noemimi-chan
|
|
« Válasz #9240 Dátum: 14 ápr 29, 13:29:32 » |
|
Köszönjük a bókot Csibe. Bár sajnos be kell vallani, hogy a képességeink kicsit leromlottak ahogy öregszünk A képekhez leírás:
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9241 Dátum: 14 ápr 29, 15:11:21 » |
|
Csibe, köszönjük, ez most engem is meghatott. De bizony, azóta megvénültünk és már nem edzünk annyit erre a képességünkre mint annak idején... Amúgy pont azt beszéltük Ritával meg Sevával, hogy milyen durva, nekem világosabb a szemem mint Ritának és mégis neki lett ilyen vörös. Biztos valami üvegszemű arab terrorista sejkasszonyság vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9242 Dátum: 14 ápr 29, 15:24:59 » |
|
Szóval Aes nem lány Látjátok, ezért kellenek a képek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9243 Dátum: 14 ápr 29, 15:27:51 » |
|
Ne légy már ennyire kertvárosi, fiú-lány, ez már az új évezred. Amúgy is érzékeny szegény lelkileg a műtét után, vigyázhatnál a nyers fogalmazásmódoddal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9244 Dátum: 14 ápr 29, 15:30:57 » |
|
Szóval te is a könyv szerint élsz?
De Aes-re azt hinni, hogy lány, azért az már komoly, szerintem ezért amúgy ki fog bannolni csak úgy mondom.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9245 Dátum: 14 ápr 29, 16:38:56 » |
|
avatarok alapján nehéz megítélni. téged pl. simán gondolhattalak volna fiúnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9246 Dátum: 14 ápr 29, 16:54:51 » |
|
Azon az ominózus legnormálisabb képen kancsal vagyok és úgy nézek ki mint vmi drogos. Hiába jobban fotózom mint amennyire fotogén vagyok. Legközelebb maradok a fényképezőgép innenső oldalán. Amúgy Mini szerintem egyáltalán nem volt részeg. Én le is döbbentem, hogy milyen jól bírja a piát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9247 Dátum: 14 ápr 29, 17:30:44 » |
|
Persze, hogy gondolhatsz, mert én fiú is vagyok. Seva, tudjuk, hogy nem részeg de olyan jó gonoszkodni picit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9248 Dátum: 14 ápr 29, 19:50:18 » |
|
Gyenge provokációitoknak nem ülök fel. Amúgy 3 koktél tényleg kevés még neki is, én meg Minimet láttam már inni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9249 Dátum: 14 ápr 29, 20:39:16 » |
|
Vera jó pasi, esetleg szeretnél tőle valamit Életunt Cápa??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9250 Dátum: 14 ápr 29, 21:00:07 » |
|
Végülis több pasit szoktam megnézni az utcán, mint a feleségem, szóval nem zárhatok ki semmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9251 Dátum: 14 ápr 29, 21:06:29 » |
|
Szóval Aes nem lány Látjátok, ezért kellenek a képek. Látszik hogy nem szoktad megnézni az emberek adatlapját, akkor nem kerülnél ilyen helyzetekbe.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9252 Dátum: 14 ápr 30, 14:37:53 » |
|
Amúgy 3 koktél tényleg kevés még neki is, én meg Minimet láttam már inni. Titanic koktélt ivott már valaki? nagyon ütős cucc ( jég vízzel )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9253 Dátum: 14 ápr 30, 14:56:49 » |
|
Olyat még nem ittam, egyszer Ritával sikeresen kiválasztottuk már pár koktél után a Lucky seven nevű koktélt, az sem volt semmi, 3 töményet ismertünk, a maradék 4-ről azt hittük alkoholmentes, de tévedtünk. Azért jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9254 Dátum: 14 máj 01, 07:00:31 » |
|
Végülis több pasit szoktam megnézni az utcán, mint a feleségem, szóval nem zárhatok ki semmit...
Szereted a Yaoit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|