Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9615 Dátum: 14 júl 14, 12:28:58 » |
|
Mivel ez Én topic és nem macska-borotválkozás így tessék, egy "ideillő" hsz: Ahogy visszaértünk a strandról belenéztem a tükörbe és úgy megtetszett hogy "világít" a szemem, meg amúgyis ritkán hagyom göndören a hajam + meg is ígértem Gdatnak, hogy megmutatom: http://oi62.tinypic.com/2mdi63b.jpg Hiei meg th szerint olyan sokat látott nőszemély vagyok hogy már így megőszült a hajam. Csak itt a fényben szőkének látszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 12:34:10 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9616 Dátum: 14 júl 14, 12:35:08 » |
|
Tisztára, mint az Xmen-ben Vadóc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9617 Dátum: 14 júl 14, 12:58:00 » |
|
Az előző képéről ugyan ezt mondtam, akkor fekete-fehér volt a kép és tényleg fehér volt egy csíkban a haja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9618 Dátum: 14 júl 14, 13:20:07 » |
|
Mini arra emlékszem is, és most ugyanúgy megkaptam ezt itt is meg fb-n is szóval itt bizony valakik összebeszéltek... Bár azt sajnálom, hogy a lila ennyire kikopott 3 hét alatt belőle pedig azzal együtt jobban tetszett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 13:20:55 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9619 Dátum: 14 júl 14, 13:24:32 » |
|
Nem beszéltünk össze. Néha ijesztő amikor Mr. Saiyannal beszélgetünk. Van, hogy egész hosszú mondatot tudunk előre, hogy mit fog mondani a másik. Vagy volt többször is, hogy egy dologra egymástól függetlenül szó szerint ugyanazt írtuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 13:29:23 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #9620 Dátum: 14 júl 14, 13:27:53 » |
|
Ryder még aranyos is és kicsit emlékeztetsz a barátomra. :3 Ez plusz pont. Köszi, Seva! :3 Sikerült zavarba hoznod! Aranyos kis cica, jó olvasni, hogy megbékélt a kutyával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9621 Dátum: 14 júl 14, 13:30:04 » |
|
Nem beszéltünk össze. Néha ijesztő amikor Mr. Saiyannak beszélgetünk. Van, hogy egész hosszú mondatot tudunk előre, hogy mit fog mondani a másik. Vagy volt többször is, hogy egy dologra egymástól függetlenül szó szerint ugyanazt írtuk. Persze, mert itt trollkodsz mindenkivel (a moderátorokat is beleértve) és egy kamureggel megalkottál engem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9622 Dátum: 14 júl 14, 13:31:02 » |
|
Én benne vagyok, hogy töröljenek, ha megkapom a hsz-számodat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9623 Dátum: 14 júl 14, 13:33:38 » |
|
Inkább vonják le tőled büntetésből a hsz-számomat, akkor még bele is mennék a dologba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9624 Dátum: 14 júl 14, 13:34:14 » |
|
Persze Gdat már megint hazudozol itt össze-vissza, valld be hogy a Mester valójában a... na jó ezt nem írom le. x"DDD De amúgy ezt leszámítva elhiszem, tudom mekkora bromance van köztetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9625 Dátum: 14 júl 14, 13:36:05 » |
|
a Mester valójában a... na jó ezt nem írom le. x"DDD Már késő, mert furdal a kíváncsiság, hogy mire is gondoltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9626 Dátum: 14 júl 14, 13:41:10 » |
|
Így nézek ki hátulról Puzsér előadás közben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9628 Dátum: 14 júl 14, 13:44:11 » |
|
Rakd be azt a szőke képet Ayumi, jobban áll, mint ezek a sötétebb színek, kérdezd meg a többieket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 14, 13:48:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9629 Dátum: 14 júl 14, 13:45:36 » |
|
Mester, természetesen a hajára, miért, mire számítottál? Ayumi, tippelj. Most az oké, hogy én elsőre tudtam, de te még nem is találkoztál vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|