Én nem változtam semmit.
Viszont az a bajom, hogy végzős vagyok és kicsinálnak minket a gimiben.
Azt is bánom, hogy a 163 centimmel megálltam a növésben, de még jó, hogy feltalálták a magassarkút.
Kiakaszt, hogy azt mondják az emberek, mozogni kellene, mikor én átlag heti 5 órát szánok ilyesmire. ( Télen, nyáron többet is...)
Igen, naponta kéne 1 órát elvileg, ami heti 7 óra kellene legyen, de maradjunk annyiban, hogy sokaknak még a heti 3 óra se jön össze. Én örülök a napi 30-40 percnek is, nehezen bírom mozgás nélkül, amint hazajövök a suliból, zene be és indul az én sajátos kis tornám.
Amúgy bicajjal illetve gyalog járok iskolába, ami napi 15-35 perc ( oda-vissza ). Hihetetlenül jól esik.
Az nem érdekel, hogy apám azt mondja, Marylin Monroe idejében kellett volna éljek, mikor még más volt a női ideál. Azontúl azért nem úgy nézek ki, mint Cindy Crawford, mert ő az apám, és nem Brad Pitt. Szóval a szekálások azok mennek.
Nem tudom, mióta számít gáznak a 36-38-as ruhaméret, és a 88-70-90, de mindegy... Én jól érzem magam és szeretek szoknyába lenni, bár ahány fura alak szeret az utcán bámészkodni, nem mindig előnyös. Bár, nekem úgy tűnik, ha nadrágban vagyok, akkor is bámészkodnak. A leginkább az a ciki, hogy kortól függetlenül...
Mondjuk, ha van egy-egy nagyon jó pasi, vagy nagyon jó csaj, akkor kortól, nemtől függetlenül mindenki odanéz, velük együtt én is. xD
Lassan több pasi haverom van, mint lány. Ezt nem tudom, hogy hoztam össze, de inkább velük beszélgetek, mint olyan lányokkal, akik engem nem akarnak meghallgatni, csak a maguk dolgát fújják.
Minden nap egy szőrös állat tartózkodik az ágyamban, a neve Tigris, és biztos vagyok benne, hogy egy szoknyapecér kandúr lesz, ha megnő.
Szingli vagyok, valószínű azért, mert ijesztő vagyok.
Nem is ijesztő, inkább életművész. Elhiszem, hogy nehéz kezelni az ilyen embereket. Imádom a színjátszást, bármit eljátszom szégyenkezés nélkül, viszont nem játszom meg magam az életben, csak azért, hogy előbbre jussak. Utálom, ha valaki azt sem tudja már, hogy kicsoda, annyira játssza a szerepét.