Ellenállhatatlan késztetést érzek arra hogy bemutatkozzak az "újaknak" (vagyis az újaknak és a nagyon régieknek akiknek lilagőzük sincs hogy én ki a franc vagyok).
Az igazi nevem: Angelika és egy 30 éves "vén(kis)asszony" vagyok, a DBZ óta vagyok animés (még úgy is hogy akkoriban nem ismertem eme fogalmat), kb 2007-8 környékétől rocker (vagyis metálosabbra vettem a figurát), és kb 1 éve vagyok ilyen darkosabb/gothosabb ízlésvilágú (főleg a zenben és a sötétebb színeket kedvelem).
Szeretem a Doctor Who-t. Igen, ezt most muszáj volt megemlíteni.
Mostanában (vagyis mindig is érdekelt csak most mégjobban vonz) érdekelnek az elvont dolgok (zene, haj, ruha, meg úgy az elvont stílusok), egyre elvontabbnak érzem magam.
Szeretem festegetni a hajam ilyen extrémebb színekre (aminek gátat szab hogy nehezen kapni olyan festéket a Miskolc nevezetű konzervatív "falucskában" ahol az emberek nem adnak az ilyen dolgokra
) de most nem annyira "vad", ilyen sötétlilás de nem extrém.
Érdekel a képszerkesztés. Gimpet használok, persze nem vagyok annyira pro de elszerkesztgetem magamnak (pl az avatárjaimat).
Van egy nővérem aki férjnél van és fent van eme fórumon Arysha néven.
Anyámmal élek
(apám sajnos már nincs köztünk sok éve) és van egy macskám, aki Kira névre hallgat és egy ivartalanított kandúr.
Én és a macsekom:
http://kepfeltoltes.hu/140223/1937957_676975572364483_1896909115_n2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg