Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9690 Dátum: 14 júl 18, 23:09:26 » |
|
Most körfufrum van, és kilógpár tincs oldalt még. De talán ettől még gömbölyűbb vagyok. Amúgy Ayu neked tényleg jól áll a kiengedett haj, az a kép rólad a mia múltkor kilett rakva nagyon jól sikerült. Eddig szőkén voltál a legjobb de komolyan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 18, 23:09:58 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9691 Dátum: 14 júl 19, 00:09:04 » |
|
A körfrufru lehet hogy kerekít. De itt vannak a hajaim (közül néhány) belinkelve: szőke, szőke egy kis kékkel, valami barnás, fekete (nem az de annak látszik), ezüstszőke, világosabb barnás(vagy sötétszőke), lilás valami, ilyen világosabb kékes, kék, vörös (ez az 1 fénykép van pedig sokféle vörös volt), barna: elől szőke tinccsel Ennyiféléről van képem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9692 Dátum: 14 júl 19, 21:53:59 » |
|
Őszinte leszek, a sötét haj öregít, viszont a világosabb hajak, amik természetesnek hatnak, nagyon jólállnak. Meg a vörös is. Ma viszont cpbe meghaltam. Nagyon melegvolt és szerintem napszúrást is kaptam. A paróka készített ki a leginkább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 16:36:59 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9693 Dátum: 14 júl 19, 22:06:49 » |
|
Hát abban a parókában én is megsülnék, mondjuk szép a színe. Már nem tudom olyan színűre festeni ami még nem volt mert olyan szerintem nincs. Most am olyan mint ami az utolsó képen van, barna, elől 2 szőke tinccsel, csak a szőke tincs most vékonyabb (nincs róla képem). Viszont amik nem állnak jól nekem, azok a világos ruhák (itt elsősorban felső ruháról és nem a nadrág/szoknya amiről szó van). Ha az arcomhoz még illene is, de nagyon előnytelen, mert 2x akkorának látszok benne mint mondjuk egy fekete blúzban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9694 Dátum: 14 júl 20, 21:25:27 » |
|
Megnéztem egy japán név generátorral mi a japán nevem: Raidon-t adott ki, bár nem tudom mennyire hiteles de ja Nekem nem kell paróka, én anélkül is megsülök elég sűrű a hajam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9695 Dátum: 14 júl 20, 22:09:23 » |
|
Nekem sem kell paróka. Mondjuk nem sűrű a hajam, inkább a nyakam hátulja izzad a hajamtól. Raidon? Ezt a szót/nevet még nem is hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9696 Dátum: 14 júl 20, 22:31:50 » |
|
igazából én se azt írta villámisten nem tudom szerintem az raikami lenne, de mivel a japán nyelv is elég bonyolult, így nem vonnék le ilyen hamar következtetést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9697 Dátum: 14 júl 20, 22:37:10 » |
|
Az avatárodhoz még illene is ez a név. ---------- Egyébként megnéztem az ayumi jelentését, valami olyasmi hogy 'lépés', amilyen lassú vagyok mindenben (lépésekben haladok), illik rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #9698 Dátum: 14 júl 21, 18:29:30 » |
|
Megnéztem egy japán név generátorral mi a japán nevem: Raidon-t adott ki, bár nem tudom mennyire hiteles de ja Nekem is azt adta ki, de én a teljes nevemet írtam be, ami után kiadta a Raidon Jakotsu nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9699 Dátum: 14 júl 21, 19:40:15 » |
|
az komoly én csak a keresztnevem írtam be, de sejtettem, hogy nem lesz az igazi már mint, hogy esetleg csak pár név van és véletlen szerűen dob ki egyet egyet :S. Amúgy tetszene nagyon a név mert, Thor óta van egy "vízióm" egy amolyan villámokból álló gömb, amivel teleportálni tudok nagyon pro de az életben nem működik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9700 Dátum: 14 júl 21, 20:25:40 » |
|
Én beírtam a nevem, egy magyar név generátorba és azt dobta ki hogy Molnár Levente
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9702 Dátum: 14 júl 21, 22:38:59 » |
|
Neee nekem olyat adott ki hogy Weisz. xDDDD de hogy lehet magyar név generátor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9703 Dátum: 14 júl 21, 22:39:18 » |
|
Tényleg Zoltán feje van, most, hogy mondod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9704 Dátum: 14 júl 21, 22:40:48 » |
|
Kovács István jött ki. Hogy lehet amúgy ilyen névvel élni? Kéne egy tetoválás a homlokára is egy Kovács Istvánnak, hogy átlagos vagyok. Bár ilyen tetoválással pont nem lenne az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|