-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #8970 Dátum: 14 márc 23, 22:09:36 » |
|
Itachi már az enyém.
Tessék? Szeretek sokféle rockot. Ennek a fórumnak 3 együttest köszönhetek, mármint hogy ismerem ezeket (Unlimits, Thousand Foot Crush, Imperia).
Thousand Foot Krutch?Egyik kedvencem,mióta "visszafejlődtem" rockerré Tudomásom szerint a több felkiáltó jel az ordibálás!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8971 Dátum: 14 márc 23, 22:15:42 » |
|
Priviben mutatott valaki tőlük egy számot (Couresy call) egy "zenei" beszélgetés közepette. Itachi már az enyém.
Tessék?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8972 Dátum: 14 márc 23, 22:21:07 » |
|
Ebbe még Itachinak sincs bele szólása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #8973 Dátum: 14 márc 23, 22:25:55 » |
|
Couresy call?Na nee,én is ezt a számot hallottam tőlük először ,csak éppen egy bleach AMW-ben: http://www.youtube.com/watch?v=MrzHwOtNKWgAzóta a kedvenc albumjuk a The End is Where We Begin lett,de a Welcome To The Masquerade sem rossz^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8974 Dátum: 14 márc 23, 22:28:26 » |
|
Megint nagyon elmentünk offba. Mindent a maga témájában, ha lehet!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8975 Dátum: 14 márc 23, 22:36:56 » |
|
Az én anime karakter függőségem Itachi és Ace. Azon kívül a rágós fagyi. Ha meglatom a rágós fagyit meg kell szereznem, mint egy narkosnak a napi adagot. Jut eszembe, nemsoká szezonja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 23:27:09 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8976 Dátum: 14 márc 23, 23:18:17 » |
|
Zoicit: Van egy olyan stílusjegye az írásodnak, amit azoknál látni, akik frissen írnak a fórumra. Imádom amúgy. Olyan aranyos. Gyermeki lelkesedés sugárzik belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8977 Dátum: 14 márc 23, 23:29:27 » |
|
Én is ilyen voltam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8978 Dátum: 14 márc 23, 23:29:56 » |
|
Dehogyis, te még mindig ilyen vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8979 Dátum: 14 márc 23, 23:37:03 » |
|
Zoicit: Van egy olyan stílusjegye az írásodnak, amit azoknál látni, akik frissen írnak a fórumra. Imádom amúgy. Olyan aranyos. Gyermeki lelkesedés sugárzik belőle. Majd elmúlik. Én is ilyen voltam? rosszabb nem amúgy =D De emberek 99%-a így kezdi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8980 Dátum: 14 márc 24, 01:57:41 » |
|
Kösz asszem! Aranyost is ritkán mondják rám. (Hát még fiú.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8981 Dátum: 14 márc 24, 07:20:38 » |
|
Hát most na, ezek szerint nemigen változott még. Izgulok ha új embereket ismerhetek meg. Azért megnyugtat, hogy nem voltam rosszabb. Mondjuk face to face lehet, az lenne, vagy szimplán alig beszélnék. Pedig nagyon sokat beszélek, csak nehezen oldódom. Amúgy a legtöbb ember, izgul vagy izgalommal van tele amikor ismerkedik. Most ne mondjátok, hogy régen amikor megismerkedtetek akkor ti nem voltatok izgatottak. Sok itt az izgalom. Amúgy szerintem nem fura, ha veselkedés formára mondják, hogy aranyos akkor mondhatja fiú, fiúnak vagy lány lánynak az még nem gáz. Az ha tegyük fel felraksz egy normális képet magadról és arra az egyik srác azt mondja, hogy aranyos... Ott már elgondolkodom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8982 Dátum: 14 márc 24, 09:24:14 » |
|
Azért neked másabb volt a helyzet hugi, mert troll napok voltak Veled am első találkozásom és a második közti külömbség a dúrva Első: Egy nagyon aranyos kiscsajszi, aki fél perc alatt bevág egy doboz ászokat és fél beülni mellém a kocsiba xD Most a többi cuki momentumot nem részletezem, hogy tyúklépésbe sétálunk remegsz úgy fázol és nem fogadod el a kabátot mert te hero vagy és hasonlók xD Második: Egy őrült pörgős csaj, aki egy igazi troll. Ezt főleg nem részletezem, de nehéz melletted unatkozni xD Ja és ami benned nagyon jó ilyen téren az, hogy mindig tudsz meglepetést okozni. (Meg, hogy olyan cuki KISlány vagy, hogy a kőszivemhez nőttél és picihugimmá verbuválódtál )
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8983 Dátum: 14 márc 24, 09:27:21 » |
|
Inkább a ti egymás iránti rajongásotok fura picit, főleg, hogy tesónak hívjátok közben a másikat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 09:27:53 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8984 Dátum: 14 márc 24, 10:11:48 » |
|
Na azért fura dolgokat ne ossz meg rólam. :C Amúgy jó, hogy nem ülök be idegenek kocsijába El is rabolhattál volna. De a második tali jó volt, hoztad a cuki haverod. Meg jó volt a 3d-s tévéből sütiket enni. Ja és másfél óráig dumáltál valakivel. De megszivattunk :3 Attol meg szeretlek Onii-chan, a süti mániáddal együtt. Számomra olyan mint egy nagy teso Ezért hívom így. És jól el lehet hülyülni vele. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 10:20:46 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|