MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8385 Dátum: 13 nov 25, 23:27:38 » |
|
Akkor most helyette neked kell sütit sütnöd nekünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8386 Dátum: 13 nov 25, 23:30:38 » |
|
Ti üldöztétek el. Én csak rámutattam a dologra és mindenki körbeállta és mentálisan megerőszakolta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8387 Dátum: 13 nov 25, 23:37:24 » |
|
Lehet hogy csak lőtték a pizsit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8388 Dátum: 13 nov 25, 23:39:32 » |
|
en finom sutit tudok de egy profimaz mas szegenykem remelem azert meg gondilja magat es visszajin mondjuk egy kremessel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8389 Dátum: 13 nov 26, 00:39:30 » |
|
Ott egy szarvval több van, mint kellene. Kösz a spoilert, Ritli. Igazából egy... két szárnnyal. :I Dudududummm. *dramatic music*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8390 Dátum: 13 nov 26, 09:26:29 » |
|
Igen, te adtad fel mindenkire a mentális óvszert, Gdat, köszi. Ja, amúgy nagyon menők a pónik ilyen félig ember, de még póni alakban. Báááháár.. kicsit talán bizarr ez az egész, gondolom, tudjátok, miért, mert hát mégiscsak... pónik. Twilight amúgy is nagyon klassz kis póni lány, bár Pinkie Pie nyomába sem érhet, jííhááá. http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/304/3/4/pinkie_pie_by_seiryuga-d4eoh4s.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8391 Dátum: 13 nov 26, 11:59:08 » |
|
Én se vagyok oda az antrhoért, főleg a szarvak zavarnak. >.< A szárny még oké, az olyan angyalos. ^.^ Meg a füllel sincs bajom (nekomimiii *-*) Pinkie egyértelműen jobb. :3 Twit annyira nem szeretem bár most mászik felfelé a ranglistámon. D: Na de mostantól hanyagolom a témát mert egyrészt off, másrészt sokan allergiásak rá.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
nilatak88
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8392 Dátum: 13 nov 26, 13:10:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8393 Dátum: 13 nov 26, 15:52:24 » |
|
szerintem azok a sutik jol mutatnanak az etkezo asztalomon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8394 Dátum: 13 nov 27, 13:51:04 » |
|
Aaahhh mikor lesz tali könyörgöm hívjuk meg őt is és süti legyen a beugró!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8395 Dátum: 13 nov 27, 13:56:51 » |
|
és és nekem hozzon 2 sütit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8396 Dátum: 13 nov 27, 14:01:21 » |
|
Na ha lesz süti talán még Syzy is elcsábul
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8397 Dátum: 13 nov 27, 18:17:53 » |
|
*sütikirályfi* xD Bár ezt nem nekem kellett volna beírni. Nem vagyok egy nagy sütis, de a fantakocka egy-ket darabját elfogadnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8398 Dátum: 13 nov 27, 18:27:33 » |
|
Nah, aki hoz nekem egy tálca sütit, annak teljesítem egy olyan kívánságát, ami módomban áll és kedvem van hozzá. (:
On...: Csak, hogy ne offoljak én egy megtermett fiatalember vagyok, aki a maga egyszerűségével időről időre felbukkan, mindezt korlátozott ideje ellenére is. Továbbá rólam annyit, hogy be merek szólni Cartnak, feltéve, hogy nem bannol végleg xD... Ja meg még annyit, hogy 190 cm 100 kg cirkáló vagyok, sajnos rendszertelenül és már csak saját otthonomban thai boxolok.. de hívjuk inkább zsákolásnak, meg árnyékolásnak.... vagy valami olyan dolognak, ami arra emlékeztet, nem elsőre de nagyjából az ugrik be róla, ha látod, ahogy csinálom xD..... Ja igen még annyit, hogy hetero vagyok és kapcsolatban álló 1 embernek van esélye kegyeim elnyerésére és az Syzgaz.. de csak mert olyan cuki *-*
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8399 Dátum: 13 nov 27, 19:22:13 » |
|
hajaj te felemetes titan ugy irod le magad mint a kemeny ferfit de a sutinek bezzeg nem tudsz ellenallni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|