Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9600 Dátum: 14 júl 13, 20:03:10 » |
|
Ezek a régebbi cuccok használhatóbbak, mint a mostani hipermodern rezgőfejű 1500 pengés szemetek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9601 Dátum: 14 júl 13, 20:07:18 » |
|
Pontosan, lehet hogy a mostaniaknak kisebb a bőrirritáló hatásuk (mert több penge van benne nagyobb felületen oszlik el a vágás gondolom én) de a régieket nem tudják helyettesíteni, még az elektromosak sem szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9602 Dátum: 14 júl 13, 20:08:53 » |
|
Borotválkozzatok akkor eredeti pengével, az az original férfi-életérzés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9603 Dátum: 14 júl 13, 20:25:09 » |
|
Van... Csak meg kéne éleztetni... Egy ősöreg Raketa borotvakés.. Még nagyapámé volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9604 Dátum: 14 júl 13, 20:26:13 » |
|
Azzal izgi a nyakadat borotválni
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9605 Dátum: 14 júl 13, 20:31:37 » |
|
Az enyémet sajnos már nem lehet :S nekem is volt borotvakés örököltem én is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9606 Dátum: 14 júl 13, 20:39:43 » |
|
Pontosan, lehet hogy a mostaniaknak kisebb a bőrirritáló hatásuk (mert több penge van benne nagyobb felületen oszlik el a vágás gondolom én) de a régieket nem tudják helyettesíteni, még az elektromosak sem szerintem
Pont fordítva van, a kicsapós vagy borotvakés a legjobb, minden szempontból. Egyetlen kivétel a biztonságos használat, sajnos meg kell tanulni használni. De minden másban kiválóbb. Jobban vág, mivel nagyobb a vágófelület és ívelt is, így kevésbé is irritál, arról nem beszélve, hogy művészi darabok vannak belőle és elég egyet venni egy egész életre.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9607 Dátum: 14 júl 13, 20:46:22 » |
|
Azzal izgi a nyakadat borotválni A nyakkal nincs gond.. a problémásabb hely az áll... Tudni kell vele borotválkozni.. A eldobhatósal is össze tudja magát az ember darabolni, de a késsel elég egyet vágni az mélyen beszalad...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9608 Dátum: 14 júl 13, 20:48:57 » |
|
Igen elég csak egyet Heo: nekem ez volt a tapasztalatom, a nyakamon sokkal jobban irritált, persze lehet én volt a balfasz és nem jól borotválkoztam vele ezt akár mikor aláírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9609 Dátum: 14 júl 13, 21:11:50 » |
|
Azzal izgi a nyakadat borotválni A nyakkal nincs gond.. a problémásabb hely az áll... Tudni kell vele borotválkozni.. A eldobhatósal is össze tudja magát az ember darabolni, de a késsel elég egyet vágni az mélyen beszalad... Pont ma reggel sikerült összevagdosnom magam (pedig általában nem szoktam), úgy nézek ki, mint egy háborús veterán fegyenc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9610 Dátum: 14 júl 13, 21:16:32 » |
|
Ha már így belelendültünk a témába, én a barbon szappant, és arcszeszt szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9611 Dátum: 14 júl 13, 21:21:25 » |
|
Én Gilette habot használok, Gilette pengét. Arcszeszből most ár miatt kipróbáltam az egyik Playboyt, egészen jó. Eddig Denimet, Adidast(2006 VB) és Axe-okat használtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9612 Dátum: 14 júl 13, 22:30:26 » |
|
Lehet hogy ezzel már át kéne menni a férfi topikba...
A borotva adott, tökmindegy milyen hab, zselé, szappan, csak legyen víz, és csávan.. Utálok borotválkozni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9613 Dátum: 14 júl 14, 08:47:25 » |
|
Luidzsy és Ryder szerintem mindketten jóképűek vagytok. Kifejezetten. Ryder még aranyos is és kicsit emlékeztetsz a barátomra. :3 Ez plusz pont. De tényleg nincs okotok önbizalomhiányra külső terén. Heni a cicás képet nekem nem tölti be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9614 Dátum: 14 júl 14, 09:59:50 » |
|
Nemtudom miért. De felrakom újra talán így. Ő az a kiscicus. Na meg már egész jól megférnek a kuytussal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|