Aes Sedai
|
|
« Válasz #8055 Dátum: 13 ápr 24, 17:24:30 » |
|
Üdv újra itt. Várható volt már a felbukkanásod, te vagy az, aki kb félévente felbukkansz itt egy hsz erejéig, hogy a facebookos oldaladat reklámozd egy kicsit. Végülis ezen a linken csak 5ször szerepel, ha jól számoltam, elég szabályos időelosztásban. A rendszerezettség fontos a marketingben. Nem gondolkodtál még azon, hogy a későbbiekben termékértékesítéssel foglalkozz? Szerintem van érzéked hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #8056 Dátum: 13 ápr 24, 17:33:30 » |
|
... Köszi. Örülök, hogy valaki így leköveti a fórumos tevékenységeimet. Az alkotói topicba linkeltem kb. vagy 2x az utóbbi évben..gondoltam ez erről szól. De bocs ha nem. Egyébként meg üdv neked is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8057 Dátum: 13 ápr 24, 17:37:40 » |
|
Szia, gman vagyok és engem sem szeretnek, leszünk barátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #8058 Dátum: 13 ápr 24, 17:42:09 » |
|
:DD Ugyan, hisz Aes is csak barátkozik, látod kapásból új szakirányt is ajánlott nekem. Milyen rendes már... Szia Gabesz. Jó, hogy van, aki még felismer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 24, 17:43:08 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8059 Dátum: 13 ápr 24, 18:52:33 » |
|
Kannus *___* én szejetem Kannust... Bemutatkozzam neked én is? Noémi vagyok, 20 éves, eredetileg barna, de amúgy általában minden más csak az nem, nemszeretek tanulni, unatkozom xD és egyszer régen a kislányom voltál (asszem xD)
Jajam viszket mindenem, nem tudom, hogy csak képzelem-e vagy tényleg csípnek a bogarak, de ezért nem szeretem a tavaszt (bár ez már inkább nyár). Mondjuk az arborétum olyan szép és illatos (ma képeket is csináltam :O), annyira nincs kedvem ilyen körülmények közt bemenni a randa előadókba T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8060 Dátum: 13 ápr 24, 19:09:25 » |
|
Amúgy írtam privátot furujkának, de kikosarazott... sose lesz így háremem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #8061 Dátum: 13 ápr 25, 05:24:39 » |
|
és egyszer régen a kislányom voltál (asszem xD)
Noncsi, hogy te mikre nem emlékszel. Elég bonyolult családfák alakultak itt akkoriban. ..és hogy magamról is írjak már valamit, híztam azóta vagy 5 kilót. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #8062 Dátum: 13 ápr 25, 20:27:58 » |
|
Üdv! Én azért az "Ahate Naraku" nevet választottam, mert kitaláltam egy Bleach/Naruto (2közötti) karaktert akiről rajzolni szoktam, és a név félig "egybe angol" ( A Hate = Egy gyűlölt) és japán Naraku, azaz ördög/pokol. A név nem a gonoszságot jelképezi, hanem hogy mennyit szenvedett és, hogy a klánja múltjáért ítélik el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8063 Dátum: 13 máj 01, 05:25:59 » |
|
Ma van ártatlan gyerekkorom utolsó napjának első évfordulója! Emlékszem, hogy még csak nem is sejtettem, hogy mit fogok tenni másnap. Hmm... érdekes dolog a nem sejtésre emlékezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #8064 Dátum: 13 máj 04, 08:31:58 » |
|
nem szeretem a tökfőzeléket, de szeretem a palacsintát... :DRekord: egycerre 12!!! (vegyétek figyelembe, hogy 17 évesen vagyok 57kg!
Én 14 évesen voltam 60 kiló és 180 centi magas :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rem
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8065 Dátum: 13 máj 09, 14:51:14 » |
|
Kisama: te véletlenül nem az egyik osztálytársam vagy de jó még egy újonc pacsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #8066 Dátum: 13 máj 10, 13:45:51 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Attól függ... Nyíregyházi vagy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 15:56:01 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8067 Dátum: 13 máj 10, 17:04:47 » |
|
Offolás törölve!
Kisama kezd el betartani a fórum szabályait.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.Akatsuki
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8068 Dátum: 13 máj 13, 21:47:09 » |
|
Sziasztok! Emőke vagyok 19 éves. A fórumon még új, de a Narutóban már régi. Egyrészt azért lett a nevem Itachi.Akatsuki, mert Itachi a kedvenc karakterem, mind a Naruto-ból, mind az anime világából, másrészt egy régi oldalam is hasonló néven futott. Hobbijaim közé tartozik a számítógépezés, a rajzolás, a foci és a Formula1 nézése, stb...
|
|
|
Naplózva
|
100% Bayern München Fan =)
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8069 Dátum: 13 máj 13, 22:33:10 » |
|
Egyre több lányról derül ki mostanában hogy szereti a Formula1-et!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|