a szeplőimet nagyon szeretem. :3
Végre egy ember! Dejó ezt olvasni komolyan! Az anyukám is mindig azt mondogatta nekünk, hogy szeressük a szeplőinket, mert szépek, de, ha nem mondogatja én akkor is szerettem volna szerintem. Viszont a szeplősök nagyon nagy százaléka azt mondja hogy utálja s szeplőit, eddig komolyan bármilyen korosztályt kérdeztem utálták 10-9,5.
Szóval jó ezt olvasni!
Nicsak mester én Buddha ként képzeltelek el, erre kiderül, hogy meg se közelíted.
Főleg a dagadt nőket bírom picsaszoknyában vagy olyan szűk nadrágban és szűk felsőben, amiben kötözött sonkának néznek ki, és gyakran még megspékelik valami undorító fekete térdig érő fényes magassarkú csizmával is.
Tudod erre mit mondanak az emberek NYÍLTAN? Hogy azért teszi, mert elfogadta a testét,és tetszik magának ezért megmutatja mindenkinek. "Hajrá testesebb emberek, legyen önbizalmatok." ... -.-
Azt kell, hogy mondjam, hogy mindennek van határa. Ahogy az sem szép, hogy mini szoknyában a csaj p*csája kilátszik, konkrétan a p*csája mert mini szoknya alá semmilyen fehérneműt nem vesz fel, úgy az is ízléstelen, hogy egy nőn ami nem áll jól, mint például cica gatya egy kissé teste emberen nem ELŐNYÖS. Tök mindegy, hogy van önbizalma, legyen, nagyon örülök, de akkor hordjon előnyös ruhákat.
Most divat megint a melegítő hordás mindenfelé. Szerintem az is eléggé randa.
Sosem értettem a melegítő hordást...