Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #690 Dátum: 08 jan 14, 21:44:33 » |
|
vízköveslesz a gyomrod?ilyetmégnemhallottam...ja énmár nemvagyok it...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #691 Dátum: 08 jan 14, 21:45:06 » |
|
Mikor lemászott a drótkeféről? xD
Mondjuk sztem ez nem off, mert Rólad van szó és Te szereted a fagyit... de hogy én se off, én is szeretem^^ Főleg a gyümölcsös ízeket^^
Ja, vízköves... sebaj, majd mindig tartok magamnál egy kis Cillit Bang-et xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #692 Dátum: 08 jan 14, 21:46:47 » |
|
Én is a gyümis fagyikat szeretem Itókából meg én bizony a szénsavas híve vagyok inkább De persze kakaó is rulz, és nem izgat h nem szénsavas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #693 Dátum: 08 jan 14, 21:47:36 » |
|
Fúj szénsavas kakaó... Új italokat találsz fel Moonie-chan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #694 Dátum: 08 jan 14, 21:48:22 » |
|
Azért írtam h hiába nem szénsavas a kakaó, én azért szeretem Szénsavas kakaó... neeeem :-X Bár kitudja, talán ha elkezdem gyártani világsikereket érnék el vele :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #695 Dátum: 08 jan 14, 21:48:33 » |
|
hát hülyén is néznék, ha egy szép reggelen szénsavas kakaót kéne innom!^^' szóval ÉN! inkább kerülném a szénsavas tejtermékeket! de a szénsav yo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #696 Dátum: 08 jan 14, 22:49:27 » |
|
hmm én lehet kipróbálom :D:D aaztán a végén ilyen nagy céget nyitnál, Coca Szénsavas Cacao company :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #697 Dátum: 08 jan 15, 11:17:39 » |
|
Én maradok a sima kakaónál... az szénsav nélkül a fincsi... de hajrá Moonie-chan hátha beindul a céged!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #698 Dátum: 08 jan 15, 15:15:53 » |
|
Hmm... láttam mindent Ha már Én a topic, akkor legyen én:D Én: http://kepfeltoltes.hu/view/080115/ze_www.kepfeltoltes.hu_.jpgHihihiXD Egyébként éljen a szénsavmentes ócsó Mizsei... ugye, amit a fősulis megengedhetxD Lényeg,h ne pösti csapvíz legyen...:p Magamról pedig igazán komolyan...: . . . Rejtettben vagyok és kivételesen farmerbanxD És kopik a lila a hajamból, újra szőkülök ezerrel:D Agyilag is (meg fáj a fejem:( )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #700 Dátum: 08 jan 15, 19:26:35 » |
|
Pont benéztem ebbe a topicba, pedig nem szokásom... és mit látok? ... Zemori... mintha megváltoztál volna Con óta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #701 Dátum: 08 jan 15, 19:51:29 » |
|
Csupa mosoly lettem:D Hát nem? És sárga is vok:D A szemem még nem igazán ferde, de ha benézek kés/alattékhoz, tuti meglesz az isXD Nagy változások idejét éljük, igen... És ezek szerint gyakorlatilag minden sorotokban ott vagyok:D Láv písz, és a fórum szeretxD Jah:D Viszont:D Nagyon:D Saját mű, igen:D (Fénykép méghozzáxD )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #703 Dátum: 08 jan 21, 21:40:04 » |
|
Úúúúúú ez nagyon király,főleg,hogy nagyából ismerem a játékot,el bírom képzelni,hogy díjját nyert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #704 Dátum: 08 jan 21, 22:54:41 » |
|
A ház tényleg király! Szegény vinyó mit ártott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|