24 nov 26, 19:10:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 542 543 [544] 545 546 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1538020 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8145 Dátum: 13 szep 05, 21:51:53 »

A "natural" mondjuk pont nem azt jelenti, hogy valaki nem iszik fehérjeturmixot vagy tömegnövelőt. Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8146 Dátum: 13 szep 05, 21:58:36 »

Idézet
Ebből lehet pár embernek nem az egészség jutott eszébe. Főleg a "Sz*rok én a Full Natural" szövegnél. Na de a lényeg, hogy legyen Lew 45-ös karod, legyenek meg a kockáid és akkor már nem kell intellektuálisnak lenni/tűnni. Sok hülye azt hiszi a nőket érdekli a kisugárzás... Lényeg a kar, has, meg a verda. Fórumos csajok persze a kivételt képzik, ami erősíti a szabályt.
Ebben a szövegben annyi hülyeséget mondtál, hogy az én intellektusom is megszűnt létezni és csak ütnék.  Nevet
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8147 Dátum: 13 szep 05, 22:16:23 »

Sajnálom, hogy ehhez hasonló traumát okoztam neked Gdat88.  Ismételten...  smirksweat
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8148 Dátum: 13 szep 06, 07:20:42 »

Én is értettem a dolgot csak nem tetszett, hogy Niki egyből az edzésről a nőkre és a agyhalottakra utal. Én is edzek és nem vagyok agyhalott.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 06, 12:38:01 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8149 Dátum: 13 szep 06, 09:20:30 »

Nem hát. Csak önmagára és a környezetére is igényes ember. Ugyanezt egyébként ráhúzhatnánk arra is, hogyha egy lány sminkeli magát, biztos egy agyatlan, minden vakolattal megkent kis k.rva, pedig hát mi köze a két dolognak egymáshoz? Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8150 Dátum: 13 szep 07, 06:38:54 »

Az észnek tényleg köze nincs a dologhoz, viszont aki sminkeli magát, az smink nélkül nem szép. Nevet Ugyanez a helyzet a többi "törődöm magammal" cuccnál is. Fejleszteni csak a tökéletlent kell. Az evolúció is így működik, néha a lassú, gyenge és buta lények sikeresebbek minden másnál, ami 100000 évente újít magán valamit.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 06:58:46 írta gman » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8151 Dátum: 13 szep 07, 08:09:15 »

Az élet természete a fejlődés. Valahogy nem hiszem el, hogy a természetnek évmilliók óta tartó küldetése azzal zárult le, hogy megteremtett téged és akkor már nincs több dolga. Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8152 Dátum: 13 szep 07, 08:42:02 »

Hogy ne lenne még dolga a természetnek? Attól, hogy a tőrfarkú rák, a bojtosúszós hal és én tökéletesek vagyunk, egy csomó minden még nem az. Nevet
Bár nem ez volt a mondandóm lényege.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #8153 Dátum: 13 szep 07, 10:00:22 »

Személy szerint azt ha egy lány sminkeli magát, ha valaki sportol, azt nevezem igényességnek.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8154 Dátum: 13 szep 07, 10:10:22 »

Ha valaki alapból szép, ezért nem sminkeli magát, az igénytelen?

A smink egy álca, én nem szeretem nőn látni, számomra ez az önbecsülés hiánya. Olyan nő, aki önmagát nem becsüli annyira, hogy a saját arcát mutassa, az mástól se várjon megbecsülést. Szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 10:18:05 írta gman » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #8155 Dátum: 13 szep 07, 10:25:03 »

A smink nem egy csodaszer, nem szépít, hanem kihangsúlyoz. Vannak helyzetek amikor én úgy gondolom "illik" sminkelni, mert senki sem időmilliomos, hogy bárhová megy legyen rajta smink, még ha az csak egy szempillaspirál is. Én pl. suliba ritkán sminkelek, viszont ha elmegyek bulizni a barátokkal mindig, ill. ha bármi olyan helyre megyek ahol jó és mély benyomást kell kelteni (konferencia, állásinterjú, bizonyos megbeszélések...)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8156 Dátum: 13 szep 07, 10:31:53 »

Ez a baj. Ha valaki nem akar megfelelni a társadalmi elvárásoknak, mert ő nem úgy érzi jól magát, akkor igénytelen. Ha valaki önmagáért sminkel, vagy sportol, az oké, de ha csak azért teszi, mert illik, az az önmegvalősítás halála.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #8157 Dátum: 13 szep 07, 10:34:29 »

Mindemellett persze szeretek is sminkelni, mert valamilyen szinten a kreativitásom valósítom meg közben. Sportolni meg feszültség levezetésként szeretek, még ha nem is megy jól és könnyen.

SZERK.:
Másrészt szerintem te is hordasz ruhát, legalább amikor kimész az utcára, szerintem az is a társadalmi elvárások miatt van leginkább.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 10:40:52 írta noemimi-chan » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8158 Dátum: 13 szep 07, 10:41:27 »

Na ez a beszéd. Nevet Csak akkor nem kell igénytelennek nevezni azokat, akik ezt nem teszik, mert nem azok. Akkor lennének igénytelenek, ha akkor is csinálnák,  ha nem szeretik.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #8159 Dátum: 13 szep 07, 10:55:15 »

Én a sminkkel úgy vagyok, hogy nem kell. Csak nagyon nagy ritkán van rajtam némi smink, de azt is épphogy megtűröm.
Ruháknál kicsit más. Régen utáltam öltözködni (most sem nagyon, de már azért már jobban állok hozzájuk), de mára pl. desigualos cuccokat szívesen hordok bármikor.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 542 543 [544] 545 546 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins