Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8715 Dátum: 14 feb 12, 20:46:48 » |
|
Kroncsiiiiiii az a jó név neki. :DDDD Legalábbis én azt 5 év alatt megszoktam. :3 Amúgy ugye hogy menő he. Már akkor cp-ztem amikor még nem volt divatban tudod. Amúgy remélem az feltűnt,hogy kék a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8716 Dátum: 14 feb 12, 21:15:09 » |
|
Kocsi Vagy Kroncso (kancsó ) Befejeztem. Gengszter mód, igen gondolkodtam is rajta, hogy nem Törpilla voltál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8717 Dátum: 14 feb 12, 21:30:41 » |
|
De bizony az voltam. (Jajj ne legyél vele gonosz mert megver )
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8718 Dátum: 14 feb 12, 21:49:35 » |
|
Hozom a nunjakum Hoppá, emlékszem én egyszer piros teletabi voltam oviban Visszagondolva a hideg kiver azoktól a furcsa babáktól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8719 Dátum: 14 feb 13, 11:18:41 » |
|
akkor még olyan nagyon tiszták.
Később is olyan tiszta némelyik ember szeme, csak az ritkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8720 Dátum: 14 feb 13, 19:57:29 » |
|
Hey, mi ez a módi, h velem gonoszkodtok Am a kroncsi verziót fura módon azok használják akiknek van/volt némi közük banisyzygysizgazsziszödzsí árpihoz!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8721 Dátum: 14 feb 13, 20:01:41 » |
|
Csak a lehetséges beceneveiden gondolkodtunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8722 Dátum: 14 feb 13, 20:19:03 » |
|
Jól van Kroncsi, akkor Kroncsi maradsz mindörökké ha már ilyen összefüggést hoztál. (És ezt nem negatív értelemben gondolom. + Rá jobb beceneved nem volt? Mire végigolvastam kiégett a szemem a sok mássalhangzótól.) És amúgy nem tehetek róla, de nekem így maradtál meg 5 éve és szerintem ez tök aranyos becenév. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 20:22:55 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8724 Dátum: 14 feb 13, 21:16:26 » |
|
Nekem inkabb marad Onii-chan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8725 Dátum: 14 feb 13, 21:24:38 » |
|
Kedvenc animémbe ez a szöveg amitől a falramászok,bár a csaj hangjától... Oníicsáán. De Kroncsira ez illik is. Olyan hülye becenevek vannak. Engem apám SetyeraVerának hív. Egyik legjobb barátnőm meg Béla. Éljenek a hüye nevek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #8726 Dátum: 14 feb 13, 21:28:51 » |
|
Juj, nézzétek, Lew a kérésemre elkészítette a manga/anime verziómat. Hát nem cuki? Itt az eredeti, ha valaki össze akarja vetni, és gman, ha bármiféle késztetést érzel a kommentálásra, fojtsd el. Inkább tölts fel egy képet Vilikéről. http://kepfeltoltes.hu/140212/K_p_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgJaj Lew, olyan tehetséges vagy. És külön klassz, hogy láttam, honnan indultál és most hová jutottál el. Szorgalommal tényleg sok mindent el lehet érni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8727 Dátum: 14 feb 13, 21:34:29 » |
|
Azta nagyon édes lettél! Nem mintha az eredeti kép nem aranyos, de tök jó lett. Gratulálok Lew! (Lehet én is erre fogom megkérni a trollbarlangos segítségem miatt. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 22:01:08 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8728 Dátum: 14 feb 13, 21:37:38 » |
|
Ez állati, nagyon tetszik, és még hasonlít is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #8729 Dátum: 14 feb 13, 21:56:34 » |
|
Juj, nézzétek, Lew a kérésemre elkészítette a manga/anime verziómat. Hát nem cuki? Itt az eredeti, ha valaki össze akarja vetni, és gman, ha bármiféle késztetést érzel a kommentálásra, fojtsd el. Inkább tölts fel egy képet Vilikéről. http://kepfeltoltes.hu/140212/K_p_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgJaj Lew, olyan tehetséges vagy. És külön klassz, hogy láttam, honnan indultál és most hová jutottál el. Szorgalommal tényleg sok mindent el lehet érni. Aranyos anime karakter lennél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|