noemimi-chan
|
|
« Válasz #9270 Dátum: 14 máj 01, 15:28:50 » |
|
De miért jó az a fajta kaja, ami olyan mintha le lenne fosva? De nem is néz ki úgy és mert akárhogyis néz ki isteni finom és olyan jó dolog tunkolni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9271 Dátum: 14 máj 01, 15:32:48 » |
|
Gdat, a lecsót se szereted? Alvadt menstruációban úszó paprika és paradicsom. Nyámi. A szaftos dolgok a legjobbak, főleg tunkolni. Ahh, gecc. Egy jó szaftos sertéspöri után kenyérbelsővel körbetekerni a tányért. A legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9272 Dátum: 14 máj 01, 15:35:10 » |
|
Persze, hogy nem. Az meg olyan mint a hányás. Azokat a kajákat szeretem, amik nem hasonlítanak emberi végtermékekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9273 Dátum: 14 máj 01, 15:41:19 » |
|
Én a tunkolástól undorodok. Már a látványa is elborzaszt, nem, hogy még csinálni is kelljen. xD Nem tudom miért, de ki nem állhatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9274 Dátum: 14 máj 01, 15:52:33 » |
|
Főttételhez nem eszek kenyeret. Kanállal eszem a szaftot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9275 Dátum: 14 máj 01, 15:58:13 » |
|
Gdat, egy jó kis pacalpörkölt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9276 Dátum: 14 máj 01, 16:01:52 » |
|
Ha a nevedet nem írod le( így is sok van már abból a névből itt ), teljesen olyan bemutatkozás, mint ha nő lennél. jah igen eléggé megkérdőjelezi a nemi identitásodat a pörkölt nem szeretése, és nem mondanám, hogy liberális lenne a társaság. Ha ha ha..bocs elfelejtettem nevetni... A nevet utólag töröltem, aki olvasta tudja aki nem az nem. Tanulnod kell még egy keveset úgy látom... (Aki meg nem szereti a pörköltet az lássuk be, b*zi.)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9277 Dátum: 14 máj 01, 16:24:33 » |
|
Látszik hogy újonc, az első próbatételen megbukott. Keménynek kell lenni, nem vagyunk szemetek, de a tiszteletet ki kell érdemelni, nem pedig meghunyászkodni, mégis mi a jó fenéért törölte ki a nevét? Engem is úgy hívnak, gément is kronoszt, meg a fővezért is nah és? Pacalpörkölt meg az egyik legjobb dolog amit el lehet készíteni. *-* Főleg egy jó hideg sör utána.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 16:25:39 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9278 Dátum: 14 máj 01, 16:31:00 » |
|
Áhá, szóval ezért Gman. Azt hittem a nevének köze van a G-ponthoz, de akkor nem. Gdat, egy jó kis pacalpörkölt Gdat nem pacalpörkölt. Gdat az Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9279 Dátum: 14 máj 01, 17:14:27 » |
|
Mi a baj azzal ha valaki nem szereti a pörköltet? Én sem szeretem. A rántott hús sokkal jobb. Csak én nem tudom mi az a tunkolás?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 17:33:08 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9280 Dátum: 14 máj 01, 17:43:01 » |
|
Szerintem igen, csak te nem tudod. Te jó ég, ez egyáltalán hogy lehetséges?
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9281 Dátum: 14 máj 01, 17:44:52 » |
|
Pedig egy igazán örömteli élmény. Ne már hogy 30 éven keresztül így éltél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9282 Dátum: 14 máj 01, 17:45:49 » |
|
Mondjuk úgy hogy ezt a a szót most hallom életemben először? Amúgy az is lehet hogy magát a jelenséget ismerném csak e név alapján nem tudom beazonosítani.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9283 Dátum: 14 máj 01, 17:46:06 » |
|
Gdat, egy jó kis pacalpörkölt Gdat nem pacalpörkölt. Gdat az Gdat. De ott van egy vessző, ami jelzi, hogy nem rá írtam.44!!44!!44! A tunkolás azt jelenti, hogy dehunterkének mindenki vesz egy jófajta gyrost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9284 Dátum: 14 máj 01, 17:47:49 » |
|
Éntőlem ugyan nem kapsz gyrost, bár jó hogy mondod, egyik hétvégén kéne csinálni, hú de off már ez a téma. Amúgy mivel nagyon nem tudok értelmesen fogalmazni: Tessék átkonvertálni pörkölt verzióba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|