #10185 Dátum: 16 jan 18, 10:10:37 » |
|
én is szeretlek Gdat De épp az egész életem változtatom, Anglia azért segít
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10186 Dátum: 16 jan 18, 10:14:19 » |
|
Az is a változás jele, hogy mióta kint vagy, még többet panaszkodsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10187 Dátum: 16 jan 18, 10:51:28 » |
|
Ti tele vagytok szeretettel. Bár Micsudi vergődése nekem is mindig az agyamra ment és megfogadtam, ha véletlen összehoz minket a sors kiverem belőle a hülyeséget és férfit varázsolok belőle. Erre angliáig menekült:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10188 Dátum: 16 jan 18, 11:04:26 » |
|
Az hogy ide panaszkodok az nem jelent semmit. Érzelmi villámhárítóként is kezelem a fórumot részben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10189 Dátum: 16 jan 18, 11:45:56 » |
|
Annak mondjuk nem túl jó, mert nem elvezeti a villámot, hanem megráz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10190 Dátum: 16 jan 18, 17:04:20 » |
|
De belinkelném az I am the danger meme-et de nem teszem a saját feszültségem egy részét írom ki itt. A túlfeszültséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 18, 17:05:37 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10191 Dátum: 16 jan 18, 19:28:33 » |
|
Ti tele vagytok szeretettel. Bár Micsudi vergődése nekem is mindig az agyamra ment és megfogadtam, ha véletlen összehoz minket a sors kiverem belőle a hülyeséget és férfit varázsolok belőle. Erre angliáig menekült:D
Ez erősen félreérthető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10192 Dátum: 16 jan 18, 20:56:37 » |
|
A fórum szabályzat is? Amúgy tényleg az legközelebb "finomabb" leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10193 Dátum: 16 jan 18, 21:33:30 » |
|
Micsudi lehet, hogy kiköltöztél angliába, de ettől még az alap életviteledben nem látok semilyen változást. Őszintén megmondva én nem gondolom, hogy egy másik országba költözés akkora változás lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10194 Dátum: 16 jan 18, 21:41:02 » |
|
Nem is ismeritek, honnan tudjátok, hogy nem változott meg? Beír naponta egy hozzászólást, és az alapján ítélkeztek, közben meg lehet, hogy 24/7 nőket dönget a Temze-parton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10195 Dátum: 16 jan 19, 11:17:52 » |
|
Azért még ott nem tartunk, Pláne hogy itt a Trent van, és nem a Temze, de ki tudja talán egyszer még az is eljön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10196 Dátum: 16 jan 19, 11:26:13 » |
|
Arra gondolt, hogy a Ferrariddal úgyis gyorsan levezetsz oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10197 Dátum: 16 jan 19, 18:37:10 » |
|
Kurvára azt hittem, hogy Londonban laksz, de igazából jobban jártál így, London már nagyon visszataszító és sötét várossá vált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10198 Dátum: 16 jan 19, 19:10:01 » |
|
Ez a város fehér legalábbis a környék ahol vagyok, lehet rosszabb helyeken karamellesebb a helyzet, de itt nem hála az égnek. Néha rossz embernek érzem magam amiért ennyire tartok a feketéktől és a muszlimoktól, az előbbiek között vannak rendes emberek és biztos a 2. csoportban is akad néhány, de ettől nem változik meg a dolog. Az iszlámot meg aztán komolyan hatalmas fenyegetésnek érzem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10199 Dátum: 16 jan 20, 20:05:53 » |
|
Elég lesz az agresszív bunkóktól félni, az előfordul minden csoportban Van vagy másfélmilliárd fekete és legalább ennyi muszlim, a végén még nem marad olyan, akitől ne tartanál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|