Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8790 Dátum: 14 feb 21, 10:31:08 » |
|
Tanárokkal tényleg az a "gond" sokszor,legalábbis én azt tapasztaltam,amit Noé is leírt. Ahogy ott a gyerek a legtöbbjük sajnos teljesen idegbeteg lesz és nem úgy kezeli a diákokat ahogy kellene,mondjuk ők se szentek az tény. Pedig alapjáraton nem egy rossz hivatás. Amit majd én is elvégzek szakma,ha minden igaz közvetlen a főnök mellett kell majd dolgoznom és biztos tudni fogok olyan dolgokról,amikről pl a többi munkatárs nem. (Vagy ha én leszek a főnök az mégjobb lenne,álmodik a nyomor. ) Ami szép és jó valamilyen szinten. De tényleg több olyan hivatás van,ami nem igazán enged rálátást fontosabb dolgokra. Mondjuk kinek mi számít fontosnak. (Hakuu látom akkor te se bírod a vért,végre valaki. :3)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8791 Dátum: 14 feb 21, 20:29:02 » |
|
Sziasztok, egy régi történet, régi szereplője vagyok, de visszatértem a fórumra, úgy mint az animés kultúrába. Sokan ismerhetnek engem, de az újak kedvéért bemutatkozom. A nickem Haku, de amúgy Gergő vagyok. 2007-ben kezdtem az animés pályafutásom és sok mindent köszönhetek ennek a fórumnak. Budapesten élek, tanulok és dolgozom. Lehúztam egy évet az Óbudai Egyetemen, de nem tetszettünk egymásnak, így szkippletem. Most a Gábor Dénes OKJ-s részére járok és szoftverfejlesztőnek készülök. Sok animét szeretek, de a kedvenceim közül egy pár: -CLANNAD + CLANNAD ~After Story~ -Steins;Gate -TTGL -Kill la Kill. A myAnimelist-em: http://myanimelist.net/animelist/HakuhunNKW-n kívül még aktív vagyok Otaku Forumon is, én csináltam az NKW-OF Mario manga fordítását és szerkesztéssét is. Ezen kívül több animés projekten is dolgozom az OF-el karöltve. Egy cuki kép rólam: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1382035_4917300188664_1676151381_n.jpghttps://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1601313_10200549098288274_2039490320_n.jpgMég egyszer: Sziasztok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 20:33:47 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8792 Dátum: 14 feb 21, 20:33:37 » |
|
nah akkor most már nem csak "legenda" leszel, mi szerint van egy hímnemű HQ is, akit sokáig lánynak hittek am neked is szia
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8793 Dátum: 14 feb 21, 20:36:42 » |
|
Legenda voltam? Arról hallottam, hogy érkezett ide egy Hakuu. Annyira fura most újra itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8794 Dátum: 14 feb 21, 20:40:25 » |
|
Te jó ég. Visszatért a régi lezbiasszonyom. (Igen,z-vel,mi így szoktuk meg. :3) Amúgy igen, tényleg legenda voltál, mindenki tudta, hogy létezel,csak nem voltál jelen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 20:43:02 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8795 Dátum: 14 feb 21, 20:43:52 » |
|
Elhallgattátok a szörnyű tényeket a piszkos múltamból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8796 Dátum: 14 feb 21, 21:04:32 » |
|
Neked nem végleges bannod volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8797 Dátum: 14 feb 21, 21:05:54 » |
|
Elvileg 3 éve le lett rólam véve a bann.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8798 Dátum: 14 feb 21, 21:07:08 » |
|
Igen Haku,el lett titkolva a mocskos kis múltad. Azt hitted,hogy majd közszemlére tesszük igaz valódat? Hmpf. Amúgy én is azt hittem,hogy bannolva lettem végleg,aztán mégis fel tudtam jönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8799 Dátum: 14 feb 21, 21:09:16 » |
|
Akkor időben visszajöttél... Nincs az 3 éve... Vagy így telne az idő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8800 Dátum: 14 feb 21, 21:13:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8801 Dátum: 14 feb 21, 21:22:31 » |
|
Ilyenkor mindig nosztalgiázhatnékom van visszaolvasni a régi figyelmeztetéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8802 Dátum: 14 feb 21, 21:25:57 » |
|
Néha csak a figyelmeztetés topik miatt visszajártam. Imádom azt ahogy Shiro és te osztod az igét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8803 Dátum: 14 feb 21, 21:27:35 » |
|
Oh Cart'... írtam volna,hogy milyen beteg hobbijaid vannak,de amikor most visszajöttem én is visszaolvasgattam régi dolgokat. De régen is voltak már ezek atyaég. 3 év... simán többnek hittem volna,pedig azért az nem "olyan" sok idő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8804 Dátum: 14 feb 22, 00:18:09 » |
|
Uhh az alkoholista visszatért... xD halihaku! Már csak kb 3 ember hiányzik, akikkel újra itt lenne az elit troll csapat Lassan el kell kezdenem helytelenül írni és minden topicba mindenre reagálnom, hogy emlékeztessem chakrát milyenek voltak a régi szép idők xD akkor tájt még személyesen is lebaszott, h szét moderálja a fejem...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|