Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8460 Dátum: 13 dec 31, 13:46:34 » |
|
Szóval testileg és mentálisan is csőd vagy Lew? Ilyen könnyen feladod? Amúgy tudtad, hogy a sérülések hamarabb gyógyulnak, ha mozgatják őket? Ilyen hozzáállással tényleg csak az anabolok fognak rajtad segítenixD Remélem ösztönzőleg hatottamxD Kitartást és boldog új évet mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8461 Dátum: 14 jan 01, 12:43:05 » |
|
Csak akadj össze egy olyan lánnyal, akinek bejönnek a bicepszek meg a tricepszek, ennél erősebb motiváció, hát, gondolom van (pl. egy nagyon éhes párduc), csak ez minőségben másabb főleg. Szépen meggyógyult az arcod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8462 Dátum: 14 jan 01, 15:38:43 » |
|
Remélem ösztönzőleg hatottamxD
Teljes mértékben =D Hálistennek csúnyábbnak nézett ki, mint amilyen valójában volt. 1 hét alatt be is gyógyult =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8463 Dátum: 14 jan 02, 23:43:37 » |
|
Ígértem Nikinek képet a zakómról, ha már meggyógyult a képem =DDD Most merjétek a szemembe mondani hogy nem vagyok elegáns
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8464 Dátum: 14 jan 02, 23:48:39 » |
|
Hazudnánk. De miért az álladon hordod a Hitler bajusz? Így nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8465 Dátum: 14 jan 02, 23:56:14 » |
|
Amikor a kép készült éppen növesztettem =D Most már szép nagy =D Nemtom valahogy férfiasabbnak érzem magam ha van 1 kis szakállam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8466 Dátum: 14 jan 04, 18:05:31 » |
|
Hitler bajsza sokkal dúsabb és sűrűbb volt, mint Lew-én ezen a képen. Hihetetlen, milyen regenerációs képességekkel rendelkezel. Vagy lehet, az én időérzékemmel van a baj, de mintha csak egy vagy két hete történt volna az ominózus incidens szegény arcoddal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8467 Dátum: 14 jan 05, 00:03:39 » |
|
Tuti ilyen reakciót vársz. Amúgy mitörtént veled, hogy regenerálódnod kellett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8468 Dátum: 14 jan 05, 00:21:16 » |
|
Inkább valami ilyesmit =DDD Elestem részegen és szétb*sztam az arcom =D még egy kicsit látszik amúgy de nem volt annyira vészes =D csak csúnya volt =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8469 Dátum: 14 jan 05, 00:27:20 » |
|
Szerintem meg erre gondoltál és az ajakharapásra, bár hogy lesérültél, már nincs ekkora karod :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8470 Dátum: 14 jan 05, 00:31:24 » |
|
Jaj az én képem a tiétekhez képest olyan szelíd és ártatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8471 Dátum: 14 jan 05, 00:32:18 » |
|
Pont, mint amilyen te is vagy. Csakhogy témánál legyek már itt az Én topicban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8472 Dátum: 14 jan 05, 16:15:59 » |
|
A kuro és hi szóból raktam össze a Kurohit (Fekete Napot jelent), és hozzátettem a kunt. Szeretem a sapkákat meg Amerikát. Ja, és van egy Ian Somerhalder-poszterem.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8473 Dátum: 14 jan 05, 16:37:16 » |
|
Olyanom nekem is volt pár, 15 évesen, de aztán lesérültem...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8474 Dátum: 14 jan 05, 16:43:29 » |
|
Klaus > Damon, itt is az a helyzet, mint az élet bármely más területén, a brit akcentus nyer. Remélem belekötnek az Amerika mániádba, most túl gyenge vagyok hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|