Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #9225 Dátum: 14 ápr 28, 20:48:19 » |
|
Látom, volt ivászat.  Érdekes képek lettek. Az utcson ninják vagytok vagy arabok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9226 Dátum: 14 ápr 28, 20:50:19 » |
|
Minagi gyakran elpirul, ha ezt a tényt nem ismernénk, akkor azt hihetnék hogy állandóan illuminált állapotban van. Vagy kitudja.  Nikinek meg jó az felső.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9227 Dátum: 14 ápr 28, 21:10:57 » |
|
Hencu,ninja arab asszonynak álltunk Ritával és készülünk elfoglalni a Távol-Keletet. Mininél ebben van valami,de a 3.ik koktél után az a pirosság már annak volt a hatása. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9228 Dátum: 14 ápr 28, 21:17:04 » |
|
Feliratoznátok a képeket a csendes jelenlévők számára? Csak hogy összeköthessem a nickeket az arcokkal. Szombaton is láttam három akatsukiba öltözött csajt, de nem tudtam, hogy idevalósiak-e...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9229 Dátum: 14 ápr 28, 21:19:18 » |
|
Először is kikérjük a kompromittáló felvételek közzétételét és úgy amblokk az egész hitelrontást.  Másodszor,tényleg nagyon pirulós, főleg, ha még fényképezik is.  Harmadszor, nem véletlenül van az én nőmről a legtöbb fénykép! 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9230 Dátum: 14 ápr 28, 21:21:00 » |
|
Ez pont nem az a rész,aki Akatsuki köpenyben jár. Valaki tegye meg helyettem mert én ehhez most cseszettül off vagyok. heo, most mond hogy nem volt cuki. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9231 Dátum: 14 ápr 28, 21:34:15 » |
|
No, újfent kikérem magamnak, ezúttal a múlt időt. Mi az, hogy volt? Most is az!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9232 Dátum: 14 ápr 28, 21:37:03 » |
|
Először is kikérjük a kompromittáló felvételek közzétételét és úgy amblokk az egész hitelrontást.  Még nem is láttam rólatok közös képet sem.  Mi volt ebben a hitelrontás?  Egyszer meg kell tanulnia az alkoholt maga szolgálatába állítania.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #9233 Dátum: 14 ápr 28, 21:53:39 » |
|
Conon en egy 20fos akatsuki hadsereget lattam, :'d Vera a pajzan tekintetu. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9234 Dátum: 14 ápr 28, 21:56:18 » |
|
Syzy, nem is nagyon fogsz, egyrészt nincs valami sok, másrészt, mivel mindig mi csináljuk, így valamelyikünk mindig elrontja.  Olyat soha nem fog csinálni. Nagy álma, hogy egyszer leigyon, de ezt még én sem tudom valóra váltani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9235 Dátum: 14 ápr 29, 04:23:03 » |
|
heo akkor vigyázz rá mert mellettünk már sok ember edződött kemény legénnyé/leánnyá.  (Én is látni szeretnék közöset rólatok,ne már,hogy mind rossz lett. *-*) Hencu kikérem magamnak,én nem tudok pajzánul nézni. Csak nagyon gonoszan. Akinek ez pajzán,ejnye. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 29, 04:34:15 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #9236 Dátum: 14 ápr 29, 05:56:48 » |
|
Gonoszul pajzan  De a sunyisag ott csillog a szemeidben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #9237 Dátum: 14 ápr 29, 07:46:18 » |
|
Syzy, nem is nagyon fogsz, egyrészt nincs valami sok, másrészt, mivel mindig mi csináljuk, így valamelyikünk mindig elrontja.  Ez nagyon gyenge kifogás. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9238 Dátum: 14 ápr 29, 09:16:51 » |
|
Olyat soha nem fog csinálni. Nagy álma, hogy egyszer leigyon, de ezt még én sem tudom valóra váltani.
+ Láttalak már inni  Egy nőnek esélye sincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #9239 Dátum: 14 ápr 29, 09:36:18 » |
|
Én nem tennék ilyen merész kijelentéseket, főleg ezen a forumon nem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|