Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #10065 Dátum: 15 aug 06, 20:11:50 » |
|
Itt nem vagyok szép. Mindenhol kaptam bókokat, nem is keveset, csak itt nem. Ja de, egy valakitől jött, de az is lehülyézett. Csak annak nem írom le a nevét. Visszakerestem, véletlenül láttam meg.  337+ FB like profképen, kérem a kekszem és a bókot! FBribi üzemmód: ON
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #10066 Dátum: 15 aug 06, 20:18:07 » |
|
Szerintem összesen nincs annyi ismerősöm.  Mondjuk a csajokat mindig egy csomóan lájkolják Facebookon: a.) barátnők, hogy legközelebb majd őket is visszalájkolják és fennmaradjon az univerzum egyensúlya b.) fiúhaverok, akik meg akarják őket d*gni c.) követők, akiket nem is ismernek személyesen, csak az ismerősszám miatt visszaigazolták őket (és akik szintén meg akarják d*gni őket) d.) családtagok (akik meg akarják őket... na jó, nem Alabamában vagyunk  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10067 Dátum: 15 aug 06, 20:26:59 » |
|
barátnők, hogy legközelebb majd őket is visszalájkolják és fennmaradjon az univerzum egyensúlyaKb. egy 25 év alatti kislány nem lájkolta. Van egy nő, aki hasonlít hozzám, csak nem annyira ellenszenves az emberekkel, mint én. Ő talán. A többi 336 erős valószínűséggel mind kan, és a döntő %-uk nem is magyar.  - Am soha nem likeolok profképeket, főleg nem lányokét. Sőt, alapesetbe minden csajt törlök/tiltok aki rám ír. családtagokAnya és öcsi? Ennyi van a pakliban. Hm... most 4100 ismerősöm van kb. Ennek 95%-a nem magyar (a szülinapom alsóhangon 30 nyelven olvashattam kb 600 embertől), a maradék 5%-ból is legfeljebb 2%-át ismerem személyesen. Én más okból jelölök vissza embereket, általában meló, újságírók, kutatók, vannak kevésbé híres de annál intelligensebb és értelmesebb műsorvezetők stb. Az egyéb kategóriába rajongóktól kezdve sok mindent lehetne csoportokra osztani, több témában vagyok híres. A többi az vagy lol vagy csak bejött a profképem nekik és elküldték a pöpölőjüket, hogy megmutassák, mekkora. De, nem gyűjtöm az ismerősöket, soha nem jelölök, csak vissza. Vicc, mert nem is Facebookozok, körülbelül semennyit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:29:44 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #10068 Dátum: 15 aug 06, 20:30:24 » |
|
Egy átlag embernek 400 ismerőse van kb és kap 40-50 like-ot mondjuk egy jó profilképre. Ha arányosan nézzük, átlag alatt vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10069 Dátum: 15 aug 06, 20:32:18 » |
|
Már vártam a hozzászólásfarm célból érkező bugyuta kommentedre. Köszönöm. Viszont ha 400 ismerősből átlagosan mindenki ismer mindenkit, és abból jön 50, míg én kb senkit nem ismerek, így kb alig 300-at, sőt annyit se, akkor az átlag feletti, mert körülbelül senkit nem mozgat meg holmi kapcsolat, kötődés ami miatt az likeolná.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:33:38 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10070 Dátum: 15 aug 06, 20:34:59 » |
|
Magyarul az "ismerőseid" 99%-át nem is ismered, így könnyű lájkokat összeszedni, ha visszajelölsz olyanokat, akiket nem is ismersz. Így már azért nem olyan nagy szám ennyi lájk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #10071 Dátum: 15 aug 06, 20:35:56 » |
|
Emberek, ez a téma csak szerintem nagyon gáz? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10072 Dátum: 15 aug 06, 20:39:23 » |
|
így könnyű lájkokat összeszedni, ha visszajelölsz olyanokat, akiket nem is ismerszMint azt már írtam, nem a Likeok miatt jelölök vissza másokat. Nem vagyok Deák téri rib*nc. Nem is különösebben érdekel, hogy hányan csöpögtetnek nyálat utánam és hogy ez hogyan nyilvánul meg. Csak most épp kapóra jött a téma és a szám.  Túl OP vagyok, erről ennyit. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:40:31 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #10073 Dátum: 15 aug 06, 20:40:18 » |
|
Mi vagyunk gázak mert nekünk összesen nincs annyi ismerősünk és lájkunk mint neki. Ezentúl nem az 50-es kar lesz a menő hanem minél több ismerősöd van fészen.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10074 Dátum: 15 aug 06, 20:41:54 » |
|
Attól lesz gáz valaki, hogy hány ismerőse van ill. nincs?  Hagyjuk a témát, kezd kínos lenni.  Nekem az számít, hogy kik azok az ismerősök, és mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Nyitott vagyok, szeretek beszélgetni világszerte mindenkivel. Ha az gáz, hogy nekem jól esik máshol élő emberekkel ismerkedni, akkor... a k*rva anyám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:43:49 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10075 Dátum: 15 aug 06, 20:47:23 » |
|
De ezek csak ilyen random külföldi arcok, akiket nem is ismersz. Szóval pont inkább ezek a töltelékek. Én az ilyeneket sose jelölöm vissza. Pedig gyakran betámadnak, mert pl. valahová beírom, ahol ez jól hangzik, hogy a kapitalizmus szar, meg hajrá Putyin, mások akik ezzel egyetértenek, bejelölnek. Csak azt nem tudom minek.  Jó, én örülök neki, ha más is úgy gondolkodik egyes dolgokban mint én, de azért ettől még nem ismerjük egymást, semmi közük az adatlapomhoz. Belőlem már szinte semmit se lehet látni faszbukon, annak, aki nem az ismerősöm. Régen volt nálam is pár kamuismerős, a Farmville miatt. Egy-kettő még most is meg van, akik aktívan játszanak, de a többit kikúrtam a listáról. Meg minden külföldit is, akiket esetleg kezdő koromban visszajelöltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #10076 Dátum: 15 aug 06, 20:49:32 » |
|
Valszeg kommcsivadász CIA ál fészbúk profilok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10077 Dátum: 15 aug 06, 20:50:51 » |
|
Abszolút nem hátrány az, ha olyan embereket ismersz Amerikától - Japánig, akik azért ránézésre is rendes emberek (hisz nem random swagyolo kölyköket ismerek meg, hanem olyanokat, akikbe szorult is értelem, a mai tinivilággal összekever az, aki azt hiszi, olyanok az ismerőseim döntő százalékban, hát piszkosul nem), más "világban" élnek, mást tudnak megmutatni kb. a társadalomról, ahol mondjuk te nem tudsz körbenézni, hogy na mi van. Nagyon sok információ előbb jutott el hozzám tőlük, még mielőtt a netre és a híradóba felkerült volna, mert mondjuk részesei voltak az adott dolognak/eseménynek/tragédiának. Emellett pedig aki hasonló dologgal foglalkozik mint én, élettapasztalatból és mi egyébből adódóan, annak a hozzáállása is más, és egymásra is máshogy tekintenek, mert van bennük közös.
Ez meg az ismerem-nem ismerem úgy hülyeség ahogy van. Magad se ismered rendesen, mit akarsz mástól? Teljesen úgyse ismerhetsz meg senkit és semmit, de legalább megvan a szándék, a hajlam arra, hogy igen, érdekel, mi folyik máshol. Mert hatással lehet rám, mi meg egymásra.
Köszönöm ezen ismerőseimnek, mert a többségüknek hála, olyan posztokkal van tele a falam, amik dimenziókkal értelmesebbek, mint az átlag magyar tinédzserektől elvárható napiszarra való szennyek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:53:34 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10078 Dátum: 15 aug 06, 20:53:50 » |
|
Ebben végülis igazad van, részben, de sose fogod megtudni, hogy azok-e, akinek mondják magukat. Szóval ilyen értelemben nem ismered őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10079 Dátum: 15 aug 06, 20:55:08 » |
|
Igazából, a barátaidban is csak megbízol, nem?  Legfeljebb belőlük kevésbé nézed ki, hogy hazudnak. Minden a bizalomra, a hitre épül. Hogy a társaid (akár barátnak nevezed vagy éppen ismerősnek), azért osztanak meg veled információt, hogy segítsenek előrébb jutni, megismerni etc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:56:25 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|