Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9630 Dátum: 14 júl 14, 13:46:17 » |
|
Én a baloldali fekete rövid ujjú pólós. Pont takarom Puzsért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9631 Dátum: 14 júl 14, 13:50:54 » |
|
Így kigyúrtad magad, hogy teljesen el tudod takarni azt a dagadékot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9632 Dátum: 14 júl 14, 13:51:41 » |
|
Rakd be azt a szőke képet Ayumi, jobban áll, mint ezek a sötétebb színek, kérdezd meg a többieket.
Nem fogja kiverni a biztosítékot az a dekoltázs? Egyébként gondoltam olyasmi hajra (nem pontosan olyan) mint ami Veracchinak van. Vagyis, elől a hajban van szőke tincs, így a őszülés sem lenne látványos, ráadásul állítólag ha elől 2 tincs világos az fiatalít. de te még nem is találkoztál vele.. Eltaláltad. Én még senkivel sem találkoztam innen. Kivéve ugye Arysha, meg 1x látott heo az avason.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9633 Dátum: 14 júl 14, 13:52:26 » |
|
Honnan vannak a képek? Nem látszok rajta, pedig melletted állnék balra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9634 Dátum: 14 júl 14, 13:55:38 » |
|
Nem fogja kiverni a biztosítékot az a dekoltázs? Nem hinném, de max. gyorsan beszínezed sárgával, azt a részt, mivel a pólód is sárga, ha jól emlékszem. Megláttam azt a képet és sokkal fiatalabbnak tűntél, mint a múltkori ivós képeden. Én tudtam melyik Gdat, pedig még nem találkoztam vele. Syzygy-t meg kerestem, de nem találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9636 Dátum: 14 júl 14, 14:00:37 » |
|
Ne utánozz Ayumi, Gdat ígyis már leoltott miattad múltkor én meg majdnem sírva fakadtam. T_T De nem amúgy ezt ne bántásnak vedd csak hülyéskedek. Amúgy ja, egyszerű a megoldás, vagy fogod és egy fekete kocka a helyére. Mini, látnok vagy valld be. Amúgy hol máshol lettetek volna mint hitgyülin, de ácsi, ő most berogyasztotta a térdeit hogy lássanak mögüle is? Mert emlékeim szerint nem vagytok majdnem egymagasak... o.o xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 14:02:49 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9637 Dátum: 14 júl 14, 14:02:42 » |
|
Hát egy olyan 10-15 centivel lehet magasabb sztem. Annyi látszik is a képen. Nem kellett ehhez rogyasztani. Ki ne találjátok már, hogy 183 cm-vel alacsony vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9638 Dátum: 14 júl 14, 14:04:58 » |
|
Én az eddig látott képek alapján nem néztelek 183-nak. És én is csodálkoztam, hogy nincs akkora különbség. Gondoltam Syzy letérdelt a mestere előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9639 Dátum: 14 júl 14, 14:06:27 » |
|
Jó mondjuk hozzám képest mindenki magas, de nekem te tűntél alacsonyabbnak... mondjuk ez a kép vagy csalóka vagy nekem volt túl magas sarkú a cipőm amikor találkoztunk. Ugye Seva? Szóval ne tessék lehurrogni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 14:07:55 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9640 Dátum: 14 júl 14, 14:08:12 » |
|
Szerintem Ayuminak egyébként is jobban állna a szőke haj, csak simán szőkén. Szerdán megyek fodrászhoz, félek mit fog művelni a hajammal. Vajon mennyire leszek vörös ezúttal? Abba kéne hagynom a szőkíttetést, de már annyira hozzám nőtt ez a frizura. Néha jó lenne ismét egy erős fazonváltás is hajban, de tutyimutyi vagyok. Mondjuk mostanra megszoktam, hogy inkább barna a hajam és a hosszát is szeretem, mert mikor kontyba fogom egész elegánsnak tudom magam érezni. http://kepfeltoltes.hu/140714/P1020815_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9641 Dátum: 14 júl 14, 14:11:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9642 Dátum: 14 júl 14, 14:14:23 » |
|
Jól sejtettem, ez a frizura sokkal jobban áll, mint a mindenféle színes. Ráadásul mosolyogsz is, csinos.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9643 Dátum: 14 júl 14, 14:15:39 » |
|
Gyerünk Noé szedd össze magad. Amúgy ez a haj ami a képen van iszonyat jól áll, olyan nőcis és tényleg elegáns. :3 Ayumi amúgy ez a szín sokkkal de sokkal előnyösebb mint a sötét. Ha kiengednéd és hullámosra csinálnád úgy meg még jobb is lenne szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 14:16:21 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9644 Dátum: 14 júl 14, 14:16:00 » |
|
Ugye, hogy ugye? Szerintem is jobban áll, bár ezt kifejtettem, de akkor is. Meg vidámabbnak tűnik az arcod, még akkor is, ha sötétre festenéd magad, ahogy szoktad. (Mármint mikor kifested magad.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 14:16:45 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|