Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10110 Dátum: 15 aug 23, 17:46:02 » |
|
Én utálom a festett szőkéket.Jobban mint a sima szőkéket. Meeeeh nekem barna hajú nők kellenek de sima oridzsinál barna
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10111 Dátum: 15 aug 23, 17:47:34 » |
|
Sosem értettem a nőknél ezt a hajfestés mániát, a férfiak többsége észre sem veszi az új hajszínt Mert a legtöbb nő csak átfesti a pl. barna haját vörösesre vagy befesti mert őszül és csak 1-2árnyalat az eltérés. De ha pl egy platinaszőke csaj feketére festené a hajzatát azt azért a pasija is észrevenné. De a kéket azért bàrki észrevenné. Mint a jòmultkorában a kolléganőm a buszon: "Most én vagyok színvak, vagy neked kék a hajad?" Én magam miatt festem a hajam, eszem ágába sincs másnak tetszeni. Az egy olyan dolog, ami akaratom ellenére is sikerül. Mekkora önimádó, arrogáns gyökér lettem.Minden nő saját magáért festi a haját, ha a pasikért tennék akkor mindenki a saját hajszinével rohangászna. Majdnem..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 23, 17:52:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #10112 Dátum: 15 aug 23, 17:48:37 » |
|
Én utálom a festett szőkéket.Jobban mint a sima szőkéket. Meeeeh nekem barna hajú nők kellenek de sima oridzsinál barna Nekem pont olyan van, Capac és utálom. Bár annyi év után kezdem hiányolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10113 Dátum: 15 aug 23, 18:06:44 » |
|
És megint Capac Luna még a végén féltékeny lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10114 Dátum: 15 aug 23, 18:13:02 » |
|
Raimi... te nekem ne. (Mától kezdve nem szólítalak a "neveden".)Luna? Csak nem a barátosnéd? Amúgy mire lenne? Én nem kezdek humanoidokkal, mint tudod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 23, 18:13:39 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10115 Dátum: 15 aug 23, 18:18:35 » |
|
Az is igaz de mivel Aes szabályozás alá vonta a tudjuk milyen témádat erre most nem mondhatok semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10116 Dátum: 15 aug 23, 18:20:40 » |
|
Én utálom a festett szőkéket.Jobban mint a sima szőkéket. Most már tudom, miért nem jöttünk ki soha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10117 Dátum: 15 aug 23, 18:24:06 » |
|
Az is igaz de mivel Aes szabályozás alá vonta a tudjuk milyen témádat erre most nem mondhatok semmit Tökéletesen tudom, hogy attól a naptól kezdve tabu a téma, de talán így még sikerül valamit megőriznem a titkaimból. Pedig annyira szívesen "meghallgattam" volna, amit nem írhatsz le, ha nem is nyíltan. Ennek a szabálynak viszont kétség kívül örülök. Bár vannak hátulütői is, ugye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10118 Dátum: 15 aug 23, 18:26:14 » |
|
Én utálom a festett szőkéket.Jobban mint a sima szőkéket. Most már tudom, miért nem jöttünk ki soha. Én azt hittem hogy szimplán csak nem bírsz.De akkor ez lehet a háttérben. hmmm... kedves meghallgatni meg nem tudod max olvasni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 23, 18:30:02 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10119 Dátum: 15 aug 23, 18:30:27 » |
|
Te írtad, hogy utálod a szőkéket, szóval te nem bírsz engem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10120 Dátum: 15 aug 23, 18:32:48 » |
|
De én már azelőtt ebben a tudatban voltam mielőtt megtudtam hogy te szőke vagy.Ergo te nem bírtál engem előbb és a te ellenséges hozzáállásod miatt kezdtelek nem bírni amúgy én bízom benne hogy egyszer lehetünk barátok de te nem akarsz az lenni ejj de sok itt a negatív energia Moriarty...így biztos nem lesz ott az az álomszép vasúti híd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 23, 18:33:36 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10121 Dátum: 15 aug 23, 18:34:55 » |
|
kedves meghallgatni meg nem tudod max olvasni És van rá esélyem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10122 Dátum: 15 aug 23, 18:35:33 » |
|
Van a sima szőke, a festett szőke, meg az angyal szőke. Csak az első kettő hülye, szóval rád, Saphi nem vonatkozott CRmaster állítása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10123 Dátum: 15 aug 23, 18:37:29 » |
|
A sima szőke se hülye, csak a festett. Azokat én is utálom, mert másolni próbálják a szőkék felsőbbrendűségét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10124 Dátum: 15 aug 23, 18:38:42 » |
|
Najó az angyal szőkék azok aranyosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|