noemimi-chan
|
|
« Válasz #8340 Dátum: 13 nov 23, 23:53:00 » |
|
De mellé mi szervezhetünk egy másikat...
Akkor jól nyávogtam, hogy úgyse leszek meghívva mert mindenki utál T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8341 Dátum: 13 nov 23, 23:55:47 » |
|
Te megleszel, mert régi tag vagy és mindenki szeret, aki ismer. Aki nem az meg szimpatizál veled. De random embereknek ez a tali most nem szól és nem is terjesztjük. Vagyis terjesztettük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8342 Dátum: 13 nov 24, 00:00:29 » |
|
Milyen találkozó? Hékás, tessék kiteregetni a szennyest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8343 Dátum: 13 nov 24, 00:03:13 » |
|
Persze... de mivel szeretem az új tagokat azért mellé szervezkedek a közeljövőben Melyikről?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8344 Dátum: 13 nov 24, 00:33:21 » |
|
hogy még ébren vagyok az is a trollbarlangnak köszönhető Aszittem nekem köszönhető Na jó ez így egoistán hangzik, de hát érdekes vagyok, vagy csak én hiszem?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8345 Dátum: 13 nov 24, 00:34:40 » |
|
hogy még ébren vagyok az is a trollbarlangnak köszönhető Aszittem nekem köszönhető Na jó ez így egoistán hangzik, de hát érdekes vagyok, vagy csak én hiszem? érdekes vagy ne félj de mostmár viszont megyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8346 Dátum: 13 nov 24, 00:38:10 » |
|
Neeeee... ne menj T_T nekem még oly sokat kell tanulni és 10-kor végre nekiálltam... kell egy emberhad aki szórakoztat XDDD Az érdekes, helyett éheset olvastam, érdekes, hogy valószínűleg amiatt, van, hogy éhes vagyok és ezen a kávé+szerencsebagó kombó nem segített (jaj am csak stressz és party dohányos vagyok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8347 Dátum: 13 nov 24, 00:49:59 » |
|
De akkor nem elég érdekes xD Mondjuk lehet inkább fárasztó vagyok Szerintetek milyen vagyok? Külső belső? Egy jóbarátom egyszer aztmondta elsőre ilyesztő aki a szemével öl, de csak azért volt mert bani nyakába ugrott és akkor még nekem idegen volt... szall vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8348 Dátum: 13 nov 24, 01:03:50 » |
|
+szerencsebagó kombó nem segített Jó neked :S Nem sok minden esne most jobban mint 1 szál cigi de kifogytam a cigaretta hüvelyből. Itt a nagy csomag dohány és mégse gyújthatok rá. Hát komolyan mondom mindjárt szétvet az ideg :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8349 Dátum: 13 nov 24, 01:18:32 » |
|
Ezért jó csak olyan esetekben dohányozni amikor én teszem... am nem szeretek dohányozni még ezen alkalmakat is le kéne redukálni... csak a megszokás Milyen vagy? Magas XDDD Belső: most mondjam azt, hogy fura, számomra kiigazodhatatlan (uh és létezik ez a szó xDDD) am én is akarom tudni legyen fenn több ember!!! a külső mondjuk nem érdekel.... mert az adott... bár a belső is szeretem magam... ah nem is kell mondanotok, h egoista vagyok na de azon túl
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 24, 01:19:54 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8350 Dátum: 13 nov 24, 09:39:47 » |
|
belsoleg aranyosvagy,kedves,segito kesz mar amennyire ismerlek de mindenkepp olyan ember akit erdemes megismerni. Kulsoleg magas vagy :o meg igen elsore gyilkos tekinteted de amugy nem veszes viszont rajottem hogy hasonlitasz ismerosomre csak szinte annyi a kulombseg hogy az o fulen vallig atmegy a kezem koran kidolos tipus vagyok egyszer ez visz a sirba :s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8352 Dátum: 13 nov 24, 18:20:53 » |
|
Mivel tegnap felfedted magad, így ez már nem olyan cliffhanger. Mondjuk magából a képből nem jöttem volna rá, hogy ez a Het Loo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8353 Dátum: 13 nov 24, 18:34:36 » |
|
A felfedések hétvégéje van. Ishida, te következel! Syzygy, én amúgy megkukkoltalak, mikor MrSaiyan Coelho egyik írásához írtál facebookon, akkor rájöttem, hogy te voltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu